Hallelujah..

Amanda e så fantastiskt bra att det inte finns ord..

Jag vill dock inte att hon ska vinna.. har ju inte gått så sueprbra för dom som vunnit tidigare år.. Samtidigt MÅSTE hon gå till final.. Jag menar, en final med Picasso o Andreas... hur B kommer inte det kännas?!

Jag gillar Andreas.. han har grym röst o e så skön som person.. Däremot rör han sig som en kratta o känns inte som en artist..

Marie.. visst, hon har en bra röst, men that's it.. noll personlighet, rör sig för jävligt, o jag e sååå trött på att hon bara ska gråta hela tiden o (tror jag) få sympatiröster..


Jag e med andra ord kluven över hur jag vill att kvällen ska sluta...

Härlig fredag..

.. eller inte..

Skulle gå i stan med Maria o Henkan idag.. tog bussen in  o mötte dom på Jensens där vi käkade lunch..
Satt o pratade en massa o jag berättade vad jag fått reda på o sådär..

När vi sen gick i från Jensens så tappade jag bara all lust till o gå i stan o va social.. så jag gick till bussen efter typ en halvtimme.. satt o kämpade mot tårarna hela resan hem..

I väntan på ringbussen i byn gick jag in i videobutiken o köpte choklad o en trisslot.. vann 25 kr x 2.. har man inte tur i kärlek så...

Skulle egentligen åkt hem till Frida ikväll för o se Idol, men jag hoppar det.. Orkar inte träffa nån.. Allt känns så jävla ruttet för tillfället..


Har förlorat en av mina bästa vänner o det känns så jävla jobbigt..

Sovdags..

Nu tänkte jag gå o lägga mig.. sov en stund på soffan innan, va sjukt trött, så jag antar att jag behvöer komma i säng i hyfsad tid idag.. blir nog lite varm o'boy även ikväll, somnade ju så gott av det ikväll.. :)

Japp, så får det bli, varm o'boy, en halv lussebulle (dom blev ju jättestora..!) o lite vänner på det.. mys :)


image451

Nostalgitripp..

Skrev ju igår om gamla minnen som dök upp när jag läste igenom gamla mail..

Sommaren 2002 ordnade Lions (ni vet dom som säljer mintgodis på banken :P) ett ungdomsläger här nere i Höllviken. Dit kom ca 25 ungdomar från ca 20 olika länder (Tyskland, Belgien, Frankrike, Danmark, Finland, Kroatien, Portugal, Turkiet, Israel, Österrike, Ryssland, Slovakien, Polen, Nord Irland, Estland, Italien, Schweiz, USA Canda o Sverige ).Jag va då med i Leo, som e en ungdomsorganisation till Lions, o vi va såklart med under lägret :)

Under lägrets 2 veckor lärde man känna massa härliga människor o hade så grymt kul!
Jag bodde dock inte där, men va där dom flesta dagarna.. Vi va på stranden, spelade massa kort, kubb, körde go-kart, vandrade på Romelåsen, trampade trampebåt o dom va på Immeln över helgen..

När alla skulle åka hem så blev det världens gråtkalas.. haha.. alla bara grät o grät.. Även om man bara känt varandra i 2 veckor så va det jättejobbigt o säga hejdå till folk som man inte visste om man skulle träffa igen.

Jobbigast va att säga hejdå till Nick o Robert som e 2 av dom finaste människorna jag träffat.. Höll kontakten med dom ett bra tag efteråt, mailade, sms'ade o pratade i telefon.. men tyvärr rann det ut i sanden, precis som kontakten med alla andra..

Men minnena finns kvar :) o nu har jag hittat en del av dom på Facebook! :P





112030-447112030-446112030-435112030-433


Väääldigt varierande bildkvalité... ;)


Åh, synd att vi inte har nån video inkopplad nånstans.. då hade jag lätt kollat på läger-filmen.. :)


Julbak - utvärdering

Lussebullarna.. blev goda! Jag hade i kesella o extra saffran, men jag tyckte inte det gjorde nån större skillnad.. :P
Gjorde dubbelsats, o enlig receptet skulle det då bli ca 60 st.. det blev ca 25.. gör jag för stora?! :)

image429


Pepparkaksmuffinsen.. Det lilla jag smakade av den som jag lämnade till Jens på jobb va god.. dock inte i närheten av Gray´s..
Haha, skulle ha kryddnejlikor till muffinsen, men det hade dom inte på Matöppet så jag stod o mortlade såna hela man har i apelsiner :P
Luktade jul iaf :D


Svamprisotto..

andra plåten i ugnen! ;)

passar på o äta lite lunch så länge.. rester från middagen igår, svamprisotto.. helt okej trots att jag gjorde allt fel typ ;)


Vad gör ni?

Pepparkaksmuffins!

Första plåten lussebullar står i ugnen nu! Så om typ 10 min kommer jag inta årets första lussebulle.. jammi jammi.. :)


Förra året hade vi pepparkaksmuffins på jobb.. dom va såååå goda.. smakade typ som pepparkaksdeg! Men, iår tillverkas dom (KORKAT!) nog inte o vi vet inte vad vi ska ta oss till typ :P
Bagarn bredvid oss gör pepparkaksmuffins, men dom smakade mest bara som vanlig mjuk pepparkaka tycker jag.. :S

Iaf så har jag googlat fram ett recept på pepparkaksmuffins som jag tänkte prova så fort lussebullarna e klara.. :D

Franskt = svenskt?!

På jobb spelar vi loungemusik hela dagarna.. mestadels Cafe del Mar, Buddah Bar o en del Hed Kandi (mest i somras).. hur som helst så på en buddah bar är där med en mysig låt som det bara skriker Frankrike om..


 

Visst har jag rätt? :P

I alla fall.. härromveckan hörde Jens dom på nyhetsmorgon o det e tydligen en svensk grupp som gör låten..!

Där ser man, man lär sig nått nytt varje dag.. ;)

Lussebullsbak..

Nu ska jag gå ner o äta frukost.. o läsa tidningen.. :)
Sen cykla ner till Matan o handla kesella o sätta igång med lussebullsbakandet :D


Mollan e som sagt sjuk, troligtvis vinterkräksjukan, så det blir ingen bio ikväll tyvärr.. :/


Sovmorgon?!

Engo tipsade mig om att dricka varm mjölk för o kunna somna, så jag testade det igår haha! dock e varm mjölk bara god om den e rätt tempererad, dvs ca 63 g vilket e typ omöjligt att få till i micron.. sååå, jag smaksatte mjölken med lite o´boy :P

O det funkade! Somnade som en stock! Dock sov jag mindre bra, drömde en massa, om sånt jag inte ville drömma, o när mollan sen ringde vid halv nio o sa att han va sjuk, så va det omöjligt för mig att somna om.. grymt trött, men tankeverksamheten va på max..

Jag kämpar verkligen emot, men ilskan mot dig försvinner inte..
Det känns helt för jävligt att hela ens bild av någon helt har raserats.. Man tror att man känner någon, att man kan lita på personen o så får man denna käftsmällen..

Jag har inte ens fått ett "Förlåt".. inte någon som helst förklaring.. bara ett fucking "Ja" på en fråga..

Och du sa att du älskade mig hur mycket som helst..

Hur fan e det tänkt att jag ska kunna lita på folk?!


Sentimentalt..

i ren tristess så satt jag o kollade igenom gamla mail.. o hittade då mail från några helt underbara människor jag lärde känna för 5 år sen..
läste igenom en hel del av mailen o blev helt rörd av att läsa alla fina saker... va tvungen o hämta skivan med alla bilder o jag blev fan tårögd av att titta..

För tillfället e jag för trött för o slänga in bilder o ha mig, men det kommer.. kanske imorgon..


Nu blir det nog allt sängen.. Lär säkert drömma om typ Nick o Robert i natt bara för detta.. haha.. åh, världens finaste!

Snoka..

Känner mig lite trött, men känner inte riktigt för o sova..


Lite rastlös också.. satt o klickade runt lite på Facebook innan o såg en del småroliga o intressanta grejer.. ;)

Har jag sagt att jag älskar att snoka? :P det e för det mesta jävligt dumt, jag vet.. men kul ändå.. :P nu när jag tänker efter, så har mitt snokade väl aldrig direkt resulterat i nått bra.. men jag e så satans nyfiken på allt! :D


Evening

Bio imorgon med Mollan.. myys :) Går typ aldrig på bio.. finns väl iofs en anledning till det, men imorgon ska det inte stoppa mig för denna filmen har vi velat se sen i somras typ :D






Jag kommer gråta för första gången på bio :P

Sunes jul!

image428

Precis beställt hem den!

Bästa JulKalendern ever! Funderar på o ställa klockan en kvart tidigare varje morgon from 1 dec o få riktig julkalender-känsla.. fast jag lär väl vilja se typ alla avsnitt på en gång ;)

Fredagskväll..

Iaf för mig.. typ.. :P

ledig imorgon o på fredag.. skööönt.. ska bli najs med sovmorgon imorgon.. blev varken av i lördags eller söndags att jag sov tills jag vaknade av mig själv..

Imorgon blir det nog iaf lite julmys här hemma.. sätta på Peter Jöbacks julskiva o baka lussebullar.. o försöka att inte bli för sentimental av vissa låtar.. :P


Julen väcker alltid vissa minnen till liv.. för tillfället är dom väl iofs redan närvarande, men jag anstränger mig för att inte tänka på det..

Dusch o film..

Nu ska jag ta en varm dusch sen krypa ner i sängen o kolla på Mitt stora feta grekiska bröllop.. tror jag har sett den innan, men förmodligen inte hela o jag minns typ inget av den så.. ;)


Tur att det e onsdag imorgon förresten. Onsdagar e bra dagar, för då e det myskväll med Eskil o Mollan.. Kolla Bonde o Greys.. Jag tänkte även bjussa på lite mat imorgon.. väldigt enkelt o även veggo, för mollans skull.. Svamprisotto.. kanske vitlöksbröd till? det är alltid gott :)


duschen nästa.. kanske får stilla mitt sockersug sen med lite 70 %ig choklad.. fick grymt cola-sug på jobb innan som jag va tvungen o stilla.. drack typ 4 klunkar o sen va sugen stillat.. :)
 men jag drack så klart upp hela..;)

Come away with me..

För tillfället känns saker o ting mest bara skit.. Men det går väl över det med I guess..

Känns som måndg idag, men det e tisdag, dock lite som torsdag för mig :P
Detta eftersom jag bara jobbar imorgon, sen e jag ledig på torsdag-fredag.
På torsdag blir det bio med mollan, vi ska äntligen se Evening, som vi längtat efter sen i somras typ ;) Förrutom bion och lussebullsbak så har jag inga direkta planer för mina lediga dagar.. lite skönt, fast mest ångest faktiskt.. måste fan börja göra nått med mitt liv.. typ..


Jag vill göra nått impulsivt.. bara sticka iväg.. behöver inte vara nått extravagant, bara ta bilen till göteborg eller nått o bo på hotell en natt eller vad fan som helst.. Bara NÅTT!
Behöver förändringar i mitt liv.. big time..

Kanske åka upp till Frida över nån helg.. fast det blir tricky med boendet.. :/



Åh, nån som vill göra nått kul med mig?!

Rosa Bandet

När Rosa Bandet-galan gick för några veckor sen så ringde jag in för o skänka 100 kr..
Dock funkar det så dumt att pengarna inte dras från telefonräkningen, utan man får en räkning hem..

Detta tycker jag e dumt, för att risken är stor att man glömmer bort o betala in när man väl får kuvertet.. Viljan blir på nått sätt inte lika stor heller som när man sitter framför tv'n o tittar på alla inslag..

Iaf, i lördags när jag städade rummet så hittade jag kuvertet med inbetalningskortet o nu idag tog jag tag i saken o satte in pengar.. O eftersom det e jul snart o jag får lön imorgon så passade jag på o sätta in 200 kr! Plus att jag köpt 4 Rosa Band i år.. Känns bra att jag gjort en liten insats iaf.. :)

image427

Oh va snyggt det blev med allt vitt :P


Idag träffade jag statsministern..

..s bror :P


Idag va det som sagt andra o sista dagen på utbildningen "Ansvarsfull alkoholservering" som mina chefer skickat mig på ;)

Dagen började med ett prov, som jag ( o typ alla andra :P) klarade o vi fick ett fint diplom.. ;)

Efter 1½ timmes föredrag om narkotikamissbruk, som va väldigt intressant, så va det dags för konflikthantering..
Kände igen killen som höll i det, o det va det fler som gjorde..
Under lunchen diskuterade vi om han kanske varit med i Skilda världar eller Tre Kronor eller nått, för skådespelare va han iaf..
O mkt riktigt, när han va färdig så frågade jag honom varifrån man kände igen honom o visst hade han varit med i Skilda Världar! haha..
Nån frågade sen vad han hette i efternamn, Reinfelt.. Konstigt nog vågade ingen fråga om släktskap, men nyfiken som är jag är googlade jag, o visst e det statsministerna lillebror!


Haha, jag e kändiskåt, o nu måste jag "passa på" o skriva om det, eftersom jag e duktig o inte skriver om när det varit kända människor inne på jobb.. vilket det har varit..! Men jag försöker som sagt hålla kunderna utanför min blogg ;)


The Notebook..

Mollan hade rätt, typ världens finaste film..


image426

SE DEN!



Nu e det sängen som gäller, upp tiiiidigt imorgon.. dvs halv sju.. dvs tiiiidigt för mig ;)

Plugga?

Imorgon är det andra o sista dagen på Alkoholutbildningen som jag va på förra torsdagen.. Kommer få göra ett prov imorgon på det vi pratade om sist o jag kanske borde läsa på lite?

Det där med o läsa på om saker e ju inte min grej direkt, fast detta va ju iofs intressant..

Annat va det när man gick i skolan.. vet inte hur många ggr jag somnade framför böckerna när jag skulle plugga.. 

I januari är det 5 år år sen jag hoppade av gymnasiet.. Ett beslut jag aldrig har ångrat.
Det är väl dock inget jag rekommenderar andra att göra, men för mig va det det enda rätta valet.

Under mellan- o högstadiet så va det på nått sätt värt att kämpa sig till skolan o kämpa sig in i klassrummet trots hur dåligt jag mådde, för när jag väl va där så trivdes jag o hade kul. Jag trivdes med kompisarna, med lektionerna, med lärarna o sådär..

Men på Sunds vantrivdes jag enormt..  Så att mer eller mindre varje morgon fightas med en massa ångest för att sen sitta i ett klassrum fyllt till hälften av falska idioter o läsa saker som inte intresserade en för 5 öre.. Det va inte värt det.. Visst, det fanns goa o trevliga personer i min klass också, men dom umgicks jag knappt med..
Ibland kommer det in gamla klasskompisar från gymnasiet på jobb o dom låtsas som att dom inte vet vem jag är o jag behandlar dom som vilka gäster som helst..

När Tornet på Sundsgymnasiet brann ner så blev ju många ledsna o började minnas massa fina saker.. Själv har jag inte ett endaste fint minne av Sundsgymnasiet.. Seriöst.. Har nog aldrig kännt mig så oönskad som jag gjorde där..

Nej, vändpunkten i mitt liv va när jag hoppas av gymnasiet o började på Postgården.. Där fick jag gör sånt jag älskade o möttes varje dag av underbara människor som uppskattade en..


Oj, detta blev kanske lite väl djup o privat.. men men..

Snygging..

Åh, va inne en så sjukt snygg kille på jobb idag.. Riktigt het är han.. Har har dock ring på fingret..

attans, annars hade han vatt min :P hö hö


(Jag brukar inte skriva om kunder på jobb i bloggen, mest för att man hittar hit om man söker på Bean Bar, o jag vill verkligen inte "hänga ut" nån, men detta måste väl va okej?! ;) )

Moget..

Medans jag åt frukost i morse missade jag ett samtal på min mobil, från hemligt nr. Dom enda som brukar ringa mig från hemligt nr e Jens o Lissi, men det va inte dom som ringt..

En halvtimme senare får jag ett sms..
"Han kan vill ha din fittan. Olas flickvän"


Oooookej..?!

Fääärdig..

Efter en hel del pyssel o x antal pauser så e jag nu klar med mitt lilla rum..

Inte för att det finns nån före-bilder, men såhär ser det ut nu iaf..




Min sköna säng.. inte så stor, men den räcker till mig :P



Lilla Tv-hörnan med maaassa bilder ;)



Ny-piffade soffan.. som normalt inte ser ut såhär, utan e täckt av kläder :P


Nu har jag precis tagit en varm dusch, passade på o peela hela kroppen.. Ska slänga in lite nachos i ugnen nu, sen försöka samla familjen framför nån film.. får se hur det går.. ;)

Sen blir det till o nanna i nybäddade sängen.. finns knappt nått bättre :)

"Du får vad du vill.."

Förrutom att göra glasstårta o va arg så har jag idag även fixat på mitt rum..
Vore väl fel o säga at tjag ahr städat, för där ser för jävligt ut för tillfället :P
Men jag har iaf piffat till min sjukt tråkiga soffa o möblerat runt lite grejer o sådär.. ska fixa lite med foton o så o ställa tillbaka grejer o bädda rent också, sen ska jag nog va nöjd..
Har ju hela kvällen på mig.. :/

Så vida inte nån kul människa dyker upp o vill hitta på nått?!
Jag e sjukt uttråkad, o alla verkar upptagna..
Eller alla o alla.. umgängeskretsen kryper sakta men säkert känns det som.. :/


Lissi ringde nyss.. hon undrade om jag kunde jobba ett par timmar imorgon "Du får vad du vill" haha.. dom e så söta, bara för det är min lediga dag :)
Hon ville först inte ringa eftersom hon set tatt jag va "Arg o lurad o förbannad" på Facebook.. Mitt fel att cheferna blivit facebook-beroende ;)


Glasstårta..!

I onsdags ringde Eskils mamma o frågade om jag fortfarande gör mina goda glasstårtor.. ;)

O visst gör jag det.. iaf om nån vill ha dom.. ;)


image422


Krossade havreflarn
Vaniljglass med dajmkross
Hallonsorbet
Vaniljglass med dajmkross
Krossade havreflarn
Marängsmet

Så in med den i ugnen så marängen blir frasig.. jammi :)


Arg..

Direkt när jag vaknade i morse dök dom där orden upp i huvudet..
O direkt kom ilskan..

För tillfället är jag så arg att jag nästan skakar.. 
Tänker tillbaka på vad som sas, att allt va mitt fel o bla bla bla... Hur dåligt jag mådde över hur jag behandlat dig.. O så får man reda på detta..

Fy fan alltså..



Ta mig tillbaka..

image394image391image389image388image384image383image380image379image377
image417image418
image419image420image421


It was a slap in the face..




Cause the love that you gave that we made wasn't able
To make it enough for you to be open wide, no


It was a slap in the face how quickly I was replaced




Lurad..

Jag har haft det på känn hela tiden, det har jag.. Men att få det bekräftat... det sved, det gjorde det.

Jag har alltid trott att du va den sista personen som kunde ljuga för mig eller såra mig.. Det känns riktigt riktigt jobbigt att upptäcka att så inte är fallet längre..

Jag trodde vi va vänner.. att vi kunde va ärliga mot varandra o berätta saker.. Så fel man kunde ha..


Ska man verkligen helt o hållet sluta lita på folk?

Sängen nästa..

Nybadad o redo för sängen...


Gonatt!

Onsdag..

Igår va det dags för jobb igen efter att ha varit hemma sjuk i 2 dagar.. blev en rivstart genom o jobba 9.30 till 18.30, men det gick braaa.. :D

Efter jobb körde jag in till stan, hämtade upp Mollan på vägen o så hem till Eskil. Där bjöds på det fiskgratäng/gryta (?!) o himmalavad potatismos.. gott gott.. till det drack vi skumpa för o fira mollans nya liv som reseledare ;)
Till efterrätt blev det min döbakade kladdkaka.. som va god men inte kladdig.. :P
Stör mig faktiskt rejält på att jag lyckades misslyckas med en jäkla kladdkaka.. iofs inte mitt fel att formen läckte, men ändå.. :P

Sov hos eskil sen, o sov bra faktiskt, för o sova hos nån annan iaf :P


Körde direkt till jobb imorse o efter jobb körde jag till trelleborg med lillebror som skulle till optikern..

Som tack för det bjöd han mig på middag..

ungefär så va det iaf.. :P haha

"Vad ska vi ha till middag?" - Lillebror
"Vi skulle fixa nått själv sa mamma, kanske pytt i panna?" - jag
"Vi ska inte äta på McDonalds då..?" - Lillebror
"Har du pengar då?" -jag
"Ja" - Lillebror

sagt o gjort, o när vi beställt fick han betala :P


Jobbet nästa..

Dags i göra mig klar för jobb nu... Jobbar till 18:30 sen bär det av in till stan o hem till Eskil..

Bonde söker fru, Greys Anatomy, mat, vin, kladdkaka (?!) o snacks :D

Sömnlöst..

22:45 Va Gilmore girls slut o jag släckte, arrangerade kuddarna bekvämt o kröp ner under täcket redo för en god natts sömn..

23:52 hade jag bytat sovställning, vänta på kuddar o täcken x antal ggr men va ändå inte tröttare..

Nästa gång jag tittade på klockav va hos 01:23 o då förstod jag att jag måste sovit lite iaf..

03:13 gav jag upp försöken att somna om igen. Inget matprogram på tv (brukar alltid vara Lättlagat eller köket) så jag satte på ett avsnitt av Sex and the city..

03:56 kollade jag på klockan sista gången..

07:45 ringer klockan o jag vill bara ligga kvar i sängen resten av dagen...


Hoppas på bättre sömn natten som kommer.. tveksamt iofs eftersom jag ska sova borta.. :P ho ho ;)



Förresten, jag har börjat frysa om ryggen på nätterna.. nån som vet vad det handlar om? :S

Kladdkaka utan kladd..

Skulle som sagt baka kladdkaka till imorgon.. Börjar med att jag itne hittar den vanliga bottenplattan, utan får använda en sån med hål i mitten.. ni vet sån man har till sockerkaka typ, så det blir som en krans?
Iaf, tänkte piffa upp kladdkakan lite, så jag rev ner apelsinskal i smeten o tänkte sen göra en glasyr..

O tur va väl det, för den andra formen läckte, så fettet rann typ ut o kakan blev inte kladdig.. :/
Men jag tror jag räddade den lite iaf med min glasyr.. Som jag för övrigt smakar apelsin-choklad-kaffe.. improviserat värre :P


Efter baket la jag ig i sängen för o kolla på Gilmore Girls.. ett avsnitt såg jag, men under det andra somnade jag.. Va lagom yrvaken när jag vaknade..
Ska iaf snart göra mig klar för sängen på riktigt o sen titta på avsnittet ordentligt.. sista avsnitten på säsong 6.. som jag fick förra fredagen.. har jag sagt att jag lätt blir beroende?! :P

Russinfingrar...

Precis tagit mig ett varmt bad.. riktigt härligt :D

Dock så blev mina fingrar skrynkliga direkt när jag kom ner i badet.. isch.. hatar det.. :S

E riktigt riktigt hungrig för tillfället.. förrutom digestivekex o en banan har jag bara ätit frukost idag.. När jag ätit upp ska jag baka kladdkaka till imorgon... jag försöka att inte äta upp all smet.. :P


Lista..

En lista

Matvanor: Jämt hungrig :P
Bästa maträtt? Det är olika.. Men en god köttbit går alltid hem..
Bästa dryck? Loka Päron funkar alltid ;)
Hat dryck och maträtt? Var ska jag börja? :P Finns tyvärr alldeles för mycket som jag inte gillar..
Bästa alkoholdryck? Smirnoff Ice eller Lime Breezer e farligt gott..
Använder du smör på smörgås? Jepp! Eller ja, lätt & Lagom eller liknande..
Smågodis eller färdiga påsar- godis? Lösgodis!
Favoritglass? Ben & Jerry Fussil Fuel om man ska lyxa till det.. annars funkar all glass :D


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Jätteolika, ibland inget alls.. men kanske 500 kr i snitt..? :S
Har du mer skor än kläder? Fullt i både klädes- o sko-garderoberna, men ändå inget att ha på mig :P
Favoritplagg? Mjukis.. :P
Hatplagg? För varma tröjor..

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Jobbar
Vad vill du bli? Bra fråga.. men jag e nog inne på rätt spår..
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Älskar det!
Är lönen viktigast? Nej.. iaf inte så länge man bor hemma :P

Boende:
Lägenhet eller hus?
Hus
Framtidsplaner med boende? Tjaa, nån gång ska jag väl flytta hemifrån ;)
Litet eller jätte stort? Lagom e bäst!
Drömboende? Vet inte riktigt..
Landet eller mitt i stan? Mittemellan :P
Mysigt eller sterilt? Mysigt!

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nope
Är otrohet okej? Aldrig
Älskar du någon? Famlij o vänner såklart!
Betyder familjen mycket för dig? Grymt mycket
Är du lojal? Får jag nog påstå..
Tycker du om att dricka dig full? Nope
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Hemmafest


Hungrig..

En stor nackdel med att glo runt på massa kladdkakerecept är att man blir sååå hungrig.. eller iaf sugen..

O ingen choklad har vi hemma.. eller jo, ett paket after-eight, men den har ingen öppnat än o jag tänker inte va först.. :P
Så funkar det här hemma, ingen vill öppna förpackningen, men när den väl e öppnad går alla o tjuväter.. o Sen när det komemr folk hit o vi tar fram kartongen o där ligger 3 ledsna After Eight kvar så e det iiiiingen som ätit av den.. Kaaaanske att man tagit en bit eller två.. :P

Sova eller kladdkaka?

Trött trött trött..


Gick ner innan för o prata med mamma, men hon o Iris låg o sov.. :P så jag la mig brevid iris o tänkte också sova.. men mamma började snarkna o iris sparkade bort mig.. :P

Funderar på o sova lite i min egen säng, men jag vet inte om det e en bra ide.. måste ju somna i tid ikväll..


Imorgon blir det som sagt lite mer fancy middag är normalt till bonde o greys, för o fira mollan.. jag ska fixa efterrätt o sitter här o dregglar över massa goda recept.. :P Dock lär det väl bli en vanlig kladdkaka jag slänger ihop.. har varken ork att komma på nått annat eller att åka o handla grejer till nått annat.. :P

Baby can I hold you tonight..

 


Maybe if I told you the right words, at the right time, you'd be mine....

Uppe tidigt..

.. för o va sjuk iaf.. :P

Eftersom jag sova halva dan igår o sen bara degade resten av dagen så hade jag riktigt svårt o somna igår.. Så när jag idag vaknade till vid tio va jag fortfarande trött o ville sova mer, men bestämde mig för att det va bättre att gå upp..
Måste somna i hyfsad tid ikväll för imorgon är det jobb.. Blir helt rastlös av o gå hemma, även om jag blir trött bara av o gå upp för trappan :P

Rastlös..

Efter att bara ha sovit o kollat på Tv o Gilmore Girls idag börjar jag känna mig rastlös.. dock inte alls friskare.. :/ Blir till o va hemma imorgon också, men på onsdag är det jobb som gäller!
På kvällen blir det Bonde o Greys-kväll deluxe, ska fira Mollan :D


Såg nyss en sak som jag faktiskt bara kan småle åt.. faktiskt.. :)
Jag har dock mina stora öron o ögon med mig överallt.. :P


Sjuk men glad..

Det där med o vila bort sjukheten som kom krypandes gick inge vidare..
Har feberfrossat hela natten o därmed sovit mindre bra.. Ringde o sjukade mig i morse vilket kändes mindre bra, men det fanns inte ens chans för mig att kunna jobba idag..
sen somnade jag om o vaknade kl ett...
Febern har lagt sig lite, men jag mår fortfarande skit.. :/
lät som mamma kom hem nu iaf.. jag har beställt hönökaka o kokt medvurst.. :P om hon kollat sin mobil dvs.. :S


Idag kom beskedet som inte överraskade nån.. Mollan ska bli reseledare för Apollo!!!
Grattis grattis grattis!!! Detta firar vi med julkonsert med Håkan! :D

För tillfället e jag bara så himla glad för din skull o tänker itne alls på hur tomt det komemr bli här hemma utan dig.. :P


image416

Jag o mollan e snygga som få i Åre..


Brunch!

Hade som sagt förberett mig på en lugn o tråkig hemmakväll igår.. men icke :P

Pratade med kusinen på msn o hon va sugen på o kommer ner o lyssna på hennes kompisar som spelade på Millennium.. o jag va inte sen o hänga på ;)
Blev en trevlig kväll, lyssnade på musik o pratade :D


Idag hade vi brunch för andra gången på jobb o det har tydligen varit efterlängtat.. shaise sån rusch! Jag gjorde äggröra, slänge upp sconespålägg o hällde lönnsirap på pancakes som aldrig förr.. :P
Kan väl säga att det gick från 0 till 100 på 5 min.. stressigt, men himla kul ändå :D


image415

tröttast..

vilken dag.. helt slut e jag.. känns som jag håller på o bli sjuk..

orkar itne skriva mer just nu, blir middag o sen vila..


Jobba när man e deppig..

.. gick bättre än väntat ;)

Va lagom mycket o göra hela dagen, ingen dötid o ingen jättestress.. Tiden gick väldigt fort o med risk för verka fröken sverigeaktig så blir man glad av att va trevlig mot kunderna.. faktiskt!

Sen hjälpte såklart adam till o förgyllde dagen lite.. haha, plasta in ansiktet är inte att rekommendera.. vi återupplivade också lite barndomsminnen (för min del) genom att droppa stearin på tidningspapper så det "kopieras" över på stearinet.. haha.. resultatet hamnade på vår wall of fame :P


Tror jag ska ta mig ett varmt bad nu.. med gilmore girls på dvd'n.. o sen föröska glömma att det e lördag så jag slipepr ha ångest över att göra absolut inget en lördagkväll..


image414

Karma?

Jag visste att det skulle bli såhär, men ändå känns det skit..

Är det detta som e karma kanske?


suck.



sovit extremt dåligt hela natten o skulle helst av allt bara vilja sova bort denna dagen o ett par dagar till.. få vakna upp när allt känns bättre..


men, idag är det jobb på schemat, så det e bara till o trycka i sig lite frulle, dra på leendet o koppla bort allt annat till 16.30... då blir det hem o deppa igen.. :/

Ändrade planer..

Började känna mig seg när jag skulel göra mig iordning, bestämde mig för o fixa till mig först när tjejerna kommit o fått mig på rätt humör.. fast dom va lika sega som jag, så vi skippade puben.. trist, för det skulle inte suttit fel o göra nått skoj, fast ändå lite skönt.. e som sagt seg (som vanligt...) o jobb imorgon..


Snart utröstning i Idol o jag vill, och hoppas!, verkligen att mattias åker ut.. eller picasso! Visst, hon har bra röst o bla bla, men jag skulle aldrig köpa en skiva med henne eller gå o se henne nånstans..
till skillnad från Amanda.. Give me more!!!

Mätt o belåten..

Puh, nu e man riktigt mätt.. Maten blev jättegod om jag får säga det själv, speciellt såsen.. bara skyn från kycklingen, grädde, lite salt o redning.. jammi!

Nu ska jag piffa till mig lite, sen kommer Mollan o Eskil hit.. ska glo på idol o sen blir det en sväng ner till Puben för o lyssna på Stämbandet. blir nog en lyckad kväll, humöret e betydligt bättre nu iaf :D

Mat på g..

Kycklingen står i ugnen, fylld med äpple o lök, penslad med smör, kryddor, soya o honung.. la lite morötter o lök på plåten också för att få godare smak på skyn som åker i såsen sen..
Har även gjort det tråkigaste, skalat potatis.. Helt skrynklig om fingrarna blir man :/


Nu ska jag snart fixa äpplekakan.. husmor är man!

Nya tag!

tyckte det va dags att rycka upp sig efter en deppig morgon ( o även kväll igår), så jag kastade på mig lite kläder, körde ner till mammas jobb o hämtade ica-kortet o körde bort till Toppen o handlade mat!
Knappt svensson aktigt att körde volvo till ica, dra runt med kundvagn med inköpslista i handen o sen betala med ica-kort! O ja, jag utnyttjade 2 rabatterbjudande! :D


Till middag i ikväll blir det kyckling som jag ska grilla hel i ugnen.. tänkte göra det lite kalkon-aktingt o fylla den med nått så det blir extra gott.. till det blir det, såklart, potatis gräddsås o gele.. o så ska jag göra pressgurka.. mormor gjorde alltid supergod sån, men det va längesen vi fick det nu.. får s eom jag lyckas nästan lika bra iaf.. ;)
Till efterrätt blir det äpplekaka o vanlijsås.. med andra ord en riktig höst-söndags-middag..
på en fredag ;)
Fast det e ju lite som söndag för mig idag, eftersom att jag ska jobba imorgon.. o söndag.. o sen nästa vecka.. :)



Ahh, känns bra att jag tog tag i dagen.. :P

Ska fixa med pressgurkan nu, sen lägga mig i soffan o läsa Sydsvenskan o Trelleborgs Allehanda som vi fick idag.. kanske äta ltie naturgodis som jag handlade.. ;)


image413

Blödigt..

Suttit o lyssnat på massa fin musik på YouTube...  Varför gör man så? Lyssnar på musik som gör en mer deppig o sentimental än man redan är? Musik som får en o minnas saker man ändå aldrig kommer glömma?

A moment like this.. Jag glömmer aldrig när jag hörde den första gången.. Aldrig..

Och jag glömmer aldrig dig...

Planer för dagen..

öehhm.. åka o handla mat till middagen ikväll?

så kul e mina planer.. suck.. jag vill göra nått! Funderar på o gå en runda ner till stranden.. fast jag vet inte.. ibland e det skönt att få rensa tankarna, men idag vet jag inte om jag orkar gå o grubbla en massa.. Finns ändå inget jag kan göra, det finns liksom ingen "lösning" att komma fram till.. Det e bara o gilla läget typ..


Hade varit skönt med ett litet brake.. Komma bort några dagar bara.. träffa lite nytt folk o bara få vara..


Jag hjärta stenmarck?

Hittade ett test där man kunde se vilken kändis man va bäst lämpad o dejta eller nått.. Mitt mål va inställt på att jag skulle "få" Ljungberg, men på sista frågan rök han.. attans!
I stället visade det sig att jag va bäst lämpad att dejta Martin Stenmarck.. tja.. inte mig emot :D


image412


Testet hittar ni här

Loppelådan nästa..

Dags att hoppa i loppelådan / knyta sig / krama kudden / Krypa ner under täcket / gå o lägga sig...


image411

När jag ändå är i farten..



Klockrent!

Direktsändning..

..is the shit.. hahaha..



Ljusglimt..

Sitter o pratar med kusin Emma på msn nu o hon berättade att hon o en kompis skulle till Shakespeare imorgon o lyssna på liveband o tyckte att jag o nån kompisar skulle komma ner också..
så, sagt o gjort :D


Jag ska försöka hålla mig på mattan o inte skämma ut mig genom att önska I wish I was an angel hahaha!


image410

Kasst humör..

Sa jag förresten att jag e på dåligt humör ikväll? TRAAAADIG är vad jag är.. suck..

Imorgon är min enda lediga dag tills nästa helg o idag sitter jag bara här o glor.. o itnehar jag nån planer för morgondagen heller.. SUCK!


Nu ska jag äta en clementin o kolla på Gilmore Girls iaf... Alltid nått..

Mr Big..

112030-409


Jag hatar att du aldrig tycks försvinna helt...


Alkoholutbildning..

.. har jag varit på hela dagen i Trelleborg.. Förrutom dom första 45 in då jag verkligen höll på o somna, kunde inte hålla ögonen öppna, så va det intressant o lärorikt..
Inte för att vi brukar ha överfulla människor hos oss på jobb, vi stänger 18, men ändå :P

Dock känner jag mig sjukt seg nu.. bara suttit hela dagen.. normalt sett sitter man ner sammanlagt 30 min under hela dan typ, sen bara springer man runt en massa :P

Dag 2 på utbildningen är nästa måndag.. då blir det prov! Får se om jag kanske e lite modigare då också.. la la la..


Aldrig blir man nöjd..

.. som sagt..


men jag orkar inte fixa mer med bloggen nu.. stör mig bara på att jag inte kan ändra färgen på mitt namn under min bild..

Mera fix...

Bra tidsfördriv är att fixa med sin blogg.. shit sån tid det tar.. o aldrig blir det riktigt bra.. tror dock jag ger upp för idag nu.. det får se lite knasigt ut helt enkelt :P


Men erkänn att ni blir kaffesugna? ;)


(Är det nu jag ska berätta att jag inte dricker kaffe..?)

Arbetsskada..?

Tyckte det va dags o ändra lite i layouten här på bloggen..

Va tycks?! :P


Sova?

Natten till idag sov jag mindre bra.. Gick o la mig vid 23, tänkte kolla ett avsnitt av gilmore girls o sen sova, men jag blev aldrig trött, så det blev 3 avsnitt o jag somnade strax innan 01..
vaknade sen vid 03 o va trött men kunde bara inte sova.. rastlös på nått sätt.. så, det blev att avsnitt sex and the city :P
Sen kunde jag sova vidare.. :)

bla bla bla.. sjukt intressanta grejer jag skriver om, i know..

försöker mest bara fördriva tiden.. vill ta en dusch innan jag lägger mig, men lillebror ska först bli klar o det låter inte ens som han har börjat än... :/


Öppna ögon..

Jag har bestämt mig nu. Jag kan bara inte blunda för detta längre. Det går inte. Jag måste göra något åt saken. Så är det bara. Frågan är bara hur?
Får lista ut det på nått sätt.. Men det måste göras.


Jag har inte gett upp hoppet om o få tillbaka min cykel som nån idiot snott.. Jag MÅSTE hitta den.. jag menar, det e ju MIN cykel.. Visst, det va dumt o inte låsa den, men det är ändå MIN CYKEL! Åh, blir så arg på folk som inte lärt sig där här med mitt o ditt..

idag gick jag iaf både till o från jobb.. Hade kunnat ta ringbussen, eller bett om skjuts, men jag tänker på naturen, o på allt onyttigt jag kan äta som kompensation för att jag går :P
tar ca 25 o gå ner till jobb, o det e faktiskt riktigt skönt.. det va det idag iaf :P


E riktigt hungrig nu, måste fixa nått middags-aktigt..



Jag hatar att jag fortfarande berörs så jävla mycket.. Fast det går över mycket snabbare nu för tiden på nått sätt.. men ändå.. fan alltså.. undra om man någonsin kommer kunna släppa taget helt o hållet..?

Veckan..

Jag är för det mesta så himla dålig på o uppdatera här.. borde ju verkligen måna om mina få, men trogna läsare ;)


Har väl varit en rätt så händelselös vecka... I onsdags va det mysonsdag med Mollan o Eskil.. vi åt äpplekaka o kollade på Greys o Bonde.. fin tradition vi skapat ;)

Det e nog sjutton det enda vettiga jag gjort under veckan.. förrutom jobb då :P


Igår åkte jag o mamma till Skurup av alla ställen..! Lissi har lovordat sina jobbetofflor som hon köpt där, o mina Scholls-tofflor är utslitna, så nu är det Skånetofflan som gäller :P
På vägen hem körde vi inom Malmö o NetonNet, där jag köpte en DVD-spelare.. 399 pix o än så länge funkar den finfint ;)

På kvällen va det 30årskalas för kusin Linda nere i Skanör.. God mat, många barn o sötaste hunden :)


Idag är det Fars Dag o vi har spenderat större delen av dagen hos mormor o morfar.. massa fika, prat, korsord o poker för grabbarna som vanligt..
Nu har vi precis ätit middag o efter lite röjning på mitt rum ska jag laga äpplekaka.. :D


I fredags fick jag hem säsong 6 av Gilmore Girls, så jag vet vad jag ska kolla på ikväll ;)


image408

Oooopss..


Släktmiddag

Lördagen va hektisk.. Vaknar med ett ryck o kommer på att jag inte ställt klockan - en kvart innan jag börjar.. aahh.. bra start på dagen :P
Går iaf bra på jobb, bra med folk o allt flyter på..
Efter jag stängt e det bara hem o byta om o sen in till stan där det vankades kalkonmiddag hos morbror o moster med kusinerna o mormor o morfar :D
Krustader med svampstuvning, kalkon med sås o gele o äpplekaka.. jammi :D

Efter maten blev det kortspel.. killarna spelade poker o vi tjejer hade sex :P
Jag trodde jag va grym, då jag vann första potten.. men det va bara nybörjartur.. :/


Va iaf en riktig lyckad kväll :D

image407

Mormor kusinerna o jag... V-ringat o mönstrat is the shit :P


Fler bilder finns här


If you leave me now..

Kom nyss hem efter att ha varit ute o gått en lång runda.. Lillebror hade lånat min mp3 så det va hans låtar som låg på den.. massa gamla godingar.. :)
Gick ner till stranden, gick hela stranden o ända ut till piren o sen hem igen.. tog ca 2 timmar o va grymt skönt.. rensa tankarna lite..

Nu ska jag städa lite, sen ikväll ska jag till Pha i Falsterbo med mollan o nån av phas kompisar.. blir säkert kul :)


Bean Bar - just for you

112030-406

Observera den väl valda placeringen till Just for you... ;)

Vändning..

Plötsligt så känns det bättre.. :)


Jag va så arg o bitter innan att jag gick o la mig o kollade på sex and the city o somnade efter en kvart :P Sova bort dom värsta känslorna :)


Jag lämnade förresten aldrig tillbaka mina jeans idag.. mest för att jag glömde dom hemma :P orkade inte leta efter några andra heller.. blir nog att jag behåller dom.. hey, allt e ju snyggt till våra snygga tröjor :)
Ska se om pappa tagit med sig kameran till finland, annars kanske jag fixar en bild om en stund.


Ledig imorgon också, får se vad som händer då.. Borde va ordentlig o kolla upp saker o ting med papper, arbetsförmedlingen, försäkringskassan osv osv... Massa meck som jag egentligen inte orkar med... Men det mesta ska väl va klart nu.. :)



Fick igår redan på en jätteeventuell sak.. (?!) Inte alls säkert det blir av, men det vore jätteskoj om det blev nått..


NU ska jag se om jag hittar en kamera här hemma.. kanske se om min går att återuppliva..?

tjuv!!!

Nån jävel har snott min cykel!

Åh, jag e såå arg.. Efter jobb igår cyklade jag bort till busshållplatsen o tog bussen in till stan. tanken va att jag skulle ta bussen hem o cykla från byn. men så va pappa inne i stan o spelade handboll, så jag åkte med honom hem.. tänkte hämta cykeln nu när jag o mamma körde hem från stan..men..
då e det borta!

Åhh, jag blir så ARG! Jag e dock liite hoppfull för att den ska återfinnas.. den har blivit snodd en gång innan o då hittade vi den..

MIn kära cykel.. fick den när jag va 12.. målade om den då, så jag känner ju igen den direkt, vilket e skitbra..

men fuck om jag inte hittar den.. cyklar ju till jobb varje dag, så jag måste snabbt köpa nån ny..
men jag vill inte ha nån ny fancy cykel, jag vill ha min gamla..



Åh, BITTER va ordet!

RSS 2.0