Jahopp

Mitt bloggande är inte så bra just nu. Eller, aktivt menar jag, bra är det väl aldrig ;)

Men jag känner mig sjukt omotiverad till att blogga. Eller jag känner mig egentligen rätt omotiverad till det mesta just nu. Känner mig rätt avtrubbad och less. Men det blir väl bättre på den fronten om ett tag, vet en sak jag ska göra så att det kanske vänder. Vi får se.

Annars försöker jag få livet att rulla på. Hade önskat att jag hade tränat mer, men eftersom jag är klumpig som få och gjorde en liten vurpa förra veckan så strejkar mitt knä. Men nästa vecka ska jag vara fit for fight igen har jag bestämt!


Söta ni är som tittar in här varje dag trots att jag inte uppdatera förresten :)

 

 


Energi

När livet är tungt gäller det att omge sig med grymma människor. Det har jag verkligen lyckats med denna veckan!

Måndag, fika med bästa kollegan Hanna.



På kvällen kalas med familjen och lite släkt.


Tisdag, yoga och sen frukost i Västa Hamnen med bästa Engo




På eftermiddagen träffade jag några fina kollegor på jobb.


Onsdag, ärenden, fika och balkonghäng med världens finaste mormor!
Fika i stan med älskling och middag och onsdagsmys med Engo på kvällen.


Torsdag, hälsade på Jens och Cathrine och pratade massa gamla Bean Bar-minnen. Jonte va där en stund också och det va så kul att få träffa honom igen!


 


Igår vaknade jag i flickrummet i Höllviken och passade därför på att träffa grymma Emelie.




Sen blev det fredagsmys med mamma, Iris, lillebror och tacos, våfflor och Let's Dance!


Idag har jag inlett dagen med sen frukost i uterummet med familjen, och i eftermiddag ska jag träffa finaste och klokaste Johanna.




Och ikväll kommer min älskade sambo hem igen och jag har saknat honom så!
Kvällen kommer vi spendera med bästa Erik, och Hasse o Frida som kommer ner på besök.



Sen får jag inte glömma söta My som skickat så fina och värmande mail till mig i veckan och underbara Caroline som stöttar o peppar på Facebook och via sms.



Åh, hur skulle denna veckan varit om inte alla ni fina livat upp min tillvaro?! :)



Statistik

Fick nån gång frågan hur många besökare jag har på min blogg.



Man kan väl säga att det är lite olika.


Lättnad

Igår tog jag då äntligen det slutgiltliga beslutet. Det där som har gnagt inom mig ett bra tag och som har bubblat upp ännu mer de senaste veckorna när jag varit sjukskriven.

Jag sa upp mig igår.

Jag har ingen nytt jobb på gång, a-kassa får jag först om 11 veckor (tror jag?) men jag känner mig ändå SÅ lättad.

Hälsan och välbefinnandet går först även om man, såklart, måste ha pengar också. Men jag vet av tidigare erfarenheter att det löser sig. Jag har varit i sämre lägen än nu och det har fixat sig.

Är det nån som har ett bra jobb till mig så får ni hojta till! Jag tänker mig att jobba 9-15, mån-torsdag och få ut sisådär 20 000 i månaden. det måste väl gå att ordna? ;)

Massage

Jag köpte som sagt en massage på Let's deal förra veckan. Igår använde jag den. Den här killen masserade mig.





Jag är rätt öm idag kan jag säga.


Backstabbing

Igår va jag så nära på att sålla bland folk på Facebook och sätta lösenord på min blogg. Sen kom jag på att det inte spelar nån roll. För, uppenbarligen, hittar folk bara på grejer ändå.
Om folk bara kunde ta och sköta sitt alltså..

Men jag vet, som sagt, vem mina vänner är, vem jag kan lita på. Och ni är guld värda!



Onsdag

Solen skiner idag, det underlättar verkligen men jag mår fortfarande inte bra...

Jag utnyttjade ett av mina födelsedagspresentkort på Victoria Park igår. 60 min helkropps hot stone-massage. Det va riktigt riktigt skönt. Jag är dock fortfarande rätt stel och blev därför glatt överraskad när jag gick in på Lets Deal idag. 150 kr för 30 min massage. Tack för den! :)

Åkte och hälsade på mormor igår efter massagen. Fikade med semlor och satt o pratade några timmar. Mysigt :)


Nu ska jag åka ner till Höllviken och hämta mamma, har lånat hennes bil nu några dagar. Sen in till stan igen. Göra några ärenden...


Detta känns så konstigt. Jag förstår om folk tvivlar på mig och inte förstår. Utåt sett, när man läser här tex, så verkar det ju som att allt är bra. Som att jag mår bra.

Sanningen är att allt är en kamp just nu och jag hade mer än gäna stanna i sängen hela dagen, för då slipper jag kämpa, men jag måste sysselsätta mig. Måste göra saker, utsätta mig, kriga mot allt det jobbiga. Det är min medicin. Och mina alldeles underbart fantastiska föräldrar. Som aldrig ger upp, som alltid finns där och alltid stöttar mig.
Och mina fina vänner. Dom som jag vet alltid finns där. Oavsett om vi inte hörts eller setts på ett tag, så vet jag vilka som mina riktiga vänner är!






Jag o min finaste vän på vårt 19års-barnkalas :)


När livet inte vill som jag vill

Just nu är jag inne i en svacka. En rejäl sådan. Jag vet att jag kommer ta mig ur den, men jag vet inte riktigt hur.

Det känns svårt med bloggen nu. Jag vill ju skriva vad som händer mig här. Skriva av sig lite. Ha nått att gå tillbaka till och läsa. Men jag är rädd att det blir fel.
Det finns så många som inte vet, som inte förstår.


Nu ska jag göra mig iordning och sen kommer världens bästa mamma o pappa och hämtar mig. Blir några timmar i Höllviken. Det kan nog göra mig gott.



Ny mobil

Jag vaknade igår 40 senare än jag ställt mitt larm på mobilen. Kollade mobilen och jodå, larmet hade varit på. Antog att jag stängt av det i sömnen.
Bläddrade i en tidning i sängen och kikade sen på mobilen för att se vad klockan var, och såg att jag fått ett sms, utan att höra det. Hur högt hade jag bläddrat? :P

Startade om mobilen, kollade alla inställningar, men inget ljud. Och när mamma sen ringde hördes fört ingen ringsignal och sen hörde jag inte alls mamma. Suck.


In på en Telenorbutik för att lämna in telefonen. Kille frågade hur länge jag haft den osv. Plötsligt frågar han
"Du har inte funderat på en ny telefon?"
Och där visste jag att det va kört... ;) Så, efter dealande och wealande med en jättetrevlig, och duktig, försäljare gick jag från butiken med en ny mobiltelefon och ett mobilt bredband och 99 kr med i mobilräkning varje månad.
Kände mig förvånad och impulsiv, men absolut inte lurad.

Tills jag kom hem till mamma o pappa och skulle packa upp telefonen.
Killen i affären visade oss förpackningen och sa att den var bruten, men att telefonen absolut inte var använd. Skyddsplasten satt kvar o alla sladdar och sånt låg fint i sina påsar så jag köpte det.

Sätter igång telefonen och får installations-sms. Och ser då i inkorgen ett sms från nån Hudvård, skickat i januari. Ett sms som jag aldrig haft/fått till min gamla mobil. Går in på kontakter och ser massa nummer som inte är mina. Och mina nummer från mitt sim-kort fanns inte med. SUCK!

En stund senare när jag kollar runt på mobilen och trycker på Facebook-appen så kommer jag in på nån annans konto. Hur sjukt?!

Åh, blev så jäkla arg! Dessutom var jag i Höllviken och skulle stanna där och äta middag och kunde inte åka och få en ny telefon.
Men idag ska jag dit och jag hoppas att försäljaren jobbar idag. Och att jag inte är så mesig och ser till att få nån kompensation.


Så länge har jag mammas gamla mobil.





Ångest

Att somna med ångest och vakna upp med ångest är fan ingen höjdare. Men men, det är bara till att kämpa på...


Hade en bra dag igår iaf. Tränade på Sats med Engo o Stine på förmiddagen, sen blev det Rose Garden med Engo. Finns det nått godare än friterad banan?! :D

Ett par ärenden på stan och sen hem och för att byta om och ladda om.

Kvällen spenderades i Vellinge hos Caroline tillsammans med järngänget ;)
Hade en jättemysig kväll med god mat, mumsig efterrätt, prat och mycket skratt, som vanligt när vi ses!

Så glad över mina tjejer, man lämnar alltid dom med ett leende på läpparna :)







Kommentarer

Många bloggare klagar över att de får så få kommentarer.

Jag brukar inte få många kommentarer på mina inlägg. Nu har jag iofs inte såå många läsare men betydligt fler än 2-3 st, och det är ungefär så många som kommenterar. På ungefär var tredje inlägg.

MEN!

Själv kommenterar jag sällan bloggar. Det beror väl mest  på nån slags lathet kombinerat med att jag inte alltid tycker det finns nått att kommentera. Och jag antar att det är så de flesta anser om mina inlägg. Inget direkt att kommentera.

Och därför blir jag jätteglad när nån kommenterar, men inte jätteledsen när ingen kommenterar.

Hmm, detta hänger inte ihop riktigt, men det jag vill komma fram till är att jag tycker det är tråkigt med folk som gnäller över uteblivna kommentarer när de själv inte kommenterar!



(Nej Emma, detta är inte riktat till dig :) )


They know me so well...

Mina fina tjejer kom med så bra presenter till mig i söndags.



Sött tårtfat, massa muffinsformar, strössel, marsipanrosor och annat tårtpynt. Och en strut med Årechoklad. Och denna fantastiska tidningen :)



Massa grymma recept som jag ska provbaka inom kort ;)


Dessutom fick jag ett presentkort på Victoria Park Spa!


Tack fina fina ni!



Goda grannar?

Vi har bott i vår lägenhet i ca 15 månader. Vi har haft typ 3 fester här hemma sen dess. Vi säger ofta att vi är så himla dåliga på att spela/lyssna på musik här hemma.

I september låg denna lappen på vår dörrmatta.



Vi fattade ingenting. Taket skakar? På nätterna? Då sover vi!

I lördas städade vi här hemma. Vi hade på musik. Vi plockade, diskade, möblerade om lite (för kalaset) och dammsög.
När vi skulle gå iväg på kvällen satt denna lapp i vårt brevinkast.



Really?! Får man inte städa på en lördag? (Vid fem-tiden ska kanske tilläggas.)

Borde man gå till hyresvärden med detta? Och kanske då berätta att dessa klagande grannar inte verkar ha sp trevlig hemmiljö då det alltid hörs skrik o bråk från deras lägenhet när man går förbi, samt från ventilationen på badrummet. Och deras soppåsar som står utanför deras dörr i trappan är inte så trevliga heller.
Suck.


(En rolig parantes är att sista lappen är skiven på baksidan av ett kuvert. Från Kronofogden.)


When everything isn't enough..

Världens finaste pojkvän
Världens bästa familjen
Världens underbaraste vänner

Lägenhet, jobb, våren på ingång


Ändå känns allt så jävla tungt och här sitter jag uppgiven med ångest och tårarna rinner.



MIN dag :)

Åh vad bortskämd jag har blivit!

Det blev middag på Atmosfär igår. Vi har båda varit sugna på att gå dit då det ska va en av Malmös bästa restauranger. Och det var.. bra. Maten va god, men inte wow. Servicen va bra till en början, men nånstans tyckte nog hon att va va kusinerna från landet och ägnade oss noll tid. Kändes lite tråkigt, speciellt när restaurangen börjar tömmas på folk och tiden finns.

Så efter desserten tackade vi för oss och tog kaffe o avec på Rasoir istället. Dom har pianobar där vissa kvällar och det är så mysigt!


Imorse blev jag väckt av sång (okej jag va vaken innan), och grym present i form av present kort på Triangels kurbad.

Vid halv tolv kom lite släkt och vi bjöd på grym brunch!



Skulle nog tagit bilden framifrån istället.. ;)


Släkten stannade ett par timmar och lagom till dom gått o vi hade dukat upp så dök fina vänner upp. Kaffe, kakor o våfflor och mys o prat!


Nu tokslappas det i soffan och jag har haft en så bra dag, och helg! :)





Mitt presentbord(säng).. Hushållsassistent, picknickgrejer, tårtfixar-grejer, spa-presentkort x 4, smycken och annat.. Plus fina blommor. Så nöjd!



Vårlördag

Idag vaknade vi av solens strålar och förbannade, igen, att vi inte skaffat persienner. Solen skiner verkligen rakt på våra huvudkuddar!
Vi löste det hela genom att flytta ner en bit i sängen ;)

Frukosten intogs på Savoy. Det är nått speciellt med hotellfrukostar alltså :)
Minishopping, kaffe i solen på Gustav och skinnjackan invigdes!
Vi ville inte gå hem utan njuta mer av solen så vi gick bort till Möllan och tog ett glas vin.


Slappat i soffan, nu blir det sen lunch o sen ska det städas o förberedas inför morgondagens kalas.
Ikväll blir det restaurang, hoppas Kalle valt nått bra ställe ;)





Sjukfredag

Har känt mig hängig från o till hela veckan, igår kände jag mig febrig och yr på jobb och kände mig inte direkt piggare här hemma under kvällen.
Vaknade med feber o huvudvärk och kände mig helt kass i hela kroppen. Ringde o sjukade mig och har sen spenderat hela dagen i soffan. Ipren, vatten och sömn.
Feberfri nu men huvudvärken och "hängigheten" sitter kvar.

Men, det är fredagkväll o jag har en ledig helg framför mig så man får göra det bästa av situationen. Jag har slängt av min pyjamasen och bytt om till vanliga, dock bekväma, kläder för att känna mig lite piggare.
Och så har jag förberett middag som ska intas så fort Kalle kommer hem från gymmet.
Rotfrukterna rostas i ugnen, rödvinet har reducerats ner tillsammans med egenhändig grönsaksbuljong och spenat, rostade hasselnötter, avokado o tomat har blandats ihop. När Kalle kommer hem slänger jag köttet i grillpannan :)

Hoppas ni får en bra fredagkväll!

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Denna har ju varit med innan? Konstigt.
Men idag har jag iaf varit ledig och haft på mig vanliga kläder. Och så har jag laddat min kamera!




Bekvämt va ordet!

Jeans från Gina (boyfriendfit heter dom tydligen?)
Linne från Gina
Skjortan bytte jag till mig på vår första klädbytardag för 1½ år sen och jag älskar den!
Halsbandet är pinsamt nog också från Gina... :)




RSS 2.0