Mysdagar

Sitter här i soffan under en filt och tokslappar. Tog sovmorgon idag och har än så länge bara hunnit med en god frukost och att kolla på Days. Lagom start på dagen :)

Har ett par bra dagar med mig i bagaget vilket känns bra. Mollan va här i fredagskväll. Vi åt bakad potatis, drack vin, kollade på Idol och catchade up.
I lördags hälsade jag på mormor o morfar och att se hur dom lyser upp när dom ser en är nått av det bästa som finns! Idag opereras morfar och jag håller tummarna för att allt ska gå bra.
I lördagskväll messade engo o sa att hon va HEMMA! ett par dagar tidigare och jag är inte förvånad att hon ville överraska med att komma hem :)
Så i måndags fick jag äntligen träffa henne.. vi drack te, pratade, käkade lunch och bara umgicks.. så himla mysigt och efterlängtat!

Nu ska jag strax börja göra mig iordning, blir lunch med Engo o Mollan, sen fika med fina Johanna innan det är dags för jobb. Har förövrigt börjat lossna på jobb och jag hoppas verkligen att det håller i sig! Igår sålde jag dubbelt upp mot mitt mål!

Imorgon ska det fixas nya naglar, ev en sväng till Buttericks o sen möte innan jobb. Sen på lördag bär det av upp till Öland! Ska bli skönt att komma bort lite, kul med roadtrip och kul med utgång!

 


It's over



Äntligen! Ett halvårs väntan är över..

Engo är på väg hem till mig! :D


To do

Regnig och ensam lördag, men vad gör väl det? I got some plans!

*Få bort diskberget i köket
*Entre för jeanshandling
*Hälsa på mormor o morfar
*Kalas i Höllviken för faster

Tänkte försöka hinna med o tvätta Kalles bil också (nu när den är skitig är det kalles, när den är fin så den vår :P)

Dags att stänga av tv'n och sätta fart med andra ord :)



Öland

Känner att det hade varit skönt att komma bort lite o vad passar då bättre än Öland?
Det är Halloween-fest på Kalk nästa lördag så jag, Kim, Patrik o Johanna roadtripar upp på dagen o festar sen loss på kvällen, kommer bli grymt!



Grymma Kalle på grymma Kalk!

Sexig?

Slitz har utsett årets 100 sexigaste kvinnor. And the winner is...



Really?! Sveriges Sexigaste?


Förresten...


Om en vecka är Engo hemma igen!!!




Hej o hå

Som sagt så har jag några personer i mitt liv som inte låter mig gå ner mig alldeles, vilket resluterade i nya tag igår..
Var på caféet igår o pratade.. gick väl bra på så sätt att jag ska komma o provjobba, men jag vet inte.. kändes helt fel, magkänslan sa nej.. så vi får se hur jag gör.
När jag kom hem ringde fina pappa o ville komma med goda råd och stöttning.. Vilket han såklart lyckades med :)

Jobbade igår, gick sådär, men fick ett bra prat med chefen och lite positiv feedback, alltid nått :)

Tänkte inleda dagen med tvättning, men för en gångs skull va tvättstugan inte ledig vid denna tiden.. lite surt, men så går det när man inte planerar i förtid o bokar tid ;)

Var i alla fall lite huslig genom att stycka upp en köttbit och förbereda en gryta :)


För en stund sen ringde pappa o sa att han va i staffanstorp men hade en lucka o undrade om vi skulle äta lunch, så nu sitter jag o väntar på honom.. Kanske hinner med en fika med jonas efter lunchen och innan jobb.


Så ja.. saker o ting känns fortfarande tufft o jag satt uppe en stund vid tretiden o natt o grubblade, men jag vet att jag ändå måste ta tag i saker o ting och göra det bästa av situationen..


Tre

Just nu är det tre personer som får min att hålla humöret någotsånär uppe. Som stöttar, pushar och aldrig låter mig gå ner mig helt och hållet.







Tack för att ni orkar stå ut med mig...

 

 


Down

Det känns lite skumt när man läser Blondinbellas blogg och känner igen sig. Tyvärr (?) är det inte den "glammiga" sidan av hennes liv jag känner igen mig i, utan den "mörkare" sidan, om depressioner, panikångest och gråt-perioder.

På många sätt är denna hösten helt fantastisk. Jag lämnade en bra sommar bakom mig och hade en höst fylld med möjligheter framför mig. Och bäst av allt, en höst tillsammans med den underbaraste mannen i hela världen!
Vi har det så bra tillsammans, jag har den finaste familjen och den skaran med människor som jag kallar mina vänner är inte så stor, men så himla fin!

Men det räcker inte.
Jag känner mig stundtals ensam, olycklig, oduglig och misslyckad. Jag känner mig stressad, pressad och inget jag gör känns bra nog.

Jag ställer höga krav på mig själv, vilket ibland är bra, men ibland inte alls bra. Det gäller att ha en bra balans, vilket jag ibland inte har, och då blir dom höga kraven en negativ sak. Mitt jobb är ett sånt exempel. Jag ställer höga, vill va bäst, är inte bäst och känner mig då sämst. När jag egentligen är typ medel. Hänger ni med?

Jag antar att jag är lite för naiv. Tror att bara för att saker och ting är bra att tag så kommer det förbli så. Jag vill ju det. Jag vill det så himla gärna. Jag vill slippa all skit nu. Jag vill få en chans att ta igen alla många långa år som tagits ifrån mig.

Hela in ungdom togs ifrån mig, kan jag inte få må bra under starten på mitt vuxenliv?

Snälla...



Gottfrid

Efter att ha sett lite av Här är ditt liv med Sven Wolter förra helgen så blev jag sugen på att se Änglagård.. va sjukt längesen jag såg dom filmerna.
Så förra söndagen såg vi första filmen och den va så underbar. Viveka Seldahls rollfigur är den bästa på länge och hennes utbrott mot alla hemska saker hon "sett på tv" är bara helt fantastiskt! Inskränkt och småstads-aktigt, lovely!
En annan stor favorit var Gottfrid och när vi igår såg den andra filmen så blev jag bara ännu mer såld på honom.
Så mycket att slutet på filmen fick mig att gråta.. jag som väääldigt sällan gråter till en film.



PS.


Ett av caféerna jag mailade till hörde av sig dagen efter o bad mig komma dit på tisdag.. :)


Slöaste dagen

Kalle jobbade i natt o som vanligt när jag ska gå o lägga mig själv har jag svårt att komma till ro.. låg o kollade på Vänner till halv tre tror jag o sov dåligt fram till lite efter 05 när Kalle kom hem.
14.15 var klockan när jag vaknade och kollade mobilen. Galet. Låg kvar o slöade i sängen, kollade om nån serverade brunch fortfarande..
Till slut masade vi oss upp, bestämde oss för pizza o begav oss ut. Bort mot triangeln, södra förstadsgatan ner till möllan, över möllan bort till nobelvägen och där på hörnet hittade vi en pizzeria som inte såg allt för skabbig ut :)
Lagom till vi fick in våra pizzor hörde vi på radion "Dagens Eko kvart i fem".
Bra där! satt sjukt fint med pizza o fanta iaf:)

Gick sen runt lite o kollade lite områden där vi ska kika på lägenhet.. Avslutade med ett litet besök hos jonas och plötsligt insåg vi att vi va tvugna att gå hem, för att kunna komma tillbaka igen ;)
Bokklubbskväll stod på schemat. Vi skulle "prata" om Stekta gröna tomater som vi har "läst" ;)

Väl hemma blev vi dock toksega igen o mitt halsonda är tillbaka igen så jag hoppade bokklubben. Kalle gick o jobbade o jag har legat i soffan o slöglott på tv, kollat lite bloggar o pratat med mamma medans vi gått igenom hemnet.se ;)
Vi har hittat en sjuuuukt tuff lägenhet som verkligen är något extra. Priset är bra, än så länge, också. Men vi får se.. ev blir läget helt fel.. vi får se.
Imorgon ska vi titta på ett gäng andra lägenheter iaf :)


Nu ska jag äta glass.. Vaniljglass med kakao o kokos, supergott!


Underbart!

Jag är kanske sent ute, men har man sett Svenska Hollywoodfruar, måste man se detta..


Get your self together

Den enda som kan hjälpa mig med min stress är jag själv. Det finns ingen annan som kan göra saker åt mig. (eller det finns det kanske, men det är inget bra alternativ)

Igår släppte lite av min stress. Inte den största stressen, och inte all, men ändå. Försökte som sagt ta reda på vem som gjort kreditupplysningar på mig.. körde visserligen fast, men ändå :)
Har även styrt upp möten till imorgon, tre eller fyra st.. också en sak som stressat mig, som var såå lätt att ta tag i..

Skickade ut ett gäng cv'n igår på ren chansning.. vet inte ens om dom söker folk.

Igårkväll gick vi också igenom lägenheter på hemnet.. ringde idag för att boka visningar, tyvärr va det redan budgivning på 2 lägenheter som vi verkligen va sugna på..

Så ja.. egentligen har ingenting hänt, men lite av stressen har släppt..



What?

Idag såg jag för första gången ICAs senaste reklamfilm. Ett par gånger har jag sett den ikväll och ja..?




Jag förstår inte? Driver dom med folk som har Downs syndrom? Vill dom motverka fördomar? Jag fattar inte. Tycker bara det känns smaklöst..


Typiskt

Jag sjukade för övrigt mig idag. Mår inge vidare alls o hade nog bara blivit sämre av att gå o jobba..
Känns surt, men men.

Ne bra sak är ju iaf att jag får träffa Kalle ikväll då (vilket knappt hinns med annars eftersom jag kommer hem vid kvart över nio o han ska upp sju på morgonen)... Trodde jag!

Såklart ska han ut på fancy 4rättersmiddag inkl vinpaket med jobb ikväll.. typiskt..


Vems ansvar?

Har under den senaste månaden fått hem 4 brev om att det gjorts kreditupplysning på mig. Fyra!

Står att det är TeliaSonera som gjort dom så jag trodde det va för mitt mobila bredband när jag fick första brevet. Sen fick jag ett till, o tänkte att det kanske blivit nått fel. Fick sen 2 till, och tyckte det va riktigt skumt. Tänkte dock att det ju inte gjorde nått, eftersom allt va som det skulle.
Sen fick jag dock höra att det inte ör bra om man har kreditupplysningar "på sig" om man ska ta lån o söka jobb osv.
Så idag tänkte jag bocka av en sak på min "stress-lista".
Ringde Sergel som gör kreditupplysningen. Dom sa att jag skulle ringa TeliaSonera eftersom det är dom som begärt upplysningen.
Ringde dit och lyckades knappa mig fram till en telefonist. Han sa att han kunde se att det gjorts upplysningar på mig, men han visste inte varför. Dock såg han att företaget som gjort upplysningarna hette Sales Competence och jag fick deras nr.
Ringde dit, och hon kunde inte hitta mig i deras dator. Varken mitt personnr, eller telefonnumret till mobila bredbandet. Så hon visste inte heller och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra?

Jag har inga abbonemang förutom bredbandet (som jag förövrigt sagt upp), jag har inte varit med i nån undersökning o gett ut mitt personnr, jag har inte tappat nått leg eller liknande..

Jag fattar verkligen inte och jag vet inte hur jag ska göra nu?



Stress

Jag känner en sån sjuk inre stress nu att jag istället för att ta tag i saker o ting blir helt handfallen och inte gör något alls.
Det finns hela tiden småplock att fixa med här hemma, saker som ska ner till källaren, plocka fram vantar o mössa nu nör det har blivit kallt, plus det vanliga så som disk o städning o så..
Lägenhet ska fixas.. vi har Kalles som plan b, men jag vill inte flytta ut till Kirseberg. Plus att då blir det samma sak som här, fast tvärtom, dvs vi bor i kalles lägenhet o jag har mina kläder där (var nu dom ska få plats..). Vi vill ju ha något gemensamt! Enda möjligheten (känns det som) att få en schysst lägenhet är att köpa. Och vad krävs då?
Precis, pengar.
Pengar pengar pengar. Min största oro och stressmoment för tillfället. Det va bara jag som hade inkomst i somras, nu jobbar kalle 80 % o jag jobbar 75% med dålig timlön o ja.. uppenbarligen så kan jag inte sälja..

Jag får sjuk ångest så fort jag gör av med pengar. O nu pratar vi inte om att shoppa kläder, för det har jag inte gjort på flera månader. Nu pratar jag om mat och liknande. Bussbiljett. Korv på IKEA. Ni ser, allt.

Jag hatar det. Jag har aldrig varit rik, men jag har alltid känt att jag har haft pengar så jag har kunnat göra någotsånär vad jag vill.
Men inte nu. Nu går jag inne på Lidl och funderar på om jag verkligen ska köpa yoghurt till frukost bara för att jag har ont i halsen när vi har havregryn till frukost hemma.

STRESS!

 


Lövblåsare

Lyckades ignorera min krasslighet rätt så bra igår. Va hemma hos Lusia ett par timmar o drack te, åt kanelbullar o pratade en massa. Jättetrevligt, Lusia är grym!

Under kvällen på jobb igår så började min hals göra sig påmind dock. Inte jättebra att sitta vid en kall fläkt och prata en massa när halsen är i uppror.
Natten har varit rätt jobb, vaknat titt som tätt av att det gör svinont när jag sväljer.. Blir sen dessutom väckt vid åtta av ett jäkla oväsen. Nån gubbe som kör med lövblåsare på innergården. Jag HATAR lövblåsare! WHY? vad är dom bra för? varför inte en lövsugare istället?! Nu blåser dom bara runt skiten ju..
Dessutom låter den svinmycket..

Så, ingen sovmorgon idag inte, vilket jag hade behövt.. Halsen ömmar fortfarande, näsan rinner och huvudet känns helt grötigt (inget nytt kanske).
Ska på lägenhetsvisning vid 11, sen ska jag försöka hem och sova. Hoppas verkligen jag har ork att jobba ikväll. Vet att man inte borde jobba när man är sjuk o man kan smitta andra osv, men hey, vad göra när man behöver pengarna?


Ignore

Jag tänker ignorera min ömmande hals o mitt smått dunkade huvud o min sega kropp och få i mig lite frukost. Tänker dock hoppa gröten idag,. är man krasslig får man unna sig nått gott, så idag blir det yoghurt med lite nötter.. :)

Sen ska jag hem till Lusia och äta kanelbullar! Kan lika bra vila där som vila hemma :)
I eftermiddag/kväll blir det jobb som vanligt och motivationen MÅSTE komma tillbaka.. det går otroligt segt på säljfronten och det funkar inte!

Ha en bra dag mina vänner :)

Bra dag!

Sitter uppkrupen i soffan under en filt hos mamma o pappa just nu bara bara kopplar av. Det är så skönt att komma hem ibland och känna sig ompysslad o "liten" igen.. :)

Satt länge och åt god frukost o läste tidningen, bästa som finns att börja dagen med.
Om en stund tänkte jag bege mig ut på en promenad. Tyvärr har solen gömt sig idag, men det regnar iaf inte ;)
Tänkte hälsa på fina farmor på vägen också, inte träffat henne på en månad.. :/ om 2½ vecka fyller hon 98 år.. lilla farmor alltså..

Tänkte färga håret idag också och även snylta på mamma o pappas badkar! Jag älskar att bada, men har tyvärr inget badkar i lägenheten.. Badkar prioriteras lite nu när vi letar lgenhet.. och balkong! Blir det lägenhetsköp så SKA det finnas balkong.. :)

Emelie messade innan och frågade om jag ville va med o käka tacos o kolla på matchen ikväll hos Vickie så nu är kvällen räddad också :)


Fynd.

Har gjort 2 fynd idag, vilket i kombination med det grymma höstvädret gör mig glad :)

Skulle köpa hårfärg o hittade av en slump en rabattkupong på 20% på Kicks. Hårfärg för 76 kr, man tackar!
Va även på jakt efter en kalender, känner att jag har lite dålig koll på vad som är på g nu under hösten.. Ville ha en spiralkalender (så att sidorna inte lossnar), med en vecka per uppslag för bra översikt, den ska börja gälla nu, dvs en 09-10 kalender, inte allt för stor o inte allt för dyr ;)
På mitt tredje stopp som va Åhléns hittade jag en svart enkel kalender som uppfyllde alla mina kriterier. Kostade 99, vilket kändes okej. Tjejen i kassan slår in den o upptäcker att det är nersatt pris, 49,50 kostade den nu.
Bara till att tacka och ta emot!

Nu börjar jag få lite brådis här. Ska gå till jobb om 45 min o innan dess måste jag laga lite lunch, diska o packa ihop lite grejer, åker hem till Höllviken ikväll efter jobb o myser med familjen. Imorgon tänkte jag gå en lång promenad nere på stranden, hälsa på farmor o färga håret. På söndag ska jag bruncha med Mollan o sen på lägenhetsvisning. Det blir en bra hel det här :)


Yes!

Luncehn jag lagade igår innan jag skulle till jobb tog längre tid än jag tänkt.. så när klockan va 12.50 och jag precis tryckt i mig maten tänkte jag att nu måååååste jag rusa..
Vilket jag gjorde.. o kom till jobb 8 min för tidigt ;) Jag älskar avståndet! eller snarare bristen på avstånd.. ;)

Det va bara jag och en till som va nya så "utbildningen" gick snabbt.. Sen va det bara till att börja ringa.. Sjukt nervöst i början, men sen lossnade det.
Va förberedd på att få ta en hel del skit men det va faktiskt bara 2 pers under hela dagen som va lite otrevliga. Vissa var dessutom riktigt trevliga, trots att dom inte ville köpa ;)

Lyckades med ett par sälj (vilket va mer än vissa som jobbat där innan.. ;) ) och kände mig nöjd när jag gick hem. Grym känsla! Detta kommer bli bra.. En vecka, sen ska jag sälja för mer än dagsmålet varje dag. Det är mitt mål :) Och det kommer jag fixa!


Nu blir de disk och sen en promenad.. Förhoppningsvis kommer jag nästa vecka hitta motivationen till att gå o gymma innan jobb..;)

 


Jobba?

Idag börjar jag mitt nya jobb. Blir en "lång dag"(?) idag, 13 - 21, kommer jobba 15 - 21 annars.. 14-19 på fredagar dock, vilket jag är tacksam för!

Jag ser framemot att få börja jobba o tror att det kommer bli bra, samtidigt vill jag hålla förhoppningarna nere efter misslyckandet med det förra jobbet.

Jag kommer dock gå in i detta med en positiv attityd! Bara det att det tar max 2 min att gå dit, lyx!


Tvättlyx!

Idag tvättade jag i vår tvättstuga för första gången sen vi kom hem. Till min stora glädje upptäckte jag att vi fått ny torktumlare!
Den andra va helt värdelös, tvätten blev aldrig torr och den luktade unket efter att ha körst i tumlaren. Och att hänga upp massa strumpor, trosor o kalsonger är inte sååå kul..

Men nu slipper jag det, bara till att kasta in det i tumlaren! Dagen är räddad för hemmafrun ;)


Slö

Insåg precis att jag suttit här i soffan under en filt i snart en timme och gjort ingenting.. eller, jag har kollat på rachel ray o slökollat Facebook..

Magen kurrar o det är hög tid att fixa frukost.. Känner mig sjukt slö idag, troligtvis för att jag sovit sjukt dåligt idag.. vaknat jättemånga gånger under natten, drygt.

Nåja, inget att göra åt saken nu. Frukostdags! (och days så klart :P)


Chorizo

Nu har jag gett upp städprojektet för idag. Imorgon får jag göra det sista, dvs, dammsuga o sånt.. O dom jävla fönsterna.. har fått massa tips så jag får hoppas att det går bra.. :)

Ska strax börja med maten. Tänkte göra kycklingwok, men vi hade visst bara en file så det får bli wok med chorizo istället :)
För övrigt så har vi hela frysen full med kycklinglår.. 1 kg, 4 kycklinglår, för 13,90!!! ja, TRETTON och NITTIO! Tack Lidl :)



Paus/Avcheckning

- Diskberget i köket - check, det gjorde jag direkt efter frukosten ;)

- Fönsterputsning - jag ger det ett nytt försök, putsade ett fönster i torsdags o det ser värre ut än dom oputsade..
Har tagit 2 fönster, dvs 8 rutor (fram, bak, och mellanfönster..) bättre, men inte bra, suck..

- Ta tag i garderoben - insåg att mina höst- och vinterkläder inte är uppackade än..

-
Källarfix - Hämta upp skor och stövlar, slänga ner tomma kartonger och annat som lär dyka upp ;)

-
Boka tvätt-tid - Imorgon MÅSTE jag tvätta..

- Dammsuga, moppa, damma - Fullända städningen helt enkelt

Dessutom har jag varit hos Gabbe o hämtat min cykel, som stod i Eriks bil. Och så har jag ätit markrill i tomatsås som va bäst-före 2008-10-12.. men det borde väl va lugnt? :)

 

Dags att fortsätta, tror jag hoppar fönsterputsningen dock, blir ju ändå inte bra.. :/

 


No more hemmafru

På onsdag börjar jag på mitt nya jobb vilket innebär att det idag är min nästsista dag som hemmafru ;)

Det gäller dock att sluta på topp, så detta gäller idag!

- Diskberget i köket - check, det gjorde jag direkt efter frukosten ;)

- Fönsterputsning - jag ger det ett nytt försök, putsade ett fönster i torsdags o det ser värre ut än dom oputsade..

- Ta tag i garderoben - insåg att mina höst- och vinterkläder inte är uppackade än..

-
Källarfix - Hämta upp skor och stövlar, slänga ner tomma kartonger och annat som lär dyka upp ;)

-
Boka tvätt-tid - Imorgon MÅSTE jag tvätta..

- Dammsuga, moppa, damma - Fullända städningen helt enkelt


Klockan är nu 11:55, Kalle kommer hem vid 17, då SKA (bör?!) detta vara klart!


 

Så, på med bra musik o så kör vi! :)


Kalle!

Med risk för att min blogg verkar va en hyllningsblogg..


Vad gjorde jag innan dig? Hur kan jag trott att jag upplevde kärlek innan dig? Hur kan du förstå mig som du gör?

Hur kan man älska någon som jag älskar dig?






Emma Engkvist!

För en stund sen va jag på väg hem från att ha lämnat skruvar hos Gabbe o Johanna och jag gick förbi Engos port.
Jag önskar att jag hade kunnat ringa på o bara komma upp en stund o snacka lite skit, men det går ju inte eftersom hon är på dumma Mallis.. :/

Jag saknar henne så himla mycket!

I somras va det en helt annat sak. Visst saknade jag Engo då med, men då va jag också iväg o ja.. allt va annat. Nu är jag hemma i Malmö igen, bara ett par hundra meter från Engos lägenhet och det suger att hon inte är där!

Nu är det bara en månad kvar tills Emma kommer hem igen o jag läääängtar! Jag längtar efter mysiga te o biscotti-kvällar i soffan, spontana luncher på stan, promenader, dansa loss på Hipp, bjuda hit henne på middag som vårt fadderbarn ;) och ja.. bara veta att hon finns här!

Emma är världens finaste människa, med hjärtat på rätt ställe och alltid ett leende på läpparna. Hon har inga fördomar, man får va som man e om man inte blev som man skulle :)

Jag har fantastiska minnen med denna tjej som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat och jag hoppas vi kommer vara vänner för alltid...

 




KOM HEM!



I-landsproblem

Igår när jag sträckte mig efter en sak så hörde jag hur någon knakade till i mina kläder. Ni vet när en söm spricker typ. Tänkte inte mer på det, hade inte nån fancy kläder på mig direkt.
Sen när jag skulle klä av mig igår så såg jag att mitt vänster bröst såg konstigt ut.. hmm.. ja, när jag hade bh'n på mig. Tog av den och upptäckte att bygeln knäckts. FAN! Min bästa bh.. MEN! Jag har en i samma modell, fast i vitt, så det va lite lugnt..
Trodde jag.
Tog på mig den i morse och upptäckte att bygeln i den OCKSÅ spruckit! Också på vänster sidan och nästan exakt på samma ställe. Vad är oddsen?

så, nu måste jag köpa ny bh, vilket är jobbigt :/
En gång i tiden köpte jag alltid bh'ar och hade typ 30 st, men alla va budgetköp, oftast i fel storlekar (innan man hade koll) och det va ändå bara ca 2 st som jag tyckte om att använda.
Så är inte fallet nu. Nu vet man att det är viktigt att köpa en bra bh och yadayada.. Och smakar det så kostar det.
Tur att jag fick jobb idag ;)





Jobb!

Sa ju att det bara va en svacka!

Dom ringde igår från det stället jag va på infomöte förra veckan och körde en telefonintervju o erbjöd mig sedan att börja deras internutbildning på måndag för att sen få börja jobba. Känner inte alls för det jobbet, men bad att få tänka på det.

En halvtimme innan detta samtal som blev jag kallad till intervju för jobbet som "Sveriges sämsta telefonförsäljare" ;)
Var på intervju där imorse, kändes jättebra, inte sekt-aktigt som det andra, det ligger 2 min härifrån (än så länge, ska ju flytta tills årsskiftet), fast timlöm+ob+semesterersättning+provision.
Var dessutom lite flexibelt hur man ville jobba, så det finns utrymme för extrajobb, då detta bara va 75 %.
Och, hon sa att jag va välkommen att börja på onsdag om jag va intresserad! Whoppa!


RSS 2.0