Just det...!

Jag antar att ni undrar vad jag gjort sen sist? ;)

Jag har...

- sett till att träffa massa kompisar
- ätit på Puben med mormor, Kalle, Kristian o Helena
- dansat mig svettig på Hipp med Engo o Hanna och sen varit på efterfest till halv sju hos Anders o Hanna
- druckit en hel öl för första gången i mitt liv!
- haft en mysig helg på Öland som avslutades med gryyyym 3rätters av Erik. Och sen delade jag o Hanne på en bag-in-box framför brasan.. ;)
- sjungit Stad i ljus fler gånger än jag kunde hålla räkningen på, med Kalle o Erik
- äntligen utnyttjat mitt presentkort på Triangelns Kurbad
- permanentat mig
- sett Melodifestivalen i Arenan med mamma
- och såklart tränat!

Träningen går sjukt bra! För 6 veckor sen, när jag började, kunde jag inte göra en enda armhävning på tårna. Igår gjorde jag sju. SJU! Sjukt stolt va jag!
Om 2 veckor är det resultday och det ska bli himla spännande. Märker redan på lite kläder att jag har blivit mindre, men det ska bli kul att få det svart på vitt.

Nu ska jag va social med mamma o Iris, sen ska jag möta upp Kalle vid bussen och så ska vi iväg på middag!



Jag lever..

.. det gör dock inte nån dator där hemma, därav uteblivet bloggande.

Och jag som precis hann komma i gång med det och nu tom ibland känner att jag saknar att blogga. Jaja, vi får väl se till att kolla över tekniken där hemma nån dag ;)

Nu är jag hemma hos mamma o pappa i Höllviken och passar på att snylta på datorn.. Skulle fylla i mina timmar till a-kassan men insåg att jag glömt mitt lösenord. Fyllde i att jag ville ha ett nytt och fick då ett meddelande om att det nya lösenordet kommer skickas till min HEMADRESS! Inte min mailadress eller till min telefon, utan alltså hem till mig, via vanlig post. Modernt!


Kollade precis min internetbank också och man blir fan inte rik av att jobba halvtid. Får dessutom inte stämpla upp till 40 timmar i veckan som jag hoppats på...
Men men, jag har ett jobb iaf, som jag trivs med och mår bra av!

Härromdagen satt jag o tänkte på hur jag mådde för ett år sen när jag jobbade på Lutz.. Fy fan vad det stället knäckte mig alltså... Mådde ju skit tom ett par månader efter att jag slutat.. Usch! Aldrig med jobba på ett ställe som får en att må så dåligt!


Dubbelt störigt

Störigt 1: Jag har blivit.. ja, inte sjuk, men hängig. Vaknade igår och hade ont i halsen, massa förkylningsblåsor i munnen och allmänt hängig. Såg att folk skrev på Facebook att det va -10 ute och kände att den inplanerade morgonpromenaden nog inte va en så bra idé.
Kände mig hängig hela dagen igår och även imorse så det blev ingen träning idag.
Så jäkla typiskt nu när man kommit i gång! Men men, får vila några dagar så är jag på det igen!

Störigt 2: Kalles dator (som jag också använder) har fått spel där hemma. Det började i onsdagskväll. Den var ansluten till internet, stod det, men man kunde inte komma in på nån sidor, varken via Firefox eller Safari. I torsdags så funkade det inte att ansluta till internet. Stod att lösenordet va fel? Likadant igår och idag. Suck!
Vi är för slöa för att ringa o kolla upp det också ;)

Men nu är jag hos mamma o pappa och passar på att låna pappas dator!

Ska jobba på Puben ikväll, ska bli kul. Får dock bli en Ipren innan för n u känner jag att jag börjar få lite ont i huvudet också. Men peppar peppar, varken feber eller förkylning :)



Nytt tänk

Inledde dagen med en morgonpromenad. Det är så knäppt, när klockan ringer så vill jag bara ligga kvar under det varma, gosiga täcket länge länge, men när jag sen väl är ute och går, så är den känslan helt borta.
Solen skiner, minusgraderna biter i kinderna, och musiken pumpar i öronen. Det är helt grymt och  jag blir så glad!
Och ändå, ändå är det så förbannat svårt att gå upp.
Det som fick mig att gå upp idag var att Kalle sa "men du behöver ju inte gå upp" (till skillnad från honom som skulle till jobb). Då slog det mig, Jo, jag behöver faktiskt gå upp. Jag behöver den här promenaden!
Det där "jag gör det imorgon"-tänket är borta! :)


RSS 2.0