WTF?!




Pizzabagare

Jag har sen några veckor tillbaka, efter att ha ätit pizza sisådär 4 gånger i veckan (det finns en pizzeria på restaurangen...) känt att innan jag åker hem så måste jag testa o göra en egen pizza.
Så i början av förra veckan gick jag in i pizzan för o fråga Voiyn, pizzabagaren om det gick bra, men han va inte där. Så jag gjorde en pizza själv :) Lagom tills den va klar för ugnen kom voiyn o han tyckte jag va sååå duktig. Gjorde ytterligare 2 pizzor till mig under veckan, va skitkul, slängde på allt som verkade gott :)

I fredagskväll skulle Voiyn va ledig o Hansson skulle ta pizzan, det är ändå toklågsäsong.. Men Hansson hann inte dit innan Voiyn skulle gå, så jag fick hoppa in o gjorde sammanlagt 9 pizzor på typ 45 min! Skitkul :)

Sen kände jag mig nöjd o glad med mitt uppfyllda mål.

Men.

Efter en timme ramlade det in massa folk som ville ha pizza o helt plötsligt stod jag i pizzan o bakade pizzor för glatta livet. Jag hade mjöl överallt, brände mig 2 gånger på pizaugnen o oliverna hade en förmåga att rulla av pizzorna när jag slängde in dom i ugnen, men annars gick det sjukt bra :)


Man kanske ska söka jobb som pizzabagare när man kommer hem?






Looks like we made it




Om 10 dagar kommer vi hem :)






Bilder




Här och här  finns bilder på vad jag pysslat med på sistonde :)




Ett samtal

Scenario: Sovit dåligt, varmt som sjutton på jobb, hungrig o försökt ta sig tid att sätta sig o äta, fått hjälpa en besvärlig kund precis när jag tagit upp mat, lyckas sätta mig o telefonen ringer...


- Strandhugget, det är Louise
- Jaa hejsan, det här är bla bla från Borgholm (Jag skiter i var du bor)
Jag o min fru brukar åka till Böda ett par gånger varje sommar för att bada (intresseklubben antecknar) så nu undrar jag över temperaturen (här är svinvarmt tänkte jag säga), är det tillräckligt varmt i vattnet för att det ska va behagligt att bada?
(Nu är tålamodet slut)
- Jag har ingen aning alls om det, jag jobbar på restaurangen och har inte badat idag.

Ahh, idiot! Normala jag hade svarat någotsånär likadant men i ett heeelt annat tonläge..


Känslor

Igår va en konstig o jobbig dag.

När jag kom till jobb fick jag reda på att en arbetskamrat fått ett tråkigt besked vilket gjorde en lite ledsen. När jag sen kommit igång o börjat jobba så blev jag, utan anledning, så sjukt dåligt humör. tyckte alla va jobbiga o jävliga..
Sen helt plötsligt när jag står o häller upp öl så känner jag hur tårarna är på väg..
Gick in på vårt vilorum på jobb o tårarna bara sprutade. Bara sådär. Utan anledning. Började "återhämta"  mig lite o tänkte på att det snart va dags o gå hem, men kom då på att kalle va i malmö o inte skulle krama om mig när jag kom hem, ja då kom tårarna igen. Moget :P

Min arbetskamrat som jag nämnde innan kom in till mig sen (efter att alla jag jobbat med varit inne o frågat hur jag mådde :P) o vi satt o pratade o jag fick annat att tänka på.
Sen kom chefen o frågade om jag ville sova hos henne eller vår ena kock. Hon frågade inte ens om jag ville sova hemma :) Bestämde att jag skulle sova hos Sofia o chefen gick för o hämta lite dricka åt oss. Och kom tillbaka med vars 2 shot!
"Jag trodde du menade en drink?"
"Äh, en drink hjälper inte, ni behöver sprit!"
Haha, bra där :)

Så kvällen slutade bra med prat till sent i sofias underbara hus, som är en gammal prästgård o jag fick sova i fd biskopsrummet :)

RSS 2.0