Upp och ner

Idag har jag varit lite flitig. Från att göra ingenting så började jag tvätta, diska o baka bullar, och när disken va klar va det dags att göra lunch, som jag åt tillsammans med fina Mollan som kom o hälsade på!

Efter att jag vikt den tvätt som va torr och hängt upp resten så packade jag ihop lite grejer (eller mycket grejer) och blev återigen en baglady.. måste skaffa mig en vettig större väska!
Åkte till Lizette o fixade naglarna och sen hem till mamma o pappa.
Har mest slöat framför tv'n ikväll... lagat min o kalles kofta... den är kalles, men jag brukar låna den ;)

Tänkte kika på Mästarna Mästare på SVT Play strax. Såg slutet igår så jag vet vem som vann, men jag vill se hela :)

Imorgon för jag nattbesök så då ska jag hem igen. Ett himla flängande på mig just nu, men så får det bli eftersom jag inte klarar av att va själv i dagsläget.. Men men, nån dag vänder det väl :)


Gonatt mina vänner!



Onsdag

I natt fick jag äntligen sova ordentligt, sjukt välbehövligt!

Hade en trevlig kväll hos Johanna igår med några av hennes vänner, god paj, påskäggs-godis, planer på vad man skulle göra om man blir mångmiljonär, och finaste Philip så klart :)

Idag ska jag baka bullar till mamma, ta i tu med tvättberget o så kommer Mollan hit på lunch! Sen blir det dags att fixa mina naglar, inte en dag för tidigt :)


Dags att sätta igång med dagen :)



Kuddar

Idag hämtade mamma upp mig för att följa med mig på kuddjakt!

Kuddarna i soffan är sjukt tråkiga, fula, och sönderknölade så det va dags för nya där, och så vill jag ha kuddar att lägga på sängen nu när jag blivit vuxen o köpt sängöverkast :P

På ikea hittade vi kuddar till soffan, men inga till sängen. Så jag köpte bara innerkuddar o sen vidare till Stoff o stil där jag till slut lyckades hitta ett tyg som matchar tapeterna vi har på garderobsdörrarna i sovrummet. Så det blir till att sy kuddar istället!

Känns bra att va pysslig, i söndags innan jag åkte hem från mamma o pappa blev jag sugen på o påskpyssla lite. Mamma stod på sitt arbetsrum o gjorde påskkransar och jag tänkte göra en att ta med hem.. Men efter att ha satt i en kanin, ett ägg o en fjäder, och det såg ut som en 5-åring hade gjort det så överlät jag kransarna åt mamma. Istället gick jag loss på småpinnar, småstenar och limpistolen! haha, så nu har vi faktiskt ett fint påskris hemma! Sen att vi inte ska va hemma i påsk är en annan femma :)

Nu sitter jag hos mos o far o väntar på att storebror ska komma o hämta upp mig så vi kan åka in till stan. Ska på lite middag hos Johanna ikväll o sen ska jag pussa massa massa på Kalle eftersom han åker imorgon. Förhoppningsvis kommer hem redan (?) på söndag, hurra! :)


 

Måndag

Tog nya tag igår. Gick ut o gick med mamma o Iris, när vi kom hem så bakade jag muffins o lagade mat. Innan pappa körde mig hem så påskpysslade jag o mamma lite :) Eller ja, mamma gjorde fin-fina grejer o jag lekte med limpistolen ;)

Sov faktiskt bra i natt, förrutom att jag vakade vid halv sex o va sjukt illamående.. tur vi hade tunnbröd hemma, det hjälpte :)


Idag är det ny vecka och nya tag! Jag är inte på topp, men jag måste kämpa på. Ska iväg med Henkan och Engo idah och det borde få mig att må bättre!


Söndag

Dagen so far har inneburit ångest, tårar, god frukost, ångest, grubblerier, samtal med mamma, tårar och lite ångest till.

Jag är så jävla trött på detta så ni anar inte! Jag har kommit på att jag hade ett bakslag förra året vid denna tiden, men i år är det värre.. Det som håller mig uppe nu är att jag vet att det blir bättre, för det blir det alltid. Det måste det liksom bli. Men när?

Sov superdåligt i natt, va oligt, vaknade svettig o med ångest. Saknar att ha nån vid min sida att krypa bredvid..

I natt får jag sova bredvid Kalle igen och jag hoppas det kan ge mig lite ro!

 

 


Babyshower!

För 2 veckor sen va det dags för Babyshower!

Jag, Engo o Eskil åkte ner till Höllviken där vi överraskade Henkan hos sina föräldrar, nu kunde dagen börja!

Vi tog med henne till Model Lab där dom andra tjejerna väntade, vilket lite blev temat för dagen, väntan..
Vi fixade vårt hår själva och blev sedan sminkade, och medans vi väntade så drack vi cola, åt chips o ballerina och kände på magen :)

     

Till slut blev vi fotade, några gruppbilder och så fick Henkan fotas själv.

Sen blev det bråttom hem till middag. Där vankades det middag, Melodifestival-final, present-öppning och body-målning!

   


Bortsett från den långa väntan hos Model Lab så va det en riktigt lyckad och rolig dag!

Och har ni sett nån snyggare blivande mamma..?!


   

 

 


Saknad

Jag saknar min man så himla mycket. Denna veckan träffades vi i stort sett bara i onsdags :/ Han kommer hem sent imorgonkväll, vi kan umgås måndag o tisdagkväll sen på onsdag åker han till Öland o kommer hem på måndag kväll. Gillar inte det alls. Speciellt inte när jag mår som nu och inte mår bra av att va själv :/

Han ger mig så mycket stöd bara genom att finnas hos mig och jag känner mig så himla tom när jag är utan Kalle..




Så här snygga (och nyktra...) va vi kvällen vi träffades...

Jodå..

.. jag är vid liv, och numera även internet. Jag känner ofta att jag vill skriva här i bloggen, men men tanke på hur mitt liv har sett ut de senaste veckorna så hade det bara blivit så himla negativt och självömkande.
Samtidigt är inte allt nattsvart, jag har gjort roliga grejer också, men det känns samtidigt fel att skriva om roliga och bra saker och låtsas som att allt är bra, när jag ibland bara vill krypa in i mitt skal o försvinna..
Det blir alltså fel hur jag än gör...

Just nu sitter jag i alla fall i soffan hos mamma o pappa o kollar på Let's Dance-finalen med mamma. Kalle är i Göteborg med jobb hela helgen och jag hade tänkt åka ner till Höllviken först idag, men kände igår att det va bäst att sova här, hade varit för jobbigt att va själv hemma.


Mer uppdateringar kommer senare.. :)

Finally!

Igår fick jag tummarna loss o gick o kollade varför min dator inte hittar trådlöst internet. SOm jag misstänkte behövde jag köpa en usb-mojäng, som dock va mycket billigare än jag räknat med :)
Så nu är jag med internet igen och ska ta upp bloggandet!

Livet är rätt tungt just nu, men det är bara till att försöka göra det bästa av situationen. Aldrig sluta kämpa.

Dagen började knackligt, ångest och mindre bra besked. Men det är upp till mig nu att få dagen att bli bra.
Om en timme kommer mamma hit. Tänkte åka o justera min fina klocka jag fick i födelsedagspresent o sen följer jag med henne till Höllviken. Lånar bilen och åker hem till Henkan som är sjukskriven för ryggskott, stackaren!

Ikväll kommer fina Johanna o Philip över på fika, mysigt :)


Torsdag

Galet vad tiden går fort alltså.. Hur blev det redan torsdag?! Och MARS?! Vad hände där?

På lördag fyller jag 25! Vi ska som sagt ha kalas på kvällen o jag har lagt så mycket fokus på kalaset att ajg lite glömt att jag ska fylla år o att det är därför det blir kalas ;)
Eftersom vi blir närmre 40 pers, det blir mat, dryck o tårta o hela köret o vi ska ha det hemma så är det ju en del att fixa med, men jag har varit sjukt strukturerad o lagt upp ett schema ;)

Så tårtorna står klara i frysen, bord och stolar är utplacerade, pappa har fått inköpslista till tyskland, ikväll kommer mamma o hjälper mig att duka, medans kalle fixar köttet som sen ska läggas i marinad..
Imorgon ska det sista handlas o så ska det städas lite, igen. Och medf allt det förberett hoppas jag att lördagen ska gå rätt så smärtfritt ;)


Har haft några tunga dagar denna veckan, vet inte riktigt vad som spökar, dock vet jag att det bara är till är kämpa på. Jag tillåter mig själv att ge upp lite, för att samla krafter och kämpa på igen. Det är det enda som gäller!


Nu blir det jobba jobab jobba och SÄLJA som gäller!


RSS 2.0