Rekord

Idag har jag slagit läsarrekord! Iaf för de senaste 3 månaderna, längre tillbaka kan man inte se (väl?).

Hmm, ja, vad säger man. Man undrar ibland vem som läser min blogg. Undra om det är nån som alltid läser den som inte känner mig alls. Jag tror inte det, för allvarligt talat, hur kul är min blogg? Så om man inte ens vet vem jag är dessutom... ;)

Eller, har jag nån stadig läsare som jag inte känner? Och har jag nån stadig läsare som jag känner? ;)



Fredag

Jag hade bestämt mig. Jag skulle till jobb idag. Inget blir bättre av att sitta hemma.

10 min efter att jag vaknat kom tårarna. Dom rann under hela frukosten, medans jag klädde på mig och när jag sen skulle sminka mig, fortfarande gråtandes så insåg jag att detta går ju inte.

Har diskat och gjort Jansson till morgondagens dansk/svenska julbord och känner mig nöjd med den bedriften. Satte på julmusik under tiden men nej, det kändes för tidigt. Eller bara för glatt.

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Vad som är bäst för mig. Vad som gör att jag orkar gå till jobb imorgon. För imorgon SKA jag dit.

Funderar på att åka o tända ljus på kyrkogårdarna, men vet inte om jag orkar. Kanske åka ner till Höllviken. Kalle är på väg till Öland och det är kanske dumt att va själv ända tills jag ska till jobb imorgon?

Jag får se helt enkelt...



Tears never dry..

Vilken jävla dag alltså..

Helt plötsligt från ingenstans bröt jag ihop totalt på jobb idag. Grät o grät o grät... Samlade mig, va lugn en stund.. och sen grät jag igen..
Ett gäng kollegor och cheferna va så fina och tröstade, pratade med mig och frågade om det hänt nått.
Och jag svarade att det inte har hänt nått och att jag inte vet varför jag grät.

Efter säkert minst en timme samlade jag mig, fick lunch o sen jobbade jag vidare. Sen på eftermiddagen/tidig kväll så kom lillebror o mamma dit. Och så fort jag kramade mamma så brast det igen..

Och sen när Kalle kom hem så började jag gråta igen...

Jag har svarat hela dagen att jag inte vet varför jag gråter och att ingenting har hänt. Men sen kom jag på att det egentligen inte är sant.

Det är inget speciellt som hänt just nu visserligen men,
jag har jobbat sjukt mycket denna månaden
jag har ätit sjukt dåligt denna månaden
förrutom cykling till o från jobb och allt springande där har jag inte motionerat
jag har knappt hunnit träffa familj o vänner o ladda batterierna
det närmar sig jul, första julen utan både farmor o morfar
jag har fortfarande inte accepterat morfars bortgång och jag saknar honom o farmor varje dag
det finns en person som står mig väldigt nära som inte mår alls bra just nu
jag får stötvis höra hemska/konstiga/jagvetintevad saker om folk som stått mig nära
jag har nyligen brutit en 14 år gammal "vana"
plus mitt vanliga "bagage"

plus att jag alltid vill va bäst på allt jag gör, aldrig vill ha fel, aldrig vill ge upp och aldrig visa mig svag.

Så ja, att bubblan ibland spricker kanske inte är så konstigt? ;)



Tänk att bara få känna sig riktigt riktigt lycklig en stund...


Omtumlande

Blev en lång dag idag. 4timmarslunch på Gossip, sen fick det bli taxi till Victoria Park så att jag preciiis hann i tid.
Sen grym ansiktsbehandling av Engo och så taxi in till stan igen men en chaufför som bör önska sig en GPS i julklapp..

Handla lite på vägen hem och hann slöa en stund innan jag lagade middag som jag, Kalle o Engo åt! Jag va lyxig o bjöd på stuvade makaroner och stekt falukorv. Fick sån cravings efter det... :)

Sen blev det halv Bonde och hela Greys och prat i soffan :)


Nu ska jag duscha o sen krypa ner bredvid Kalle och hans fläskläpp. Haha, det hade ringt i hans telefon så jag skulle kasta den bredvid honom i sängen men va lite dålig på att pricka så den landade på hans läpp. Och han låg o kollade på avsnitt på datorn så telefonen kom flygandes från ingenstans på honom haha. Ooops!

Imorgon blir det jobb för första gången sen i lördags. Å andra sidan ska jag nu jobba fram tom nästa fredag så det jämnar ut sig ;)

Onsdag

Snön har fortsatt falla under natten o dagen och det är så fint med allt vitt! Och så kul att se hur 99 % av alla Facebook uppdateringar handlar om snön haha :)

Nu ska jag dra på mig nått varmt och sen traska upp till stan för lunch. Efter det blir det bussen till Victoria Park där jag ska bada o bubbla lite, sen blir det ansiktsbehandling hos Engo!

Ha en bra dag :)




Pusslade ihop denna igår...



Nya blommor till köksfönstret efter att jag lyckats ha ihjäl dom andra efter typ 6 år..


Snö!

Sen nån timme tillbaka vräker snön ner här utanför.. MYS! Kollade tempen för ett tag sen och det är 0.8 grader ut.. så frågan är, sörja eller isbana imorgon? ;)
Det är iaf vitt på taken, bilarna och mellan vägbanorna (vad sjutton heter det?!).

Jag har satt upp "alla" (3) adventsljusstakarna, packat upp alla jag handlat o fått idag på tv-rumsbordet... (här är väldigt piffigt just nu :P) planterat julstjärnorna och slagit in 5 julklappar!



Och bakat och tryck i mig äpplekaka :D Satt o googlade recept och blev så vansinnigt sugen..


Och hela kvällen har jag haft på mig mina nya sockar med Ölands-motiv som Maria (kocken jag jobbade med i somras) har stickat! Jag o Kalle fick vars ett par och dom är såå sköna!





Julmys!

Har haft en jättemysig dag med mamma o mormor. Har inte träffat mormor på typ en månad nu så det va verkligen hög tid!

Va som sagt på VellingeBlomman o kikade på deras julmarknad. Flera år sen sist jag va där o där va massa fint. Jag älskar alla miniatyrbyar dom har och jag köpte lite grejer som ska användas till en liten pepparkaksby som jag tänkt göra iår :)

Handlade lite blommor o annat smått o gott också och så åt vi lunch på Farmor Idas :)


Lämnade av mormor sen och jag gick som vanligt inte tomhänt därifrån ;) Mormor fick dock behålla sakerna man gjort när man va liten haha.. :)


Så nu ska jag plantera lite blommor o sen julpynta liiiiite.. ;) (Men först måste jag ta itu med diskberget...)


Såklart

Bara för att jaginnan idag sa att jag iaf inte är förkyld så blev jag ju det. Ahh.. orkar inte. När jag är förkyld rinner min näsa som fan! På riktigt alltså, det här med att "dra in" snor funkar inte på mig.

Ska se om vi har nässpray här hemma sen blir det varm dusch o så sängen.

Så vida jag inte mår jäääättemycket sämre imorgon blir det Vellinge Blomman o deras julmarknad imorgon, med mamma o mormor. Och jag vill jag vill jag vill! Mycket julmarknaden, men mest träffa mamma o mormor!

Gonatt!


Kiel!

För 2 år sen så åkte jag o Kalle till Tyskland för att gå på julmarknad i Lübeck och shoppa lite på BorderShopen :) Hade en jättemysig helg och tänkte göra samm trip förra året men då hade vi inte råd.
Men iår har jag ett vettigt jobb så nu blir det Tyskland!

Tänkte åka till Lübeck igen, men alla hotell va fullbokade. Så vi kikade på kartan, såg att Kiel verkade ligga lika långt från Puttgarden o googlade lite. Verkar som att dom har liknande julmarknad så Kiel it is!

Har precis bokat hotell och det verkar jättemysigt.

Det här hotellet har ett bekvämt läge i hjärtat av Kiel, och erbjuder modernt boende intill hamnen Schwedenkai, den populära shoppinggatan Holstenstraße och Kielfjorden.

Under din vistelse på Hotel am Schwedenkai kan du se fram emot en lugn natts sömn i de bekvämt inredda rummen. På morgnarna kan du njuta av en läcker frukostbuffé i det eleganta frukostrummet.

Det finns många populära attraktioner på promenadavstånd från Hotel am Schwedenkai. Dessa inkluderar Sparkassen-Arena (för evenemang), den historiska kyrkan Nikolaikirche, och Opernhaus (operan).

Billigt dessutom, 69 € för ett dubbelrum!

Nästa lördag åker vi, ska bli supermysigt :)


Måndag

Natten va konstig. Drömde konstigt, vaknade o mådde konstigt, sov dåligt, varm, kall, illamående.

När det va dags att gå upp va jag helt slut i kroppen. Morgonmöte på jobb sen blev jag hemskickad. Känner mig helt orkeslös. Småskakis o yr. Skitläskigt. Vill gå bort till ICA o hämta paket från fina Marie men vet inte om jag orkar (tar typ 5 min att gå dit)...
Är väldigt trött men vågar inte riktigt sova, inte värt att inte kunna sova i natt..

Väldigt mycket gnäll här just nu, men så blir det ibland :)


Söndagkväll

Kände för att skriva lite här, men nu när jag loggat in så står det helt stilla i huvudet, bra där.

Lurade med Kalle upp på vinden innan fär att hämta ner julgrejerna. Kalle sa dock att jag fick ställa fram det i lägenheten först på söndag. Meeen, jag dealade till mig att få ställa fram det på onsdag ;)
Och om 3 veckor är troligtvis julgransförsäljarna på plats och jag siktar på att vara deras första kund i år också! haha, förra året kom vi dit när dom fortfarande höll på att packa upp granarna ;) Sen pekade vi ut en enorm gran som vi inte betalade en krona för :)
I år får det bli en smalare, men högre, gran! Kalle vill helst att man ska ta in, o klä julgranen först den 23e, men då är ju julen nästan slut! Iaf min o Kalles gemensamma jul då han ska va på Öland hela julen.. :/

Nu blir det strax dusch o sen sängen. Hoppas på bra sömn o att må bättre imorgon, orkar inte va sjuk mer!



När jag bodde hemma hade jag en liiiten gran!


Sjukstuga..

Slöade hela fredagskvällen, somnade vid tolv, gick upp halv tio igår o kände mig rätt kry.
Safeade o tog bussen till jobb för att spara lite krafter iaf och kände att detta går nog bra.
Det gjorde det inte.

Jag har nog aldrig känt mig så nära att svimma som jag gjorde igår. Fick ständigt samla kraft för att ta mig från punkt a till punkt b. Vi hade fullt upp hela dagen så att be nån byta av en lite var inte att tänka på. Lite Fanta i hopp om en sockerkicksgrej och så en sak i taget. Mycket att göra och några st som är sjuka ledde till 1½ timmes övertid. Och 50 min från det att jag lämnade jobb tills att jag kom hem. 10 tidig till första bussen o 5 min tidigt till andra bussen. Som då kontrade med att vara 10 min sen. Great!

Bion igår va bara att glömma, blev middag, film, chips o dippa här hemma istället. Vilade upp mig lite, sov bra, vaknade hyfsat okej. Gick upp på toaletten och kände hur kroppen svek mig totalt. Feberfrossa o dunkade huvud.
Kul nästan jämnt.

Så idag har det varit soffläge igen. Lite web-tv, vanlig tv och sömn. Hoppas på att må bättre imorgon, måste på möte kl 8 på jobb oavsett, får se sen hur jag mår. Men drygt att vara hemma...


Är det fler som är sjuka nu? Nått som går eller bara jag i mina kollegor som är utarbetade? :P


Skumt

1 dygn senare publicerades gårdagns inlägg, känns stabilt!

Precis som väntat sov jag sjukt dåligt inatt, vaknade säkert en gång i timmen. Så när klockan väl ringde va jag bara glad över att få gå upp! Mådde dessutom mkt bättre. Och sen såg jag alla stora fina snöflingor som föll utanför och blev alldeles varm inombords..

Tills jag kom ut. Fy fan vilken cykeltur till jobb. Snöflingorna va blandade med regn, och piskade mig i ansiktet, det blåste och va kallt och jävligt. När jag kom fram till jobb va jag blöt och iskall om ben, fötter och händer och sminket satt inte där jag lagt på det :P

Efter cykelturen och när jag väl kom igång på jobb kände jag att jag inte va helt kry än... Feberfrossan kickade in, halsen gjorde ont och näsan rann. Och huvudet hängde iiiinte med.. Shit vad jag va virrig alltså.. Men jag kämpade på, mina fina kollegor o chefer hjälpte mig också :)

Slutade redan vid kvart över fem, 8 timmars jobb känns lyxigt numera :) Cyklade hem, i kläder som inte torkat än, härligt :P

Ikväll blir det soffläge. Ligger redan här under en filt, ska strax hämta täcket också o snart kommer Kalle hem med kiiiinamat!

Ha en mysig kväll!


Detta då?

Skrev ett inlägg här för 4 timmar sen som fortfarande inte publicerats. Konstigt :S

Blev iaf kycklingsoppa med curry o nudlar till middag o sen pannkakor med sylt o glass :)

Nu ska jag ta mig en dusch o sen sova. Hoppas på att kunna sova i natt trots all sömn i dag... Har bestämt mig för att gå o jobba imorgon, känner mig inte helt kry, men inte heller så sjuk att jag bör stanna hemma ;)

Gonatt!

 

 


Torsdagmat?

Shit vilken slö dag jag har haft. Legat i soffan heeela dagen. Förrutom när fina mamma va här innan med blommor och glass :)
Jag har berättat att våra orkideér har vissnat och att jag behövde köpa nya, och nu kom mamma med två stycken! När vi skulle kasta dom gamla upptäckte vi dock massa knoppar så nu har vi 4 orkideér helt plötsligt :P

Glassen åt jag i soffan när mamam gått o mina krafter tog slut. Somnade till vid femtiden och vaknade nu och känner mig bättre. Halsen är lite strulig fortfarande, men det går väl över :)

Kom på att jag bara ätit frukost idag (visserligen vid ett) så jag borde fixa lunch/middag ;)

Kalle kommer hem om en 45 min, gav honom presentkort på en helkroppsmassage idag, tänkte ha maten klar tills dess. Är sugen på pannkakor med antar att vi måste ha nått annat innan, så jag tror jag slänger ihop en soppa!
Sen blir det pannkakor till efterrätt :)


Jahopp

Den varma mjölken hjälpte inte igår. Har haft frossa i natt i vaknat flera gånger med sjukt ont i halsen. Gick upp imorse o tänkte att jag kanske blir lite piggare av frukost och tvätta ansiktet, men kom inte ens till frukosten inna jag gav upp
Skittråkigt, men kanske inte så konstigt då nästan alla på jobb varit sjuka på sistonde.

Somnade om och vaknade vid tolv efter massa konstiga drömmar. Riktigt konstiga drömmar. Men det blir lätt så med feber.

Ligger i soffan nu med täcket o har precis kollat på ett avsnitt av Ensam mamma söker. Och så har jag ätit rostade mackor med ost o marmelad till sen frukost :)

Va sjukt sugen på banan när jag vaknade och gick ut i köket för att hämta. Men inga bananer. Ringde mamma o det visade sig att jag glömt en påse i bilen igår. Tur jag är duktig o sorterar maten innan jag packar ner den, så det va varken kyl- eller frysvaror i den påsen ;)


Nu ska jag se söndagens avsnitt av Ensam mamma :)

 


After Work..

När vi stängt på jobb kan det se ut så här...



Varm mjölk

Mina aningar inför dagen stämde, det blev en grym dag!

Nagelfix med mamma sen storhandling på Citygross. Handlade bl.a julkort och julklappspapper.. Längtar efter julen! Nästa vecka ska jag ta ner julgrejerna från vinden. (Och med jag, så menar jag att jag ska tvinga Kalle att göra det :P)
Innan vi åkte hem o lämnade all mat här så körde vi inom kyrkogården och tände ljus hos morfar. Det blåste som tusan o vi hade stora problem med att få ljuset att brinna och jag vet hur mycket morfar skrattade åt åt där uppe i hans himmel... :)

Vi avslutade vår dejt med lunch på Greekway, omringade av poliser!
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1300259/Avsparrning-vid-Sodertull.html
Helt sjukt, vi satt där o väntade på vår mat när poliserna gjorde avspärrningar precis utanför fönstret haha!

Sen va det dags fär min helkroppsmassage o det va såå skönt! Tyvärr är jag ju en mes ibland o sa inte till att hon skulle ta i lite mer, men men, mitt eget fel :)

Mötte upp Emelie för lite, men dyr, shopping och presentavlämnande till Kalle ;)
Mötte upp hennes kompisar på Elysee där vi käkande fondue. Jag blev tokmätt, men ändå lite besviken. Deras såser är ingen höjdare och nog för att köttet är gott, men det krävs lite mer än så. Nåja, marängswissen va god och vinet var billigt iaf :)

Grey´s Anatomy står som vanligt på schemat på onsdagskvällar och efter en varm dusch sitter jag här med en kopp varm mjölk med kanel. Börjar få riktigt ont i halsen men jag hoppas att mjölken kan råda bot på det hela :)




Många tycker att mjölk är för barn, men jag älskar det :)


Onsdag

Även idag vaknade jag en halvtimme innan klockan skulle ringa, och kände mig utsövd. Så himla skönt!
Har dock drömt konstiga drömmar inatt.. Har ofta ett återkommande "tema" i mina drömmar som jag irriterar mig lite på.. Glömmer bort en sak i drömmen som jag aaaldrig skulle glömma bort i verkliga livet. Skitskumt!

Ska strax möta upp mamma. Hon ska fixa naglarn och jag måste laga en nagel innan det finns en risk för att det kommer bli ajaj med den ;)
sen blir det citygross, sjukt välbehövligt, har typ ingen mat här hemma. Min frukost idag blev en Naturdietshake som jag köpt som nödgrej till jobb. Behöver jag säga att jag INTE är mätt? Får bli en frukt på vägen (köpa på vägen också...)

Sen i eftermiddag ska jag på massage och jag längtar såååå... Möter upp Emelie efter det o ikväll ska jag på Elysee med hennes gäng :)

Ha en trevlig onsdag mina vänner!




Kollade igenom gamla bilder igår.. hur glad blir man inte av denna?!

Tisdag

Ställde klockan på 10.15 imorse. Vaknade av mig själv, kände mig utsövd o det va ljust ute och trodde jag försovit mig.. Men nej, klockan va "bara" 9.45 och jag hade tydligen sovit färdigt. Grym känsla att vakna och känna sig utvilad, det va inte igår!

Mjukstartade dagen i soffan men sen har jag varit duktig och tvättat, bäddat rent, diskat, vikt tvätt, plockat undan och dammsugit. Storstädade inne på toaletten, främst bland mitt smink. Tvättade alla borstar, torkade av burkar och tvättade neccecärerna. Och upptäckte att jag har hur mycket ögonskugga som helst!



Blev färdig vid halv fem, tände ljus i öppna spisen och slöade en stund innan svärmor kom hit och strax efter kom Kalle också :)

Nu blir det soffmys resten av kvällen!


We did it!!!

Igår när vi stängt o städat blev det lite cider o öl för att fira hur grymma vi alla varit! Sverige-chefen kom upp till oss och öste beröm och alla tog åt sig ;)

De senaste 13 dagarna har varit helt galna.

Tisdag för 2 veckor sen va det VIP-invigning. drygt 5000 pers kom (inga kändisar dock :/) Var hemma kring midnatt och på onsdagen va det dags för jobb 8.45.

9.00 öppnade vi dörrarna för smygöppningen och hela personalstyrkan välkomnade de käande gästerna med applåder. Jag vet att jag är tönting men jag hade faktiskt lite gåshud ;)
Sen va det FULL FART hela dagen! Det var heeelt galet! Jag hann få i mig en banan o lite pommes på hela dagen och det va först 20.30 som jag satt för första gången sen jag började. Och det va på toaletten ;)
Tack o lov hade vi grymt trevliga gäster hela dagen och dricksen gick iiiinte att klaga på:P

I torsdags va det "riktig" premiär och ääännu mer folk som köade utanför när vi öppnade. Dessvärre inte lika trevliga gäster, men lika mycket jobb :)
I fredags införde vi lunchrast och det va HIMMELSKT!
Va som sagt ledig i söndags men hann inte varva ner ordentligt innan det va dags för jobb i måndags igen. Trodde andra veckan skulle va lugnare men icke..
Två galna dagar sen ledig i onsdags. Sov ut och hade en grym dag, men stressen fanns kvar i kroppen dessvärre.

Körde hårt tors-söndag och lördagen va utan tvekan jobbigast. Folk kan vara såna idioter och vid ett tillfälle va jag så arg att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Mitt hjärta bankade så hårt att det måste synts utanpå skjortan ;)

Idag började vi med vanliga öppettider och jag har bara  jobbat 7½ timme, helt underbart efter att ha jobbat mellan 13-15 timmar innan!


Hela resto-teamet har verkligen kickat ass och folk har varit sååå nöjda! Folk har öst beröm över oss och mitt drickskuvert är tjockt ;)


Jag har haft noll socialt liv, vaknat, stuckit till jobb, kommit hem, duschat, ätit lite sen sängen.

Kalle har varit grym! Första onsdagen jag kom hem, helt slut, hade han laddat ner kvällens Greys Anatomy-avsnitt till mig (som jag inte orkade titta på...), varje kväll har det funnits mat hemma till mig (som jag aldrig haft aptit att äta...), han har masserat mina trötta fötter (trots att dom luktat mindre gott...), han har tvättat mina jobbkläder och han skickar uppmuntrande sms som piggar upp när jag ibland smitit ut i omklädningsrummet för att samla mig lite.
Han har helt enkelt gett mig allt stöd jag behöver, och lite till. Precis som vanligt :)


Nu är jag ledig i två dagar. Jag ska sova, städa, träffa några favoriter och njuta!





Delar av gänget och även våra grymma chefer!


Underbart!

Åh vilken bra dag jag har haft!

Hämtade upp Engo o skulle sen bara inom Gabbe o hämta min kvarglömda mössa, menm fick hoppa in som barnvakt en liten stund :)

Långlunch på stan, minishopping, sen mötte jag upp Kalle. Fikade, tittade i affärer, shoppade loss på Claes Ohlsson o sen middagsmat på Hemköp.

Sen åt vi mkiddag tillsammans för första gången på 2 veckor! Nästa vecka kommer vi börja med normala arbetstider och då ska vi nog komma in i rutiner igen :D


Nu ska jag kolla vidare på Greys, sen blir det lite glass :)



2 stora favoriter :)

Ledig!

Idag är jag ledig o det känns såååå skönt! Sov till halv elva o har slöat i soffan fram tills nu. Ska strax göra mig iordning och möta upp Engo för lunch och mys på stan.

Har precis kollat igenom bilderna som togs på vår spontana AW i måndags.. Jag är rätt lättpåverkad normalt sett och nu när man knappt äter eller sover och jobbar 14 timmar om dagen så kickar vinet in liiiite snabbare :P

Hade velat lägga upp lite bilder här men vettesjutton om det är så bra.. Jag har ju en så himla känd blogg ;)

Hur som helst vet jag nu hur det känns att ligga i ett badkar för 126 000 kr!

 

Ha en bra dag mina vänner!

 

 


Söndag

Somnade först vid halv 2 inatt. Massa jobbtankar snurrade i huvudet. Arbetsskadad redan? ;) Såg framemot att få sova ut. Mobilen va på ljudlös. Gissa när jag vaknade? HALV NIO! Efter 7 timmars sömn. Great! Försökte somna om men det gick icke!

Slöar i sängen nu iaf. Ska försöka tigga till mig lite massage av pappa senare. Fötterna dunkar fortfarande.

Måste lösa biljett-hämtning idag också. Men det löser sig. För i eftermiddag är det fotboll...



65 timmar senare

Japp, nästan 65 timmar jobbade på 5 dagar. Jag är så trött. Fötterna dunkar och ryggen värker.

Men vet ni? Imorgon är jag LEDIG! Så  nu ska jag stänga av datorn och sen sova. Hoppas jag kan somna trots att magen skriker efter mat. Har bara ätit 2 knäckemackor, en halv fralla, en banan o rumpstek idag.. o en bit äpple! Mer har inte hunnits med..

Allr har för övrigt gått skiiiibra. Så mycket folk. Fullsatt hela tiden. Kö in till restaurangen  från 11-20.. galet. Men så skoj.

Nu sova!

Nervigt

14.30 idag ska jag befinna meg på jobb, ombytt o klar. Lunch, information och förberedelser väntar.
19.00 öppnar vi dörrarna för flera tusen VIPinbjudna gäster...  Jag hoppas på att vara hemma till 12 i natt, för sen imorgon gäller det.. Ett par hundra tusen är inbjudna till smygpremiären och det lär bli fullt ös under de 12 timmarna vi har öppet.
Sen på torsdag, dår det det PREMIÄR! På riktigt liksom. oj oj oj. DÅ gäller det att vara på tårna. Hela dagen! 12 öppet. Sen fredag samma sak. Och lördag. På söndag är jag ledig tack o lov. Tack o lov 1, jag får sova, Tack o lov 2, GULDMATCH!

Som ni förstår kommer jag, troligtvis, inte blogga så mycket under de kommande 2 veckorna, hoppas ni klarar er utan mig ;)

Nu ska jag duscha o sen stryka skjortor och förkläden...


Lägenheten

Kamerasladden är hittad! Eller, den jag letade efter har jag inte hittat, men jag hittade en annan ;)

Medans vi möblerade om såg det ut såhär... (kaos)



Men det va värt det!

Sovrummet:



Tv-rummet:



Vardagsrummet:




Köket glömde jag fota, men det ser ut som vanligt :)


Sjukt nöjda är vi. Lite småfix kvar, främst lite grejer på väggarna. På Kalles kraschade gamla hårddisk fanns en grym panoramabild från Öland som hade passat så bra över den beiga soffan.. Får se till att fota en ny :)



Dagens teknik

Vi har äntligen (efter 1 år) fått tummarna loss o skaffat internet här hemma. Innan har vi "lånat" av grannarna., men följd att vi bara haft internet i vardagsrummet. Som nu har blivit sovrum.

Så igår fixade Kalle så att vi äääntligen fick internet som funkade i hela lägenheten, hela tiden!

Ja, förrutom imorse innan jag stack iväg och sen i eftermiddags när jag kom hem.. Suck. Men nu funkar det iaf :)
Tyvärr innebär den här internet-i-hela-lägenhet-grejen att vi har blivit sjukt osociala. Vi ligger i sängen bredvid varandra med varsin dator. Jag bloggar och Kalle kollar tavlor o affischer. Socialt!




Hade vi bott i kollektiv hade det sett ut såhär ;)


RSS 2.0