Jodåsåatte..

Lördagkväll, min lediga helg, klockan är 21.53 o jag känner för att gå o lägga mig.. Känns stabilt :P

Varit en rätt så fullspäckad vecka som i måndags inleddes med mysig sovmorgon o lyxfrukost med nya frallor, croissant, juice o frukt.. Ibland har man det rätt bra ;)
Resten av dagens spenderades sen med Engo. Vi körde en snabbis till Skurup där jag ahndlade nya jobbtofflor, sen gjorde vi Festivalen hela eftermiddagen o kvällen.. Vi riktigt skoj förrutom att vi åt lite för mkt, o Tiffany som tryckte i sig hela det supersalta lakritssnöret  mådde inte bra alls.. Så när jag som eftermiddagens fjärde mål intog en negerboll så blev det bara ramlösa för hennes del.. hahaha.. Men några öl på Stortorget fick hon ner sen ;)
Sov sen i min lägenhet för första gången på ett bra tag..

Efter jobb i tisdags blev det festivalen igen med Engo.. Jag som inte ens gillar festivalen.. Lite käk o sen öltältet igen, denna gången med Marie o Toring.
O efter några munkar somnade man gott i lägenheten.. :)

I onsdags va jag helt slut som artist efter alldeles för lite sömn den senaste tiden o däckade hemma tidigt..

Blev festivalen en sista gång i torsdags.. Jag o mamma hade det mysigt, gick omkring o tittade på allt skit :P o åt gott.. o jag fick, äntligen, min friterade banan.. gott! Mötte sen återigen upp Marie o Toring o satt med dom o några andra en stund innan jag traskade hem till lägenheten vid halv elva.. Millencollin va inget för mig.. Köpte med mig en påse chips o upptäckte att det va 10 orsaker att hata dig på tv.. bänkade mig i soffan... och somnade efter 20 min :P


Igår stod det film o svulla på schemat.. The Holiday, naturgodis, glass o chips.. Myspys..
Men, eftersom man låg uppe o snackade ett par timmar i torsdagsnatt så dröjde det återigen ca 20 min in i filmen innan jag somnade.. Sjukt trevligt sällskap e man.. försökte verkligen hålla mig vaken, men det gick inte..

Fick iaf sova ut idag, vilket va riktigt najs.. Rätt skönt också att sova vidare när andra ska upp tidigt.. :P

Pappa hämtade mig vid ett, åkte till lägenheten då o fixade.. pappa skruvade upp lampor o hyllor o fixade, jag röjde lite, sen kom mamma o storebror o jag tror nu att vi, äntligen, fått ut alla kristians grejer.. Så nu ska bara hans soffa säljas, jag ska köpa ny soffa o det ska målas i vardagsrummet, sen e det så gott som klart..!  :)


Nu ska jag kolla på Gilmore Girls.. Avsnitten är ca 40 min långa.. får se om man orkar se ett helt innan man somnar.. :P

Lilla Louise..

Igår fick jag reda på att det finns en båt som är döpt efter mig.. :)

Fantastisk kväll..

Gårdagskvällen.. oj oj.. dans o sång från nio till ett.. underbart!


Schlagerkväll!




Sorry..

Sjukt dålig aktivitet här på sistonde, jag vet..

Idag e det 4 veckor tills jag ska ha lite semester.. jag o mamma åker till kreta en vecka o jag tar ledigt ett par dagar innan och en par dagar efter.
Semestern börjar verkligen kännas eftertraktad nu.. Sommaren går mot sitt slut och så även mina krafter..

Har precis lagt ut en annons på Blocket på storebrors soffa + fåtöljer.. När dom e sålda ska jag beställa nya soffa, o sen ska vardagsrummet målas. Sen är det mesta klart o jag blir Malmö-bo :)

Söndag..

Vaknade av att det regnde o blåste sjukt mkt..
Nu verkar det ha slutat regna, men det är mörkt o blåsigt ute.. Riktigt höstigt, och riktigt söndags väder..

Ska ut o måla mian köksstolar nu, efter det blir det frukost o sen iväg med mamma..
Ska titta på soffa, ta en sväng på IKEA o sen till lägenheten med grejer.. så därför måste jag skicka upp pappa på vinden innan vi åker.. ;)


Lite bättre..

Saker o ting känns lite bättre nu.. Har målat köksstolarna en gång o mamma påminde mig om att även fast jag inte gjort så mkt idag, så höll jag ju igång hela dagen igår. Vilken stämmer.

Jobbade halv åtta till fyra, sen raka vägen in till stan med mamma. Gjorde ett stopp på Rusta där vi kollade tavelhyllor o jag handlade lite disktrasor, diskborstar, svinto osv..

Åkte sen till lägenheten där jag kånkade upp 7 flyttlådor.. Tömde ur det sista av storebrors saker o torkade sen av alla köksskåp..
Sen va mamma snäll o diskade allt som jag packade upp o sen in i skåpen.. Som redan inte räcker :P Shit vad jag samlat på mig grejer.. Men det e bra :)

Vid halv nio började vår ork ta slut o vi åkte hemåt. hade tänkt däcka i sängen direkt, men emelie frågade om jag ville hem till Lang på spelkväll o det ville jag ju.. ;)

År tårta o spelade Melodifestivalspelet, riktigt kul va det :)



Nu ska jag iaf leta upp lite saker som jag vet att jag köpt på mig innan, men som inte fanns i nån av flyttlådorna.. måste missat nån på vinden..



Marie, tack, du är en pärla!


Semester tack..

En sak är säker, nästa sommar SKA jag ha semester.. Jag va dum nog att tro att jag skulle klara av att jobba hela sommaren utan semester, att dom dom 6 dagarna i april när jag va i Åre skulle ge mig kraft o ork att jobba hela sommaren.

Att jobba heltid o inte kunna släppa tankarna på jobb när man e ledig, tar på krafterna.

Är ledig i helgen o jag känner mig helt stressad. Jag vill egentligen bara ligga i sängen o kolla på Gilmore Girls o vila, men tanken på att slappa bort hela dagen gör att det kryper i kroppen på mig..
O tanken på att klockan är kvart i två o jag bara hunnit ätit frukost o läsa tidningen stressar mig..

Tanken för dagen va att jag skulle måla mina köksstolar o sen åka på soffjakt med mamma när hon kommit hem från jobb.. Men jag känner inte för nått av det..

Det enda jag känner för att göra får mig bara att må dåligt typ..


Give me a fucking break..

På promenad, genom stan..

SItter i engos kök o lyssnar på radion medans hon duschar.. Ska strax traska bort till min lägenhet o titta lite.. emma ska komma med lite inredningstips... börjar bli dags att komma igång nu.. :)

Igår gick jag o snörvlade o snöt mig konstant på jobb.. blev helt slut av minsta lilla ansträngning o gick hem men timme tidigare.. sov ett par timmar, kollade på Gilmore Girls, åt middag med mamma pappa storebror+sambo, farmor mormor o morfar.. o snöt mig heeeela tiden..

tog sen en dusch o hoppade på bussen in till stan o förkylningen försvann typ.. :S

Hade en mysig kväll o i morse fick jag vakna i världens mysigaste famn... :)


Nu e engo klar o vi ska bege oss.. blir lunch i stan med henkan sen... myspys :D

RSS 2.0