Nej ni vet ni vad..

Jag känner inte ett dugg för att blogga just nu. Jag tittar in här ibland för att se om nån kommenterat (?!) men hallå, varför skulle nån kommentera ett 2 veckor gammalt inlägg?
Nej, precis.

Jag återkommer väl när jag tycker jag har nått att skriva :)


En sväng till Öland...

... ja, igen!

Kom ju hem därifrån för.. 5 veckor sen tror jag det blir? Då hade jag varit där i nästan 4 veckor. Va hemma i knappt 2 veckor och sen åkte jag och Kalle upp där över en helg och hade det sjukt mysigt. Vi satte inte en fot på Kalk utan var bara lediga. Plockade slånbär och svamp, pysslade lite inomhus, klippte gräset, satt framför öppna spisen och grillade korv i skogen!

Nu i helgen va det Halloweenfest på Kalk och jag skulle följa med Kalle upp. Eftersom jag är arbetslös och inte har så mycket annat för mig frågade Sofie mig om jag ville komma upp några dagar tidigare så det gjorde jag :)

Tog tåget upp i onsdags, blev hämtad i Kalmar och såg framemot att slappa i soffan en stund och sen gå o lägga mig.
Men icke. Tydligen skulle ungdomarna från fritidsgården gå ut på spökrunda och Sofie hade dragit ihop lite folk som skulle skrämmas under rundan så det var bara till att bli läskigt sminkad och sen gå ut och ställa sig i skogen haha :)
Blev faktiskt himla lyckat! Jag stod bara still i skogen och såg läskig ut, 2 barn skrek så läskigt som barn kan göra, sen blev ungdomarna petade på med en håv, det sprutades vatten på dom, de blev jagade av tobbe som hade en sjukt läskig mask på sig, björn och en annan kille hoppade upp en en lövhög och patrik drog igång en motorsåg!
Det skreks en heeel del kan jag säga :)

På torsdagen följde jag med Sofie och Björn till Svea. Där var det julpyntat och sjukt mysigt!




Tom gamle kungen var julfin :)

Var på Svea hela dagen. Pysslade lite, lärde mig göra lufsa, åt julskinka, Björn kokte ett par hundra portioner risgrynsgröt, lyssnade på julmusik, åt lussebullar och jag tror minsann att jag träffade spöket..

På fredagen började julmässan och det kom massa folk och det var precis sånt väder som det är när det är julmässa. Grått, blött och dimmigt...!
Kalle kom och hämtade mig när han kom upp vid tio på kvällen och vi åkte hem till Dödevi och sov där.
Mässan fortsatte på lördagen och på förmiddagen gick jag, sussi och bobby runt och kikade lite.. och handlade en del såklart ;)

Vid halv sju på kvällen åkte jag till Kalk där det som sagt vankades Halloweenfest på kvällen. Så det var bara till att klä ut sig... ;)



Jag hade ett sår på halsen också men det synts inte här :P

Det blev en riktigt lyckad kväll, inte så jättemycket folk men i stort sett alla var utklädda och hade verkligen gått in för det!




Vi fick med oss 3 sjömän hem och jag sa till Kalle att det känns bra att för en gångs skull kunna erbjuda folk sovplatser då vi ju har 4 extrasängar och en bäddsoffa. Så jag tog fram sängkläder till killarna innan jag gick och la mig och kände mig helt nöjd.

När vi går upp på söndagen hittar vi Per sovandes ihoprullad i en fåtöl med toapappersrullen som kudde och de andra två ligger i varsett hörn av soffan - som inte är utbäddad! Bra med extra sängplatser ja.. ;)


Nu dröjer det nog dock ett tag tills vi åker upp nästa gång.. Kalle vill försöka komma upp en gång innan jul men jag vet hur snabbt helgerna sticker iväg i december.. Och så kostar det ju lite att åka 80 mil tor... Men till nyår ska vi dit och fira :)


RSS 2.0