KaLK!


Just nu sitter jag i en divan på Kalks uteservering och bara njuter.. Klockan är sju, och jag sitter i skuggan i en armlös klänning och det blåser lite, men inte är det kallt för det.

Nu kom det gäster och jag känner mig så sjukt stolt när jag hör Kalle prata med dom. Han är så grym och detta stället är så grymt och det är HANS! (visst, delat med 5 andra, men ändå..)
Är ni nångång på Öland (eller i Kalmar-trakten för den delen) måste ni komma hit. Käka dom grymma burgarna, skratta på Stand-Up'en, dricka dom goda drinkarna, hänga i den mysiga utebaren eller i loungen och sen dansa loss.

http://www.kalk-oland.se/





http://www.kalk-oland.se/


Onsdag

Och så va man på Öland igen och det känns lite som om man aldrig åkte hem över vintern ;)

Pappa skjutsade mig till Hässleholm igår, blev lite sena (är du förvånad engo? :P) så vi tog en fika innan jag hoppade på nästa tåg. Skulle ha med mig min cykel, vilket jag va lite nervös över. Ringde SJ's kundtjänst i måndags och fick då reda på att mellan Hässleholm och Alvesta va det x2000 och där va man tvungen att ta av hjulen på cykeln då man kunde bära den?! Från Alvesta gick det dock bra att ha cykeln som vanligt...
Eftersom jag hade med mig 2 stora väskor (som vägde ca 30 kg tillsammans) så va jag inte så sugen på att ha mer att bära så jag tog en chansning helt enkelt. Ställde mig med cykeln i gången mellan vagnarna. Efter några minuter kom en konduktör och sa att jag inte fick ha med mig cykel, att det va förbjudet på X2000.. Jag spelade dum, och vad skulle hon göra? Tåget va i rullning och jag skulle av på nästa hållplats ;)

Så nu ska jag bara va duktig och cykla också! Har tänkt att cykla hem från Kalk ikväll, får se hur det blir med den saken ;)


Igår blev det en lugn kväll. Kom upp vid 5 och körde då en runda till Svea (där jag ska jobba) med nya kocken och sen va jag även chaufför till Lammet o Grisen. Där emellan hängde jag på Kalk :)
Bestämde att jag ska börja jobba på fredag, och främst jobba kvällar. Blir väl en del dagar också iofs.. Så nu måste jag lära mig vin, dukning och servera ordentligt ;)


Sov min första natt i husvagnen i natt och det gick bra :) Skön säng och det va först vid nio-halv tio det  började bli varmt. Och då har det varit VARMT idag..
Satte upp förtältet idag, vilket tog sin lilla tid, trots att vi va 3 st Men nu är det uppe. Dock har vi en del pinnar kvar som vi inte vet var dom ska va haha :)

Tänkte åka hem innan Kalle idag (cykla!) och försöka få nån slags ordning där hemma. Det är väldigt trångt så lite struktur skadar inte.. ;)


Öland nästa!

Allt är packat (alldeles för mycket så klart..) och resfebern har infunnit sig. Hur man nu kan få resfeber över att åka till Öland?
Åker med blandade känslor. Ska bli skönt att komma bort, men jag kommer sakna familjen och vännerna. Men jag kommer snart hem igen :)

Nu ska jag njuta av en sista natt i en skön säng, sen väntar husvagns-säng!

Tisdag!

Nu har jag bestämt mig, på tisdag åker jag till Öland. På ett sätt är jag orolig för att det kommer bli jobbigt, kommer bli en hel del ensamtid när Kalle jobbar, men jag måste komma iväg. Bryta detta negativa mönstret.
Blir 1½ veckas "prövotid" innan vi kommer hem till begravningen, känns bra. Stora kruxer nu är hur jag ska med med cykeln upp. Men det löser sig väl alltid. I värsta fall får vi ta den först när vi åker upp nästa gång.


Igår va mormor, morbror med fru o kusinerna här på middag. Va jättemysigt att va samlade allihopa (förutom Kalle då..), men det saknades nån som tjabbade och tetades med oss...

Sov fruktansvärt dåligt i natt och va sjukt trött imorse när mamma väckte mig vid halv nio. Det va tacksägelsegudstjänst i Husie Kyrka där dom skulle läsa upp morfars (och andra som gått bort i församlingens) namn, och ringa i klockorna. Vi åkte dit med mormor o mötte upp morbror Alf och Gun.
Visade sig att det va dop kombinerat med gudstjänsten, vilket kändes lite fel, men samtidigt blev det en ljus gudstjänst då.
Prästen va väldigt konstig och hade stundtals passat bättre som biologilärare.. Spermier och celldelning kändes sådär i kyrkan.. Annars förfärandes vi mest åt en kyrkovärd i typ 50årsåldern som hade vita leggings på sig och en mönstrad tröja som slutade ungefär 3 dm för kort. Sjukt fult med jättesynliga trosor och cameltoe och hela köret. Hon gick dessutom in med korset och stod och läste nått stycke. Snyggt. Passande.

Tände ljus efteråt. Jag tände två, ett för farmor och ett för morfar. Helt ofattbart att vi förlorat dom båda på ett halvår. Nu finns "bara" älskade mormor kvar.

Intog stranden några timmar med mamma efter fika hos farmor. Insåg att jag inte varit på Kämpingestranden (för att sola) på nästan 2 år, helt sjukt ju!
Det blev inget bad dock, ryktades om 15 grader, och då ska det va riktigt varmt i luften om jag ska tvinga mig i!

Ska strax gå o lägga mig, försöka ta igen lite missad sömn. Imorgon blir det stan med mamma o mormor. Ska hämta grejer i lägenheten och se om vi hittar klänningar till oss till begravningen. Munter shopping...

Måste även, verkligen, försöka få tag på lite arbetsintyg. Vill bara spy på Jenny på 3 Visions! Hur svårt kan det va?! Falskare människa får man leta efter. Länge!


Tung midsommar..

Igår var en tung dag. Vi har haft som tradition att äta midsommarlunch hos farmor i hennes stuga i alla år. Förra året var jag ju på Öland, men annars tror jag aldrig jag har missat det.
Vår familj, fasters familj, mormor o morfar och mina kusinerns farmor har samlats vid tolv, ätit goda mackor som farmor gjort (vi kunde äta säkert 6-7 st var!), sen jordgubbar och glass och sen har alla gett sig iväg och firat på sina håll under eftermiddag och kväll.
Men vi har alltid varit samlade under lunchen. Hade vi tur kunde vi sitta ute i trädgården, men ibland fick vi trängas lite i stugan.

I januari gick farmor bort... Dom nya ägarna tog över stugan (tomten för deras del) 1 juni.
Vi visste att det va dags för nya traditioner. Redan förra året saknades Gurli, som somnat in i april. I år visste vi sen flera månader tillbaka att vi skulle sakna farmor. För en vecka sen insåg vi att vi skulle behöva sakna morfar också...


Morfar ska begravas i en familjegrav tillsammans med mormors föräldrar så mormor ville dit och lägga blommor. "Låtsas" att morfar redan är där. Jag ville med, och ville även ge midsommarblommor till farmor, som vi alltid gjort..
Så dagen började tungt med 2 kyrkogårdsbesök. Jag kommer nog aldrig riktigt associera kyrkogården med farmor, men när vi inte längre kan besöka stugan får det bli denna lösningen...



Ja, ni ser rätt, farmor skulle fyllt 99 i år!


Min faster "tog över" midsommarlunchen och vi samlades alla, utom storebror o Helena, hos henne. Åt mackor med gott pålägg, ägg o sill för dom som ville, och sen jordgubbar. Mysigt och gott, men inte alls samma sak. Inte alls.

Hade bestämt att följa med mamma o pappa dit igen på kvällen, men bjöd halvtomhalvt in mig till Caroline o Jocke istället i Vellinge där Emma, Fredrik, Angelica o Blommar också va. Och så 3 söta killar :)
Jag va inte alls på humör egentligen, men kände at tjag behövde va med lite vänner, och komma iväg lite. Blev lite mat, jordgubbar, prat, spel och barnpassning :)
Mysig kväll men det va med ett tungt hjärta jag körde hem till mamma o pappa på kvällen.


Livet är allt annat än lätt just nu...



Glasskompisar

I tisdags va jag i Folkets Park med Johanna och Philip. Vi åt glass, solade, busade och hade supermysigt!
Johanna sa att Philip inte äter glass så jag tänkte att jag kunde ha honom då medans jag åt glass.. men det skulle jag inte gjort.. :P Haha, han va helt galen i glassen och vi fick slåss om den ;)


Jag har verkligen hittat en partner in crime när det gäller glass ;)

Förrutom att jag brände mina axlar (klänningen satt kvar när jag tog av den :P) så va det en grym dag som jag verkligen behövde. Philips fantastiska leende och klappar och Johannas kloka ord och grymma omsorg får en att må så bra!


Meningen?

Innan jag lagade middag idag så skrev jag ett långt inlägg om mina funderingar kring Öland. Men det försvann när jag skulle publicera och jag undrar om det kanske va meningen? Så att jag själv fick ta ett beslut..

Vi skulle egentligen åkt upp idag men efter allt som hänt kände jag att jag behövde några dagar till här hemma. Så Kalle åkte upp själv innan idag och när han åkte va jag inställd på att vi skulle ses först om 2½ veckor när han kommer ner till begravningen, och sen kanske följa med honom upp efter begravningen.

Men efter mycket funderande fram och tillbaka, med noll hjälp och råd :P (Kalle, mamma o pappa sa att jag själv fick bestämma vad som kändes bäst.. lätt när man inte vet :P ) så tog jag ett beslut som känns bra. Och som jag förhoppningsvis kommer stå fast vid ;)

Så i mitten på nästa vecka åker jag upp till Öland. Känns allt bra åker jag hem med Kalle den 11 juli, annars nån dagar innan. och sen åker vi upp igen efter begravingen.

Det är tanken. Och förhoppningen. Sen kan allt hända och saker och ting kan ändras, men jag hoppas att detta blir bra. Det måste det bli :)


Finaste!

Måndagen blev en rätt bra dag, trots allt.
Mötte upp Frida o Engo i stan o åt lunch i solen på Viktors. Satt o pratade om vad som hänt och kände mig väldigt lugn och sansad.
Vi tog en tant-fika på Hollandia, bestående av grymt goda tårtbitar!



Avslutade vår grymma dag i solen på trapporna vid kanalen.

Tänk vad fina vänner kan göra för ens mående!


På kvällen körde jag o Kalle hem till mormor. Vi lagade köttbullar och stuvade makaroner och satt o pratade, och mindes en massa. Precis som det ska va. Blev en väldigt mysig kväll som jag o Kalle avslutade med en sväng ner till Bo01.

Väl hemma möttes jag av blommor från Caroline o Emma.




Älskade vänner, vad hade jag gjort utan er?




Måndagmorgon

(Internet har strulat hemma så inläggen kommer några dagar sent..)

Hade hoppats, och trott, på bra sömn i natt, då jag sov dåligt i går. Men nej. Kom aldrig till ro och kände mig aldrig riktigt trött.
Känns som att tårarna är slut för en stund o jag känner mig mest bara apatisk just nu.

Va som sagt hos mamma o pappa igår och vid lunchtid kom faster med man dit o vi satt o pratade och en stund efter dom gått kom Kristian o Helena.
Mamma hade varit hos mormor på dagen med morbror med familj och tog med henne hem på eftermiddagen. Så vi hade familjemys och bara var. Fikade, pratade, jag kristian o helena fixade middag
och vi bara rådde om varandra. Precis som det ska va!

Va tungt att lämna av mormor hemma på hemvägen.. Tänk att förlora mannen man varit gift med i 58 år...

Kalle va hemma när jag kom hem och det va så skönt att få va i hans famn igen. Han får mig att känna mig så trygg.

 


19 juni 2010

10.31

Vaknade i mitt flickrum hos mamma och pappa.
Jag har precis varit ute och gått med mamma och Iris.
Ikväll kommer Kalle hem.
Solen skiner.
Det borde va en bra dag.
Men jag har gråtit flera gånger redan.

.....................

Igår va det kungligt bröllop. Jag och mamma har sett framemot det länge och skulle titta på tv hela dagen och äta prinsesstårta och bara njuta.

Vid elva ringer mamma till pappa från jobb och säger att hon kommer och hämtar upp honom strax. Dom måste till mormor o morfar, morfar är jättesjuk.
Ambulans in till sjukhuset för morfar. En stund senare åker jag o lillebror till mormor där morbror är. Vi är ledsna men försöker va hoppfulla.

Det blir bröllopstittande med mormor o lillebror. Vi tittar på fina klänningar, fina vigselakten och alla känslor som blommar.
Samtidigt slår mitt hjärta dubbelt och jag kan inte sluta tänka på morfar. Älskade morfar.

Mamma o pappa kommer vid sex. Sköterskerna hade sagt att dom o morbror kunde åka hem från sjukhuset. Det va ingen överhängande risk.
Vi åt tårta med mormor och åkte hem. Pappa lagade middag, jag o mamma försökte glädjas åt bröllopet lite.
Middag och mamma bara petade i maten. Upp till tv-rummet och när vi satt där ringde mammas mobil...
Mamma rusade ner och mitt hjärta började slå frentetiskt.

Jag hörde mamma svara, sen en stor suck och så började hon gråta. Tårarna kom hos mig för då visste jag.

Morfar är död.

Vi åkte hem till mormor och mamma o pappa gav henne det hemska beskedet. Åkte in till sjukhuset där vi mötte upp store bror o Helena, och morbror med fru o kusin Malin. Vi gick in i rummet för att ta farväl av morfar. Alla sa att han va så fin, men jag tittade bara i en sekund på honom och bestämde mig för att jag inte ville se honom så för sista gången.
Vi stannade en stund. Kramades, grät, bad en bön och kunde inte fatta vad som hänt.
Jag gick ut först. Fick tag på Kalle och det va så skönt att höra hans röst.

Lämnade av mormor hemma, hon ville va ensam, och åkte sen hem till mamma o pappa. Låg o pratade en bra stund tillsammans och försökte hitta nått positivt i all sorg.
Först och främst att det gick snabbt. Att han slapp lida i onödan. Inte bli ett paket. Inte hamna i rullstol. Inte bli dement.
Jag är så tacksam att det hände denna helgen, och inte nästa, när jag hade varit på Öland. Tänk om jag varit 40 mil härifrån.


När jag gick o la mig igår tänkte jag att jag kanske skulle få vakna idag och inse att det bara va en dröm. Jag ville det så innerligt. Det får bara va en dröm. Det kan inte va sant. Morfar kan inte va borta. Det går inte.


Jag vaknade halv fem och insåg att det inte va en dröm...




Grym x 2

Igår va en riktigt bra dag!

Inledde dagen med en timme på gymmet. Tog en paus förra veckan (blev sur för att jag går UPP i vikt sen jag börjat träna...), och blev positivt överraskad över hur skönt det kändes att komma igång igen.

Efter att jag hade sytt klart överdragen till Kalk så mötte jag upp Engo o vi begav oss till Höllviken där vi hämtade upp bord o stolar från farmor som vi ska ha i förtältet :)
Satte oss sen på Märtas uteservering och åt lunch. Jag åt en sjukt god räkmacka, som va så stor att jag inte orkade äta upp den :P
När vi satt och smälte maten och njöt av solen fick jag ett samtal. 1 september börjar jag jobba! Sjukt skönt besked att få!

In till stan igen för lite shopping på Mobilia. Jag va en grym shoppare om jag får säga det själv!
Handlade klänning, trosor, sjal, och portmonä för 250 kr. Sen in på Lindex och lämnade tillbaka ett på shorts och fick då tillbaka 250 kr! In på Lagerhaus där jag handlade 4 plastbagar att ha som tvättkorg (tanken är att vi ska sortera tvätten direkt..), en plastbag att ha som picknickväska och 4 förpackningar servetter. Slängde fram ett presentkort och det blev pengar kvar på kortet. Avslutade med att lämna tillbaka ett par shorts jag köpt till Kalle och fick tillbaka 400 kr. DET kallar jag för att va duktig på att shoppa!

Hem o lämna bilen och sen gick vi in till stan. Köpte glass och satte oss på trapporna vid kanalen och bara njöt!



Blev lite småshopping till och jag handlade på Systemet utan att behöva visa leg för första gången! :P

När affärerna stängt så satte vi oss på Bröderna M och tog ett glas vin, medans vi grillades av deras värmare, galet varmt va det. Flyttade ut mot gatan rätt snabbt och beställde sjukt goda pizzor!

Vi avslutade dagen med Sex and the city 2 och jag blev glatt överraskad. Visst, det va inte lika mycket handling som i avsnitten, men den va bra. Och rolig!

Vi vandrade hemåt mitt i nattenm i bara shorts, linne o kavaj och njöt av att det är sommar på riktigt!


Trots att jag somnade själv (Kalle är på Öland) så va det med ett stort leende på läpparna, efter en helt grym dag med en helt grym människa!


Tack världens bästa Engo!


Housewife!

Igår storstädade jag här hemma. Riktigt storstädade. Plocka undan o diskade o det vanliga. Dammtorkade överallt. Dammsög alla 80 kvm (förrutom under sängen, där är fullt med saker :P), dammsög soffan, golvlister och dörrlister. Dammsög "tassarna" till matsals-stolarna. Vattnade blommor, kastade vissna blommor. Våttorkade. Kastade tidningar och glas till insamlingar.
Tänkte avsluta det hela med att plocka lite syrenkvistar till Kalle, men dom som växer här i krokarna hade blommat ut :/

Idag ska jag sy färdigt madrassöverdragen till sofforna på Kalk, och ev laga massa byxor om det hinns. Har tvätt-tid samtidigt ovh kl 17 är det födelsedagsmiddag och Allsång på Debaser!

Vad gör ni idag?

Repeat

Denna låten har börjat spelas flitigt här hemma. Så himla fin, och lite somrig tycker jag.




För Alla Smaker

Fick en fin kommentar av fina Helena och kom på att jag inte skrivit här om hennes och storebrors cateringföretag För Alla Smaker.
Dom är riktigt duktiga, och prisvärda och jag kan verkligen rekommendera dom! (Jag vet att jag inte är så objektiv, men det är sant! :))

    

http://www.forallasmaker.se


Deppmåndag

Solen skiner och jag har haft en bra helg, men ändå sitter jag här o känner mig deppig.

I lördags tog vi lång sovmorgon och slöade massa i soffan innan vi stack iväg och köpte en bil till i sommar. En röd Mujan! Åkte sen ner till Limhamnsfältet med Gabbe o Jonas för att heja på folk i Broloppet, men målgången va långt från där vi va så vi nöjde oss med korv, vykortsfotografering och gratis Bravo och Oreos!
På kvällen blev det fotboll hos Gabbe o Johanna. Eller ja, vi kollade väl inte så mycket på fotbollen :P

Igår gjorde vi ett nytt försök med brunch på kasinot. Sist kom vi inte in, för att Philip va med, men denan gången va vi alla över 18 och brunchen va gryyyyym! Jag, Kalle, Engo, Erik, Jonas o Karin satt där från ett till fyra och rullade sen därifrån. Va mätt hela dagen och åt bara 2 tunnbröd till middag vid nio ;)
Efter brunchen ville dom andra gå på bio, men jag o Engo gick hem till henna o kollade på förra veckans avsnitt av Greys! Det va så bra o spännande, så vi va tvungna att kolla på nästa veckas avsnitt också, haha.

Sjukt mysig dag, och helg, men trots detta somnade både jag o Kalle rätt så vemodiga igår. Det finns lite saker som inte är som vi vill just nu och det känns ibland så tungt. Inte mellan oss då alltså utan andra saker! Men men, det vänder väl snart får man hoppas!

Nu ska jag åka ner till Höllviken en sväng iaf!


Ha en bra dag!

14 timmar

Igår jobbade jag i Lund hela dagen och fick en liten uppvärming inför sommaren. Jobbade på lunchrestaurang mellan 10-16.30, varav de sista timmarna i disken, och det va vaaarmt.
Sen bar det av raka vägen till ett koloniområde, också i Lund, där jag o en till serverade på en student.
Va färdigjobbad vid 12-tiden och då va jag helt slut som artist. Förra sommaren va det inget ovanligt att jobba 14 timmar per dag, men jag har vant mig av med det nu :P
Allt gick bra iaf, förrutom att det va sjukt trångt och jag fick nått slags blodsockerfall vid nio-tiden. Fanns liksom inte tid, eller plats, till att äta. Så det fick bli fanta o en bulle med vitlökssås, så va man på benen igen.
Måste va mer ordentlig i sommar om det komemr bli lika långa arbetspass då.


I'm back!

Idag tog jag steget. Jag skaffade ett nytt Facebook-konto. Jag gillar egentligen inte det, för jag vill ha mitt gamla konto, med alla vänner och bilder och filmer kvar. Men jag får väl inse att det inte kommer hända. Skit.

Hur som helst så finns jag där igen. Har suttit o lagt till en massa folk idag, men alla som är missade får gärna lägga till mig! ;)


Äntligen!

Något av det tråkigaste jag vet är att dammsuga. När jag flyttade hemifrån "ärvde" jag storebrors dammsugare (okej, den fanns kvar i lägenheten..) och den är sämst! Visst, den är liten och tar inte så stor plats, men den sugen riktigt dåligt, plus att slangen åker ur hela tiden. Man fick liksom bära runt dammsugaren för att inte slangen skulle åka ur.
Nu finns ju alternativet att köpa en ny dammsugare, men jag föredrar att lägga mina ynka slantar på lite roligare saker.

Men nu är det slut på svärandet!

Förra veckan tömdes det allra sista i farmors stuga och där fanns en dammsugare!
Den är stor, tung, ful, och smuts-senapsgul. Och grym! All smuts försvinner och du behöver inte punktmarkera dammtussarna!
Jag kommer nog aldrig tycka det är kul att dammsuga, men det kommer könnas mycket bättre i framtiden i alla fall :)


Hycklare!

Den senaste tiden har jag varit väldigt upprörd över en grej och i veckan såg jag en sak som spädde på det hela ännu mer.
Jag förstår inte hur somliga tänker? Jag förstår inte hur man kan skriva och säga vissa saker och sen göra en helt annan sak? Eller snarare inte göra..
Jag önskar att jag kunde säga det rakt ut till personerna det gäller, men det går inte. Det hade kunnat bli så fel..
Jag hoppas bara på att dom tar sitt förnuft till fånga och gör det enda rätta. Vilket ju är så jäkla enkelt!


Sommardagar

Har haft ett gäng bra dagar!

I onsdags jobbade jag i Lund, vilket gick jättebra, o på kvällen träffade jag, äntligen Engo.
Sjukt längesen vi träffades bara hon o jag, så det blev lite updates, glass o jordgubbar O Greys!

I torsdags skulle jag sy lite grejer och åkte hem till mamma o pappa. Dock va mormor o morfar där, och solen sken så nål och tråd fick vänta!
Körde lite bud på eftermiddagen och stannade sen och åt middag i Höllviken. Hade lite dåliga besked att smälta och det är alltid mysigt att va med familjen :)

I fredags va det dags att köra bud igen och i "pausen" blev det lite solande, sömn, fika o prat med mamma o pappa. Det va ju grymt fint väder och jag vägrade att sitta inne hela kvällen så jag gjorde kycklingspett och bulgur-röra, köpte cider och svenska jordgubbar och drog med mig Kalle till Pildammarna där vi åt middag :)
Riktigt mysigt! Har man inte balkong får man göra det bästa av situationen!

Vilket vi även gjorde igår. När jag gick för att handla frukost va det sjukt varmt och det kändes somman va utomlands. Så väl hemma bredde jag mackor till oss, packade ner jucie, jordgubbar och tidning och så åkte vi till Beijers Park där vi åt frukost och solade.
Har aldrig varit där innan, men det va en supermysig park, med väldigt lite folk och en liten sjö. Blev sen jobb-sko-jakt som slutade lyckligt innan vi delade på en mjukglass i Slottsparken :)

Igår kväll severade jag på ett bröllop i Lund. Har aldrig gjort det innan, men det gick bra, väldigt avslappnat, och annorlunda. Bruden hade svart klänning ;)

Nu ska jag gå o handla gott frukostbröd, och servera min handikappade man frukost. Han hoppar fortfarande på kryckor stackarn!
I eftermiddag ska vi, och mina föräldrar, till Kalles mamma och Ola på middag :)


Ha en bra dag mina vänner!
 


Idag..

.. har jag gjort följande:

*Vaknat med halsont och känt mig febrig
*Vaknat 2 timmar senare och känt mig frisk :)
*Kört mormor till tandläkaren och handlat med henne
*Fikat med mormor o morfar
*Bakat kokostoppar till mormor o morfar
*Snabbvisit i Höllviken och återigen glömt mina kuddar. Min nacke är inte glad :/
*Lagat riktigt middag för första gången på länge, känns det som
*Städat och organiserat om i Kalles garderob. Samt snott ett par oanvända svarta byxor!
*Klippt Kalle

Nu dunkar mitt huvud pga ömmande nacke och stela axlar, och min ländrygg håller på att döda mig. En stund på spikmattan och sen sova.
Imorgon ska det pendlas en timme på morgonen, för att sen jobba i Lund! Kul att jobba, tråkigt med buss-tåg-vänta-buss.

Gonatt!

RSS 2.0