Grym x 2

Igår va en riktigt bra dag!

Inledde dagen med en timme på gymmet. Tog en paus förra veckan (blev sur för att jag går UPP i vikt sen jag börjat träna...), och blev positivt överraskad över hur skönt det kändes att komma igång igen.

Efter att jag hade sytt klart överdragen till Kalk så mötte jag upp Engo o vi begav oss till Höllviken där vi hämtade upp bord o stolar från farmor som vi ska ha i förtältet :)
Satte oss sen på Märtas uteservering och åt lunch. Jag åt en sjukt god räkmacka, som va så stor att jag inte orkade äta upp den :P
När vi satt och smälte maten och njöt av solen fick jag ett samtal. 1 september börjar jag jobba! Sjukt skönt besked att få!

In till stan igen för lite shopping på Mobilia. Jag va en grym shoppare om jag får säga det själv!
Handlade klänning, trosor, sjal, och portmonä för 250 kr. Sen in på Lindex och lämnade tillbaka ett på shorts och fick då tillbaka 250 kr! In på Lagerhaus där jag handlade 4 plastbagar att ha som tvättkorg (tanken är att vi ska sortera tvätten direkt..), en plastbag att ha som picknickväska och 4 förpackningar servetter. Slängde fram ett presentkort och det blev pengar kvar på kortet. Avslutade med att lämna tillbaka ett par shorts jag köpt till Kalle och fick tillbaka 400 kr. DET kallar jag för att va duktig på att shoppa!

Hem o lämna bilen och sen gick vi in till stan. Köpte glass och satte oss på trapporna vid kanalen och bara njöt!



Blev lite småshopping till och jag handlade på Systemet utan att behöva visa leg för första gången! :P

När affärerna stängt så satte vi oss på Bröderna M och tog ett glas vin, medans vi grillades av deras värmare, galet varmt va det. Flyttade ut mot gatan rätt snabbt och beställde sjukt goda pizzor!

Vi avslutade dagen med Sex and the city 2 och jag blev glatt överraskad. Visst, det va inte lika mycket handling som i avsnitten, men den va bra. Och rolig!

Vi vandrade hemåt mitt i nattenm i bara shorts, linne o kavaj och njöt av att det är sommar på riktigt!


Trots att jag somnade själv (Kalle är på Öland) så va det med ett stort leende på läpparna, efter en helt grym dag med en helt grym människa!


Tack världens bästa Engo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0