sömntuta...

Sitter på puben i Höllviken nu, ska jobba lite extra här i kväll. Satt o so v lite på bussen ner o vaknade precis när den skulle köra från hållplatsen. Men jag hann av. ;) Klämde i mig en daimstrut päron på bussen, riktigt god :) Åh orkar inte skriva mer, har inte vant mig vid detta tangentbordet än.

riktig onsdag...

Det va visst bara tisdag igår :) Sitter o äter frukost, havregrynsgröt med äpple som vanligto ska strax cykla tilll v hamnen. Har tänkt börja träna innsn jobb istället för efter så msn kan njuta av det fina vädret på eftermiddagen ;) Ska träffa mamma i eftermiddag o prova ut spring-skor :) Ha en bra dag!

onsdag

Jag blev så pepp efter gårdagens resultat så jag bestämde mig att jag idag bådeskulle ut o gå på morgonen o sen spinning på eftermiddagen. Vaknade dock med världens huvudvärk så jag ställde in promenaden o somnade om. Huvudvärken släppte under dagen dock känner jag mig sjukt hängig. Snuvig, ont i halsen o trött o kroppen så jag bestämde mig för att även skippa spinningen. Så hurtig blev denna dagen ;) Har sjuk träningsvärk i magen efter gårdagens planka. 2,53 alltså... Jag är så himla nöjd :) Tänkte ta ett ryck nu, dammsuga och röja i stora garderoben. Packa ner vinterkläder som sen ska upp på vinden.

Det funkade!

Det funkade! Faktiskt så är det två saker som jag idag insett funkar. Förrutom att det funkar att blogga från min nya telefon, som jag redan älskar, så kan jag även konstatera att det funkar, o ger resultat att träna. Idag var det nämligen Result day med Paul! Det började sådär... Vägningen visade att jag bara gått ner 2 kg, på... 9 veckor tror jag. Inget att hurra för direkt. Måttbandet visade bara små förändringar på armar, mage, lår o vader.. Men! Över höfter o rumpa hade jag minskat TRETTON cm!!! Helt sjukt! Dessutom hade jag minskat mitt kroppsfett 6.4 procentenheter! Sen va det dags att göra lite fysiska testet o jag hade förbättrat på alla övningar, ganska mycket. Störst förbättring va det på plankan. Paul står bredvid hela tiden så man gör rätt o sist klarade jag 1,12 min. Idag klarade jag 2,53 min! Sjukt nöjd över mig själv är jag :)

test...

Testar om detta funkar... Att blogga fråb min nya fina telefon dvs ;)

RSS 2.0