Familjemys

Jag o Kalle leker lite familj idag. Har passar philip sen fyra-tiden och han blir hämtade först vid 2-3 i natt. Älskar att umgås med den lille prinsen, han är så söt och charmig att det finns inte!

Ska snart ner och hämta sista tvätten, sen diska lite o sen blir det soffmys innan detmär dags för sängen. Hoppas jag, phille har redan sovit 2 gånger så vi får väl se om han vill sova sen också ;)




Gött!

Hittade denna bilden...




Slöar lite i solen efter lunchen på Åreskutan, efter några timmars snowboardåkande. Lovely!

En kväll på akuten

Japp, det är vad som gäller för Kalle idag. Eller ja, natt på akuten får man väl säga nu.
Men det är inte så farligt som det låter. Han fick ont i foten i tisdags-onsdags och det har bara blivit värre och igår när han komhem från jobb så kunde han inte stödja på foten.
Hämtade kryckor idag och pappa kikade på foten och tyckte han skulle åka till akuten. Mest för att få det åtgärdat till imorgon typ.
Fick bara vänta 15-20 min innan han blev undersökt, men sen fick han gå till ett annat väntrum, utan att jag fick nån information så när vi suttit i varsitt väntrum, utan nån chans att hitta till varann i en dryg halvtimme så åkte jag hem. Hade gärna(?) väntat, men känns olönt att vänta var för sig.
Jag åkte ifrån akuten för 2 timmar sen och än har han inte fått träffa nån läkare. Så vi får la se. Nått smärtlindrande eller så borde han få iaf, foten är svullen och gör mer och mer ont, och går inte att stödja på.


Annars har vi haft en mysig dag, slöade i soffan fram tills att vi åkte ner till mamma o pappa. Åt god middag,m pappa grillade under parasoll i regnet ;) Spelade Geni tills vi tröttnade och innan vi åkte in till stan blev det en sväng till farmors stuga. Imorgon lämnas nycklarna över och jag antar att dom kommer börja riva snart. Det va tomt i stugan och allt såg helt annorlunda ut. Större, men samtidigt kändes taket väldigt lågt. Vilket det iofs är! :)

Kommer kännas väldigt konstigt den dag dom nya ägarna river stugan. Farmor o farfar köpte ju den för 70 år sen...

Var ska vi nu äta mackor på midsommarafton?

 


Söndag

Måste säga att det är skönt att vakna med träningsvärk ;)

Fick ett fint sms i natt ang mitt förra inlägg och jag vet att jag stundtals är en dramaqueen och kanske borde ta bort inlägget, men nej. Varför censurera sig själv?

Nåja, idag är det ny dag och nya tag! Ska väcka Kalle strax och få i mig frukost, är tokhungrig. I eftermiddag ska vi ner till mamma o pappa och äta middag! :)



Gnäll

Det höll på att bli en riktigt skitkväll för min del. Nu blev det bara en skit-timme, tack vare min grymma pojkvän!
Frustrationen över att inte ha nån kläder som är snygga eller som passar i kombination med att jag vet att jag inte kommer ha råd att köpa nått nytt förrän till hösten (om jag får jobb) fick bägaren att rinna över totalt. Allt som man gått o funderat på sista tiden kom ut.
Jag är så jävla trött på att inte ha ett jobb.
På att känna att jag är värdelös och därför inte kommer få nått vettigt jobb.
På att sitta hemma själv och glo (på tv'n/datorn) hela dagarna, och ibland kvällarna.
På att inte ha nått kul att se framemot.
På att hela tiden oroa mig för pengar.
På att ha känslan av att ingen jävel bryr sig.

Visst, varför ska folk gå omkring o tänka på mig hela dagarna, jag fattar. Och det finns några som bryr sig. Men jag är så trött på att anstänga mig och få noll tillbaka.
Exempel. Häromveckan anordnade jag en klädbytardag. Jag gick ut med datum 2 veckor i förväg, hade det på en tisdagkväll och bjöd 25 pers. 5 pers kom...

Jag har sagt innan att jag vill dra ihop nån slags "bröllopsfest" när Daniel och Victoria gifter sig. Jag älskar ju både bröllop och kungligheter och tänkte det kunde va kul. Men nu har jag bestämt mig för att inte göra det. Jag ska åka hem till mamma och se bröllopet med henne. Vilket absolut inte är något andrahandsval, ska bli jättekul att se det med henne!

Jag vet att jag inte alltid är så spännande att hänga med. Kasst med pengar och svajande mående är väl ingen perfekt kombo, men ändå. Känner mig så jäkla bortglömd och ensam ibland.


Nu ska jag ta en Ipren ( bara jag som får ont i huvudet när man gråtit?) och gå o lägga mig. Hoppas jag kan somna trots att Kalle är ute och ränner ;)


Städdag

Japp, idag skulle det va städdag. Har gått sådär hittentills måste jag säga :P Gick upp samtidigt som Kalle idag, o tvingade iväg mig till gymmet och va där vid nio-tiden. Brukar träna på mornarna, och då känner ,man igen dom flesta, men idag va det bara nytt folk. Hmm, intressant ;)

Sen jag kom hem har jag bara slöat och även sovit en halvtimme ;) Gick inte och la oss så tidigt igår trots vi bestämt det. Varför blir det alltid så?
Både jag o Kalle va grymt trött igår. Vi grillade ju nere i Höllviken i torsdags, va supertrevligt, men blev rätt sent. Jag somnade vid tre, medans kalle, erik och lillebror satt och spelade Geni tills fem..

Hade lovat att gå ut med Iris igår morse, och jag är glad att hon är en morgontrött hund ;) Jag fick väcka henne strax efter 12 :P


Körde och lämnade ena bilen på Sturup till mamma o pappa innan vi åkte till Jägersro där vi mötte upp Kalles mamma och Ola för en fika.
Hittade en jättefin sten i en presentbutik som jag kände direkt att jag ville köpa, så innan vi åkte hem så åkte vi till kyrkogården där jag la stenen.




Blev en riktig myskväll igår med räkor, vitlöksbröd, lite lufttorkad skinka, salami, ost och vin. Och Marabou Polka till efterrätt ;)


Nej, nu ska jag ta tag i städning och diskning. Om 2 timmar kommer Johanna hit och lämnar Philip, ska passa honom ett par timmar innan jag ska på kalas!

 

 


Papper

Åh, jag blir så irriterad. Har bett om anställningsbevis från min senaste chef i en månad. Tror ni jag fått det?! Neeej.

Anställningsbeviset behövs för att jag ska kunna få a-kassa, vilket jag alltså inte fått. Så alla som jublar över att det va den 25e i tisdags får gärna va tysta, då jag fick NOLL kronor. Och förra månaden fick jag 2900.. Great! Jag känner mig sjukt rik.

Så nu har jag skickat iväg ännu ett sms i hopp om att få papperna. Spännande värre...


Onsdag..

.. fick jag för mig att det va, men det är redan torsdag! Var tar tiden vägen?!

Sitter nyduschad i soffan, nöjd över att jag tog mig till gymmet i morse :) Börjar bli väldigt trött, så det är snart dags att göra mig iordning innan jag somnar i soffan.. :P
Köpte öronproppar igår, kändes lite konstigt att ha dom, men jag somnade snabbt iaf.. Vaknade vid tre och tog ur dom eftersom det va tyst och det va skönare utan dom. Det skulle jag dock ine gjort för jag vaknade vid halv fem av folk som stod o pratade högt nere på gatan. Fattar inte varför här är folk i krokarna på nätterna helt plötsligt?

Va på en arbetsintervju igår förresten som gick väldigt bra. 5000 sökande och jag blev kallad till intervju :P

Åkte sen ner till Höllviken och hämtade upp lillebror o hund o körde till mormor o morfar. Vi fikade lite och sen blev det bakande för hela slanten. Jag bakade 2 sockerkakor, äpple- och kanelmuffins och kanelbullar. När jag va yngre bakade jag jämnt när jag va hos mormor o morfar, men nu var det flera år sen sist (bortsett från lussebullarna innan jul :))


Nu ska jag göra mig iordning, ska ner till Höllviken om en stund och hänga med Emelie. Och ikväll blir det grillning igen :)


Årets sommarplåga?

Jag är tveksam..




Tisdag

Började dagen med promenad med Iris o Emelie. Va grått o kallt när vi började gå, men sen sprack det upp och vi fick se soooolen.. :)

Har legat ute och solat lite, dock blev det kallt när solen gick i moln titt som tätt och det blåser en del. Men jag hämtade täcket och då blev det perfekt :) Till slut tyckte jag dock det va tråkigt att ligga där, plus att jag blev irriterad på allt mitt småhår som flög omkring o kittlades :P

Börjar bli dags för eftermiddagsturen med Iris nu. Måste handla lite också, så jag funderar på att cykla till Toppen med henne.
Blir grillning här ikväll. Frida o Andy kommer och kanske Caroline, Jocke och Engo :)



Sovro

Jag är som sagt i Höllviken idag och ska sova här. Jag har kvar mitt flickrum här, men när mamma o pappa inte är hemma (dom är på Kreta nu) så föredrar jag att sova i deras stoooora 2,40-säng. Jag tar mammas sida och iris tar pappas sida ;)
Det ska bli såå skönt att få sova i ett tyst sovrum. Jag älskar vår lägenhet och jag saknar inte den gamla på Spångatan, förrutom en sak. Tystnaden i sovrummet. Där hade vi sovrummet mot innegården och i nya lägenheten ligger sovrumsfönstret ut mot vägen, precis innan den korsar Nobelvägen. Bilarna stör inte så myclet faktiskt, men det rör sig mycket folk ute på gatan. Och vi gillar att ha det svalt när vi sover, så ena fönstret har stått öppet i säkert en månad. I natt vaknade jag av att en kille stod o skrek på gatan. Verkligen bara skrek rakt ut. Och när vi skulle somna så stod det nån o tok-gasade med sin motorcykel precis utanför. Inte så kul. Funderar på att köpa öronproppar faktiskt. Köpte det i somras när vi hade störiga nörd-killar som bodde i lägenheten under oss på Öland och det hjälpte lite faktiskt. Så så får det nog bli.

Men nu ska jag iaf sova och njuta av lugnet. Hoppas på sol imorgon, hade tänkt åka till mormor o morfar o baka imorgon men det får bli på onsdag istället.

Sov gott mina vänner!


Gott ändå..

Ingen chokladpudding hemma, men väl "fyllning" till glasstårtan som blev över. Dvs vaniljglass med Xante och hackad dajm. Övriga ingridienser i glasstårtan är hallonsorbet och havreflarn. Och så marängtäcke!

Taadaa..!


Chokladpudding...

Åh, just nu är jag galet sugen på chokladpudding.. tycker på nått sätt att det luktar chokladpudding tom haha. Har inte vågat se efter om det finns chokladpudding här, hoppas nästan på att det inte finns nån.. :P




Lättnad

Jag har hela dagen gått och väntat på ett besked. Ett besked som vi alla förberett oss på kunde va dåligt. Väldigt dåligt.
Men det va bra. Väldigt bra! Och jag är så lättad. Så lättad att jag sitter här med tårar i ögonen. Äntligen positiva besked! Jag vet att man inte ska ropa hej än, men detta är så bra!

Nu ska jag träna lite av ren lycka ;) Va så trött i morse o skippade gymmet. Ska leta fram pappas hantlar och svettas lite. I trädgården faktiskt, för nu har solen kommit!




Jag o älskade morfar för några år sen

 


Var tog solen vägen?

Satt hemma i lägenheten innan, såg att det började spricka upp så jag packadener mina pinaler och begav mig ner till Höllviken. När jag satte mig i bilen i Malmö va det 18 grader, när jag steg ur bilen i Höllviken va det 13 grader och jämnmulet.. va faaaaa....

Jaja, det brukar ju spricka upp framåt eftermiddagen, får hoppas på det idag med, speciellt eftersom det är grillning hos Vickie ikväll!

Men jag vill sola nuuu...




Myshelg!

Känns som att man "tjuvstartade" helgen i torsdags, eftersom att Kalle är ledig på fredagar, och jag hade dessutom tjejerna här på middag i torsdags. Kände mig väldigt vuxen på något sätt när jag lagade mammas "gamla" bjudrätter, Kassler till sjöss, och Gurris glasstårta.
Hade som vanligt en grymt roligt kväll!

I fredags körde jag mamma o pappa till Sturup på morgonen och efter träning och slöande i soffan blev det en sväng till Bokskogen med Kalle och Iris. Blev en mjukglass på Kanalkiosken innan vi skiljdes åt för kvällen :P Kalle va på grabbkväll o jag va på Fridays med Johanna, Philip och Mikaela.

Körde blomsterbud på dagen i lördags. Massa bud i Ljunghusen och jag älskar att köra omkring och titta på alla fina hus.. :)
Gjorde sen mina snart berömda glasstårtor ;) Eskil skulle ha 25 årsfest i Vellinge och efter lite stressande så var både jag och tårtorna på plats! Blev en riktigt lyckad kväll med god mat, äntligen grillat gör min del :)

Igår stod efterlängtad brunch på Kasinot på schemat och vi hade lyckats få ihop ett gäng på 10 pers.. Plus Philip, som tydligen inte va välkommen :/ Så vi fick styra om planerna och istället blev det brunch på nått libanesiskt ställe på Gamla Väster. Jag är inte så förtjust i "konstig" mat :P men dom hade våfflor och nutella, så jag va nöjd ;)


Avslutade helgen i soffläge från tre-tiden, sjukt najs efter en händelserik helg :)


2 år

Idag är det 2 år sen jag och Kalle träffades!

Det va min första gång på Debaser och Kalles typ miljonte gång ;) Det va en spontan torsdags-utång, jag va sjuk ofixad, men det va en riktigt rolig kväll!  Jag kan inte säga att det va kärlek vid första ögonkastet, men nånting föddes den där kvällen. Och jag har aldrig berättat så mycket om mig själv för någon första gången man träffats. Så nog måste jag känt att det här kunde bli nått bra ;)

Tänk så fort tiden går alltså. 2 år sen jag träffade den finaste mannan i världen! Dock dröjde det 3 månader innan det blev vi, men vissa saker är värda att vänta på :)



Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Ölandshelg

I onsdagseftermiddag hämtade vi vår husvagn och körde upp mot Öland. Erik åkte med oss och han och Kalle blev under resans gång dansbandsentustiater! Jag tjurade över hicka som höll i sig i 1½ timme, och dåliga ämnen o bil-leken, med i Kalmar fick jag dricka vatten uppochner så hickan försvann och killarna köpte 2 dansbandsskivor, varav den ena visade sig innehålla massa gamla goa Allsångslåtar. Så sista timmen va väldigt skoj, trots att vi va ruskigt nära att få soppatorsk :P


Spenderade hela torsdagen på Kalk, killarna röjde en massa, jag gjorde lite småfix o slöade :P
I fredags hjälpte jag till på Svea, där jag ska jobba i sommar. Har varit där innan några gånger, men aldrig jobbat där. Ser framemot det, dock känns det läskigt att va där själv, då det sägs att det spökar där. På riktigt. Och kungen som sitter i en soffa lugnar inte en direkt..
När jag öppnade i lördags o söndags o skulle dammsuga så stängde jag dörren om mig så att han inte skulle kunna komma o ta mig eller nått ;)
Där är i alla fall hur mysigt som helst. Om jag o Kalle gifter oss så kommer festen utan tvekan va på Svea!


I sommar tänker jag verkligen va duktig o cykla till jobb. JAG VET, jag sa det förra sommaren också, och cyklade 7-8 gånger (enkel väg:P) bara, men jag jobbade så mycket och så sena kvällar att det inte va nått riktigt alternativ att cykla. Mätte hur långt det var och det visade sig vara 8 km. Jag är sjukt dålig på att uppskatta avstånd, så 8 km säger inte mig så mycket egentligen, men tar det inte mer än en halvtimme så ska det nog va lugnt. Halva vägen är dessutom jättemysig!


Det va mustachfest på Kalk i lördags, men eftersom jag jobbat från 9, och skulle börja kl 9 på söndagen också så tog jag det kloka beslutet att åka till Dödevi o slöa, istället för att vara kvar på Kalk. Va inte festsugen och att va där o kolla på klockan och få tiden att gå genom att hjälpa till med disken kändes inte så lockande.


Hemresan va väldigt rolig med bla bil-lek som spårade ur. Vad sägs om kategorin "förolämpningar du säger 'din jävla' före". Som dessutom jag o Kalle körde mot varandra, bra där!



Nu dröjer det 5 veckor innan vi åkter upp för sommaren, ska bli spännande att se hur vi överlever i en husvagn ;)


Sthlm söndag

Dags för sista Stockholms-dagen ;)

Blev sovmorgon och sen frukost, med massa våfflor :)

Tog sen en lång promenad in till Gamla stan. Tittade på fina hus på vägen dit o den grymma utsikten! I Gamla Stan blev vi glass-sugna o det blev en Ben & Jerry-bägare med 7 olika kulor! Fantastiskt gott :D

När vi kom tillbaka till hoteller fick vi låna nyckeln till tornsviten, som vi aldrig fick se på fredagen. Sjukt fin va den! Och vilken utsikt från takterassen!

Jag tog ett sista dopp i bubbelpoolen innan det va dags att packa o checka ut. Innan vi hoppade på flygbussen blev det middag, och helgens enda kändisspaning ;)


Var en helt grym helg, precis vad vi behövde, bara massa mys, avkoppling och god mat!

(Internet segar så jag orkar inte lägga upp bilder, kanske kommer sen)

Sthlm lördag

Efter ännu en grym frukostbuffe så va det i lördags dags för att turista lite i Gamla Stan. Dock så började det regna så vi slog oss snabbt ner på ett cafe med varm choklad o muffins. Väldigt mycket höstfeeling ;)

Vi trotsade sedan regnet och traskade i ca 1½ timme till Vasastan där det finns ett Vin och Spritmuseum. När vi kom dit va vi dyngsura och jag fick tom vrida ut mina ögonbryn..!

Men det blev en trevlig museie(?)-tur iaf och även här hade som smarta hörlurar så man slapp läsa ;)

Vi upptäckte att det fanns ett Elite-hotell alldeles i närheten så vi gick in, Kalle presenterade sig och plötsligt hade vi nyckelkort till 5 st olika rum och sviter ;) Kul att få kika runt lite, har bott väldigt lite på hotell själv, och har man gjort det har det varit på Scandic eller Ibis, kul att se lite "finare" hotell ;)

Sen lunch i form av förvånansvärt god pizza på en sunkig pizzeria, sen tillbaka till hotellet och bubbla lite.. :)

På kvällen hade vi bestämt oss för att utnyttja vår Smartbox som vi fick av Kalles föräldrar när vi fyllde år. Bokade bord på Divino vid Humlegården och presentkortet gav oss en 6-rätters. Och vilken middag sen då.. UNDERBAR!
Kalle lät mig inte fotografera maten, men jag måste iaf berätta om allt gott vi fick!

Först, ett par frasiga små "bollar" med mascarponeost och tryffel, följt av en aptitretare som va ett skum på ägg och parmesan, samt stekt pancetta, parmesanchips, gräslök och olivolja. Det va sen dags för bröd, en liten bulle med oregano, en bit foccacia med fänkål och en skiva surdegsbröd. Till detta fick vi ett smör som va vispat med olivolja och havsssalt.
Här va jag nöjd och glad :) Och då hade inte ens den "riktiga" middagen börjat..

Seabass, nässelsoppa, vaktelägg

Halstrad anklever, rågbröd, aprikosmarmelad, syltad fänkål

Torsk med mangoldblad, kronärtkocksrisotto, citronskum

Lammfile, hemgjort tortellini med mascarpone & tryffel, kalvbräss, spetskål, jordärtkockspure, vinsås

Chevretimbal, rosmarinsorbet, honung, rostad mandel

Lakritssemifreddo, hallonsorbet, rabarbersorbet, rabarberkompott

Ni som känner mig vet att jag är småkräsen och ogillar "modern mat" och det va ca 3 råvaror från hela middagen som jag ätit innan. Men, det va heeelt fantastiskt. Enormt gott och ännu godare med olika vin till varje rätt. Lovely! Ska ni till Stockholm och vill äta på finkrog kan jag verkligen rekommendera detta ställe. Super service dessutom!

Vi hade pratat om att gå ut en sväng efteråt (Cafe Opera va planen :P) men när jag väl haltat dit (skoskav...) och hörde dunkadunkamusiken och såg folket som stod i kön så tappade jag suget rejält. Vi gick inom Fridays på Kungsan, Kalle ville se hur hans gamka arbetsplats såg ut, sen gick vi vidare till en skybar. Som visade sig vara den skybaren där dom spelar in Förkväll! Tog en drink och kollade på folk innan det blev hemfärd.



Jag hade på min min prickiga klänning som jag älskar. Årets bästa köp! (Finns iofs inte så många att välja mellan :P )


Sthlm tors-fre

Dags att dra Sthlms-trippen :)

Vi flög upp i torsdagskväll. Senast jag flög (hem från Mallis) så tyckte jag flygresan va väldigt jobbig, så jag va lite nervös, men det gick finfint! :)
Sprang på Klas på Bromma, som jag tog i hand med o presenterade mig för, trots att vi träffades i somras och tom var ute och åt! Pinsamt! Har fått för mig att jag är bra på att komma ihåg folk, men inte denna gången..
Åkte iaf med honom i taxin in till Slussen o sen tog vi egen taxi därifrån till vårt hotell. Och vilket hotell sen!




Efter en grym hotellfrukost fick vi en liten rundvandring på hotellet av en kollega till Kalle innan vi tog oss in till t-centralen o därifrån gick ut till Djurgården.
Där vankades det besök på Nordiska Museet och jag som fått för mig att museum är tråkiga fick snabbt en annan uppfattning. Massa skoj saker ju!

 


När vi va fullproppade med information gick vi bort till Hasselbacken där vi åt lunch. Stället va jättefint, men maten så inte så bra som vi förväntat oss. Burksoppa med burksvamp känns inte helt okej för det priset. Men så är det ibland :)





Jag hade önskat att få se Haga Slott, dit Victoria och Daniel ska flytta, så vi tog oss ut till Solna och lyckades till slut hitta till Hagaparken till fots.




In till stan igen och nästa stopp va Absolute Ice Bar. En bar med -5 grader, helt uppbyggd i is. Skithäftigt!




För att tina upp blev det sen en lång stund i bubbelpoolen på hotellet, härligt!

På kvällen blev det middag på en väldigt schysst kvarterskrog på Söder. Vi va dock inte så imponerade av efterrätterna så vi gick bort till ett ställe som heter Sjögräs och beställde fancy efterrätter, chokladtryfflar och Kalle fick god rom och kaffe - som tom jag gillade!

Kan säga att vi somnade väldigt gott efter en fullspäckad dag med massa promenerande och sevärdheter! :)





Så klart

Bara för att jag inte ska jobba på Böda iår, och vad jag vet, ingen jag känner heller (massor av Kalles (och mina :P) kompisar har jobbat där i många somrar) så ska detta hända där i sommar..

http://kanal5.se/web/guest/program/-/artikel/av/sB6l/1097/3960400/1.0


 





R.I.P Facebook...

Fan vad sur jag blir! Fick detta mailet igår från Facebook gällande mitt hackade konto:

Hi,

Thank you for bringing this to our attention. We have removed the reported account from Facebook. Users will not be able to search for it or view any of its content.

As a security precaution, Facebook only grants account access to people who can send or receive emails from an email address associated with the account or who have a security question and can correctly answer it.  Since there was no security question set up on this account, we will not be able to grant you access to the account at this time.

If you do regain access to your original login email account, please use that email address to respond directly to this @support.facebook.com address. Be sure to include a copy of our previous correspondence so we can refer to your original inquiry. We will be able to reevaluate the status of the reported account only if this requirement is met. We apologize for any inconvenience, but this decision is final.

You can create a new account using your current email address. If you create a new account, please be sure to set up a security question to avoid similar situations in the future. You can add a security question by going to the Account Settings tab, located in the Settings dropdown menu at the top of any page.

Thanks for contacting Facebook,

Catriona
User Operations
Facebook


Har försökt komma i kontakt med hotmail för att få tillbaka mitt konto men jag fattar verkligen inte hur jag ska göra. Skaffade den hotmailadressen när jag va 12, så säkerhetsfråga och liknande kan man ju tokglömma att man minns.

Jag blir så arg, och frustrerad, för jag vet inte hur jag ska gå vidare. Och jag vet inte hur, och om, jag kan få reda på vem idioten är som gjort det? Jag tror på riktigt att det är nån jag känner. Men jag har ingen aning om vem.

BAJS!


Minnen

Sitter nere i Höllviken nu, åkte ner med mamma kring lunch då hon ändå va i stan. Hade inte hunnit duscha efter träningen och eftersom det spöregnade hoppade jag i mina gummistövlar. Trodde vi skulle åka raka vägen hem, men mamma behövde tydligen handla så jag fick traska omkring på Ica Toppen småsvettig i träningskläder o gummistövlar. Hett!

Jens och Jonte kom förbi på snabb-besök för en stund sen. Har inte träffat dom sen i höstas, vilket känns lite konstigt då jag under 2½ årstid träffade Jens varje dag och Jonte ungefär en gång i veckan.

Jag saknar verkligen tiden på Bean Bar. Den bra tiden. Mot slutet va det tungt och motigt, men överlag va det fantastiskt. Jag hade ett jobb som jag älskade och såg framemot att gå till varje dag. Jag är så himla tacksam för den upplevelsen, att få vara med på ett ställe från början till slut. Sen en rörelse ta form och växa till sig till något riktigt bra. Att jobba hårt och sen få resultat för det. Jag utveckaldes så grymt mycket under åren på BB och framförallt hade jag så fantastisk kul.
Jag glömmer aldrig den gången då Jens försökte låsa in sig i städskrubben med propplösaren i högsta hugg medans jag o Lissi skrattade så vi grät. Och allt detta pga av bajs-dansken som va på toa.. hahaha..
Och alla härliga sommarmorgnar när jag o Emelie öppnade och hade Alladin, Helen Sjöholm och massa schlager på högsta volym.
Och alla kunder. Alla fantastiska stammisar. Och alla jobbiga stammisar ;) Latte-mamman, James Blunt med flickvän, bajs-dansken, uppsala-stirrar-in-i-väggen, kyrkofolket, 50/50 (två st), salladskillarna, jobbiga tjejen som alltid klagade på vårt kaffe, men gott kunde ta upp platsen i våra soffor i några timmar, dom snygga byggarna som kom varje dag under nån månads tid, Decaf, Markus, alla lattemammor o lattepappor, tjejen som läspade, tjejen som tappade bilbarnstolen med barn i, tjejen som hällde salt istället för socker i the´t (hände bara en gång, men det va så vi kom ihåg henne :P), tanterna från ett visst häsloföretag som klagade för att det va kö mitt under lunchen, Ljungenskolan-gänget, osv osv.. Och icke att förglömma, RIGMOR!

Hela Bean Bar-tiden avslutade för lite drygt ett år sen. Jag minns det så väl. Det där sista ögonblicket på nått sätt. Jag hade varit uppe på bardisken ett tag. Visste att det var på gång. Så byts det låt. Introt kommer och även mina tårar. Jens hoppar upp på bardisken, tror att Martin också är där. Framför oss står folk o hoppar o skriker, och faktiskt så gråter fler än jag. Så sjukt egentligen. En slags era va över. Så kändes det i alla fall.



Extremt dålig bild. Som iofs döljer mina tårar ;)


Vilken låt som spelades? Final Countdown.



11 maj 2008





12 maj 2010 spöregnar det och är 7 grader...




Heldag

Gårdagens lunch utvecklades till en heldag med promenad, fika i västra hamnen, middag, god efterrätt, hårfärgning och mys. En väldigt bra dag helt enkelt!

Nu ska jag tvinga iväg mig till gymmet, sen hem och fixa lite, ikväll blir det klädbytardag!



Hemma igen.

Åh, jag har verkligen haft en fantastisk helg. Vi hade inte vädret på vår sida, men det gjorde ingenting :)

Jag ska lägga in bilder o berätta mer senare, nu ska jag till Johanna på lunch. Idag blir det ordentliga gympadojor, fötterna är lite ömma efter allt promenerande i storstan :)


Mustasch-fest!


Mindre smart

Kände mig som sagt hängig igår o gick o la mig vid halv tre för att vila en stund. Dumt nog ställde jag ingen klocka, trodde jag skulle vakna av mig själv, men icke. Vaknade när Kalle kom hem från jobb o väckte mig, KL SEX! Sov alltså i tre och en halv timme..! Verkligen jättesmart, gissa vem som inte kunde somna i natt? Låg på spikmattan länge länge för o bli trött o när jag väl lyckades bli trött så tog jag bort spikmattan.. Och ryggen gjorde sjukt ont efter ca 45 min på mattan..

Jaja, får skylla mig själv, en bra sak va att jag gick upp redan halv nio, kunde verkligen inte somna om.

Låg o skrev en to-do.list för dagen i natt o den ska jag börja bocka av.
Börjar med att slänga iväg ett mail till ex-chefen i hopp om att kunna få arbetsintyg osv.. Igen.
Sen blir det till att vaxa benen. Eller ja, bara högerbenet, tog vänsterbenet igår, sen tog vaxet slut :P
Ska försöka limma på innertyg på en sjukt snygg väska som jag "ärvt" efter farmor. Den har stått i lilla stugan i säkert 20 år så den luktar rätt muggigt.. Får hoppas på att lite innertyg råder bot på det :)

Ska även hinna med att fixa naglarna, röja lite och PACKA!


Nu är det dags för Våra Bästa År! :)


Kurerar

Idag är jag bara hemma och slöar. Igår när jag gick hem från Möllan efter spontanbesök med Johanna så började jag få ont i halsen o kände mig frusen och hängig. Vill absolut inte bli sjuk nu så jag hoppade träningen i morse o tog sovmorgon istället :)

Känns stundtals son jag har frossa, men har bara 36 g när jag kollade för en stund sen. Konstigt.

Imorgonkväll flyger vi upp till stockholm och jag längtar så mycket! Vi kommer hem på söndagkväll och på onsdagen hämtar vi vår husvagn och kör upp till Öland o stannar där över helgen, mysigt!



Ny bostad skaffad!


Helgen

Har haft en väldigt bra helg!

Lagom till jag ttyckt i mig pizzan i fredags o började hamna i matkoma så ringde Johanna, så kvällen fick en trevlig avslutning med Notting Hill med henne och Phille!

Anna o Erik o deras kompis som hos oss i fredags och mamma Gun skulle komma på lördagsförmiddagen så jag va duktig o fixade brunch med gott bröd o massa plättar!
Blev ett besök på källarmarknaden på Möllan där jag bla införskaffade mig en 130kronors mascara för 50 pix. tack för den :)

Gick hem och slöade, delade en rulltårta och lekte frisör innan det blev pizza, igen, med Kim, Patrik, Johanna o Jonas.
Kvällen avslutade på Debaser med bra folk, skumpa, sång för fina Johanna, konstig musik och sjuk skoskav.

Igår blev det lite roaptrip. Va i Tomelilla o kollade på lite saker inför sommaren och på hemvägen åkte vi inom Swedala outlet där Kalle fick uppdatera sin garderob. 2 par jeans och 2 snygga piké för 1399:- Helt okej.

Innan vi avslutade kvällen i soffläge så gick vi bor till familjen Ovalier för att fira Johannas födelsedag lite, och även Philips namnsdag. Blev lite tårta, Johanna fick ett litet spa-kit och Philip fick sin första kostym med tillhörande slips, skjorta och väst!
Och vi fick även bevittna ett spontandop! Nu är Kalle gudfar på riktigt ;)



RSS 2.0