Myshelg!

Känns som att man "tjuvstartade" helgen i torsdags, eftersom att Kalle är ledig på fredagar, och jag hade dessutom tjejerna här på middag i torsdags. Kände mig väldigt vuxen på något sätt när jag lagade mammas "gamla" bjudrätter, Kassler till sjöss, och Gurris glasstårta.
Hade som vanligt en grymt roligt kväll!

I fredags körde jag mamma o pappa till Sturup på morgonen och efter träning och slöande i soffan blev det en sväng till Bokskogen med Kalle och Iris. Blev en mjukglass på Kanalkiosken innan vi skiljdes åt för kvällen :P Kalle va på grabbkväll o jag va på Fridays med Johanna, Philip och Mikaela.

Körde blomsterbud på dagen i lördags. Massa bud i Ljunghusen och jag älskar att köra omkring och titta på alla fina hus.. :)
Gjorde sen mina snart berömda glasstårtor ;) Eskil skulle ha 25 årsfest i Vellinge och efter lite stressande så var både jag och tårtorna på plats! Blev en riktigt lyckad kväll med god mat, äntligen grillat gör min del :)

Igår stod efterlängtad brunch på Kasinot på schemat och vi hade lyckats få ihop ett gäng på 10 pers.. Plus Philip, som tydligen inte va välkommen :/ Så vi fick styra om planerna och istället blev det brunch på nått libanesiskt ställe på Gamla Väster. Jag är inte så förtjust i "konstig" mat :P men dom hade våfflor och nutella, så jag va nöjd ;)


Avslutade helgen i soffläge från tre-tiden, sjukt najs efter en händelserik helg :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0