Jesus Christ Superstar

I höstas när dom släppte biljetterna till Jesus Christ Superstar så bestämde jag o Kalle oss för o köpa det o gå o kolla.. Dock blev det mer eller mindre fullbokat direkt så den planen fick vi släppa.
Så igår ringde Kalle o sa att han fått tag på 2 biljetter om jag fortfarande va sugen. Vilket jag va :)

Så idag e det bara snabbt hem efter jobb, en dusch, middag o sen bort till Malmö Opera!



TräningsVÄRK

Herregud alltså.. Jag tycker jag va öm, stel o hade ont i benen i går.. Under kvällen blev det värre o i natt vaknade jag av att det gjorde ont när jag skulle vända mig i sängen..!

När jag sitter eller står så känns det nästan inget, men att röra sig är smärtsamt! O böja sig ner för o ta nått är en ren plåga. O bara därför så tappar jag en massa idag..

ONT!


Med sorg i hjärtat..



Fredag

PTpasset med Johan igår va inte att leka med.. Jag va redan lite slö o benen när jag kom dit efter två dagar hård gång på bandet o sen va det bara till att köra som faaan på maskinerna igår.. Jag kände riktigt hur det brann i benen o trots lång streching efteråt så är det smärtsamt att röra sig idag..


Och just därför har jag idag tvättat, dvs sprungit i trappor :P Har även gått en timme typ.. Kalle glömde sin lunch så jag gick bort till Savoy med den o sen därifrån bort till Lizette på Dalaplan för o laga min nagel som jag tokbröt i måndag. Va beredd på att det skulle göra svinont, vilket lizette också varnade för, men det kändes ingenting, skönt!


Har sovit en timme i soffan vilket va grymt skönt o behövligt då jag va jättetrött. Som vanligt, fattar inte.. Går o lägga oss vid tolv o när klockan ringer 7.50 är man ändå helt slut.. Konstigt.


Ska strax ner i tvättstugan o hämta det sista, idag har jag varit duktig i vikt all tvätt där nere så är det gjort o det behöver inte så o bli skrynkligt här.. ;)

På söndag blir det Ikea o fixa smart förvaring.. Jag va jätteglad över all garderobsplats när jag flyttade hit o att jag kunde ha nästan allt upphängt. Men så flyttade Kalle hit o ja.. det är väl viktigare att hänga upp hans skjortor än mina linnen :P




Lycka



Ser ni snön? Ser ni vems famn jag är i?

Ser ni hur lycklig jag är?


Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Kalle
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov :)
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Förberedde frukost, havregrynsgröt med kanel, linfrö, äpple o banan. Och mjölk!
Det sista du sa högt?
Puss, hej.
Vad har du druckit idag?
Inget.
Vad var det senaste du åt?
Frukosten
Vad var det senaste du köpte?
PTpass
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Trä
Vad är det för väder hos dig just nu?
Grått, men känns lite vårigt
Godaste glass-smaken?
Halfbaked Ben & Jerry ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Inget jag själv upplevt, men visst..
Sover du tungt?
Tror jag växlar mellan tung o lätt sömn under natten..
Drömmer du mycket?
Stundtals
Mardrömmar?
Ibland tyvärr
Vilket ämne är roligast i skolan?
Skola o roligt går inte ihop för mig..
Favoritklädsel?
Mjukis
Favoritlåt just nu?
Har ingen
Vad ser du om du tittar åt höger?
Hörnan på soffan med kuddar, sen vägg
Vad gör dig glad just nu?
Kalle o att jag snart ska få laga min nagel!
Vad ska du göra härnäst?
Ner till tvättstugan, sen till Savoy o lämna lunchlåda ;)
Höger- eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu:
Slö, men pirrig.
Favoritgodis:
Choklad
Kläder just nu:
Mjukis mjukis mjukis..
Musik just nu:
Ingen, kollar på Efter 10 med Malou
Sommarplaner:
Massa funderingar, inga planer...
Hur många kuddar sover du med: 
Två, en bra-för-nacken och en vanlig
Spelar du nåt instrument:
Nope
Morgon- eller nattmänniska:
Inget av det faktiskt :)
Vilka är viktigast för dig:
Topp3? ;) Kalle, Engo, Familjen
Bio eller promenad:
Hmm.. vet inte..
Är du kittlig:
Jaa... massa!
Snarkar du:
Ibland
Stjärntecken:
Fisk
Äckligaste insekten:
Alla insekter är äckliga!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Trolla fram pengar? ;)
Stökigt eller välstädat?
Man vill ju ha välstädat, men jaa....
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Klart
Gillar du att sjunga?
Ja, jättemycket!
Anser du att du är stark?
Jo vars
Vad gör du om du får hicka?
Blir sjuk irriterad o dricker vatten uppochner
Vad längtar du mest efter just nu?
Mys med Kalle...



VI?

Insåg precis att jag sitter o skriver VI hela tiden istället för JAG.. Hmm.. Känns lite ovant o lite toffligt, men även helt underbart.
Jag vill inte bli ett par som bara ska va VI hela tiden. Och tackolov vill inte Kalle det heller, utan vi kan träffa våra komipsar var för sig. Men självklart även tillsammans.

Men samtidigt. Att vara vi är det bästa som finns. Att veta att det är jag och Kalle gör mig så lycklig.
Vakna tillsammans, äta frukost, gå till jobb, gå o lägga sig tillsammans. Vi. Hela tiden. Hos Oss. I Vår lägenhet. Tillsammans.





Det finns inget bättre...


PT-träning

Jag o Kalle kämpar på med mat o träning. Vi äter som vi ska, man unnar oss saker när vi känner för det o även om vågen pga detta inte rör sig så snabbt som i början så gör inte det nått. Vi vill ju kunna fortsätta såhär alltid o då måste man få unna sig nått gott o äta o dricka ibland.

Vi har kommit igäng riktigt bra med träningen o när det som förra veckan bara blev 3 besök på gymmet så kände jag mig missnöjd. Förstår ni? JAG va MISSNÖJD över att BARA varit på gymmet TRE gånger på en vecka.. Antar att det aldrig är för sent att komma igång ;)

Eftersom vi nu tränat regelbundet en dryg månad o kommit i gång med det så funderade vi på att kanske köra ett PT-pass för att få lite hjälp o kolla så man verkligen gör rätt. O när det sen visade sig att en gammal kompis till mig börjat som just PT på Fitness så va det bara att slå till, kompispris o allt ;)
Så, i tisdags träffade vi Johan o berättade vad vi ville få ut av träningen o så.. "jag vill bli smal o snygg"
Och i kväll ska vi träffa honom var och en o få vårt träningsprogram o gå igenom alla maskiner o övningar o sådär.. Ska bli himla skoj, o jag ska äntligen våga mig ut från tjejgymmet ;)


Happenings..

O på tal om kalender o planering så händer det ju faktiskt lite saker framöver..

lördag blir det fest hos Engo.. Lite avskedsfest för henne, dock får vi behålla henne ett par veckor till.. :)

Nästa fredag fyller jag år o det vankas vuxenkalas. Hos mig oss såklart! Har man flyttat så får man själv hålla i kalaset ;) Ska bli spännande o se hur vi ska få plats, kommer 16-17 pers o mat ska det bli. Men det löser sig :)

Lördagen efter jag ska ha födelsedagsfest. Och självklart ska vi kolla på Finalen i Melodifestivalen! (vissa får gömma sig i köket)

Och helgen efter det fyller morfar 80fredagen och storebror fyller år på lördagen o jag antar det blir kalas då?

Sen tar planerna slut.. fast jag vet att nästkommande helg efter alla kalas kommer va ledsam.. Då lämnar Engo oss, igen, för att bosätta sig på Mallorca i 7 långa månader. Så ni kan gissa vad jag ska spara pengar till ;)

I och med att Emma ska iväg så blir den efterlängtade Åre-resan inställd. Jättetrist, men så är det ibland.

Bloggtorka?

Jag har blivit dålig på o blogga, igen.. Vilket jag tycker är tråkigt, för det e kul att kunna gå tillbaka o se vad man skrivit o vad man gjort.. Min kalender som jag köpte i höstas för att va duktig o skriva upp vad jag skulle göra o vad jag har gjort användes i ungefär 3 veckor.. Jobbtiderna har jag i huvudet, likaså nageltiderna, och annars är det inte så mycket som jag planerar in.. Och ja, jag lyckas väl hålla hyfsad koll på det ändå..


Men, jag ska försöka bättra mig med bloggandet, för min egen skull :)


Födelsedagshelg!

Denna helgen har varit helt underbar..

I fredags fyllde Kalle år, o han väcktes med lite sång o sen va det jobb som gällde för oss båda.
17.15 va Kalle tillsagd att va hemma o då va det raka vägen in i sovrummet... däer va det levande ljus, mysmusik o massage som gällde.. o inte av nån amatör som mig själv inte.. nejdå, proffset Engo va där o knådade loss.. :)

Efter massage o mys (utan engo :P) så dukade jag fram maten..

Ljummen avokadosoppa & Foccacia med västerbottenost
Krabba
Räkor
Havskräftor
4 sorters ost
Kex o melon

Till detta gottigt vin o ja.. det va supergott o tokmysigt.. Tanken va att avsluta kvällen med chokladfondue med färska hallon o blåbär i soffan, men efter 2½ min o soffan gick mina ögon i kors o jag halvsov resten av kvällen.. :$


I lördags va det dag 2 på födelsedagen! Mysfrukost med ägg o bacon, färskpressad jucie, melon o ost-rester :P

Sedan va det dags för Kalle o Jonas o visa sin manliga o starka sida då vi tog min lilla säng o stora tv hem till kalles (gamla) lägenhet, där mollan numera bor. Vi bytte upp oss o tog med kalles stoooora säng o hans platt-tv ;) Packade även ner hans sprit i lådor... 7 st..
Väl hemma såg det ut som fan, men vi va effektiva o röjde undan o fick det så fint så hos oss..

Vid halv nio kom folket o vi hade en supertrevlig kväll med tårta, diskussioner om ostbågar o ziegenare o min härliga granne som banakde i rör o kom o gnällde.. SUCK!
Tanken va att vi skulle gå ut, men snön som vräkte ner fick alla, utom frida o engo, att tänka om.. Vilket nog va det bästa ändå :)

Igår blev det lång sovmorgon o en dag helt fri från GI.. :)
Frukosten intogs i soffan, tårta, chips o ostbågar.. Film o mys, middag hos mamma o pappa, glass med gino till efterrätt, sen hem o mera glass, med varm choklad- o kolasås till Beck.. Och jag såg hela filmen!!!


Supermysig helg helt enkelt, jag känmer mig så nöjd o lycklig..

Kalles födelsedagsvecka är slut, min börjar om en vecka... ;)

6 månader..

Igårkväll när jah stod o duschen o filosoferade föe mig själv som vanligt så slog det mig.. Det är den 18 idag.. Vilket ju är vårt datum.. högst inofficiellt, men ändå..! Snabb kontrollräkning på fingrarna o jodå, ett halvår!

Anledningen till att 18 augusti är ett inofficiellt datum är att det bara va en dag jag höftade till mig några veckor senare..  Bara för att ha en dag.. Men när jag sen tänkte tillbaka så mindes jag att det va en rätt bra dag..

"Varit en rätt så fullspäckad vecka som i måndags inleddes med mysig sovmorgon o lyxfrukost med nya frallor, croissant, juice o frukt.. Ibland har man det rätt bra ;)
Resten av dagens spenderades sen med Engo. Vi körde en snabbis till Skurup där jag ahndlade nya jobbtofflor, sen gjorde vi Festivalen hela eftermiddagen o kvällen.. Vi riktigt skoj förrutom att vi åt lite för mkt, o Tiffany som tryckte i sig hela det supersalta lakritssnöret  mådde inte bra alls.. Så när jag som eftermiddagens fjärde mål intog en negerboll så blev det bara ramlösa för hennes del.. hahaha.. Men några öl på Stortorget fick hon ner sen ;)
Sov sen i min lägenhet för första gången på ett bra tag..
"

Jag minns när vi låg där i sängen på kvällen efter vi kommit hem från Festivalen o jag sa att det kändes som nått va annorlunda, på ett bra sätt. Och tydligen va det det ;)


Shape up!

Jag förstår inte, jag gör verkligen inte det. Jag förstår inte varför det ibland blir som det blir vissa dagar.

Jag har världens bästa familj, mina föräldrar är helt underbara o stöttar o peppar mig i allt jag gör.
Dom riktiga vännerna är egentligen inte så många, men va gör det, när dom jag har är dom bästa som finns?!
Jag har ett jobb som jag trivs med, visst, inte alls på samma sätt som innan, men dock. Min chef är världens bästa, både som chef o vän o jag har dom bästa arbetsförhållandena man kan tänka sig.
Jag har en fin lägenhet med perfa läge, som jag trivs jättebra i och jag har världens bästa sällskap där..
Jag har en pojkvän som har allt jag vill ha o mer därtill..

Och ändå. Ändå. Så kommer dom där dagarna. Dagarna när gråten aldrig tycks ta slut o man i slutet av dagen får höra 'Men shit som du ser ut'... ;)

Igår tog jag tag i en sak som förhoppningsvis kommer göra saker o ting lite bättre, men annars så.. Ja, pepp pepp pepp.

Vad väntar ni på?

Kollade nyss min statistik o såg att jag haft sjuuuukt många sidvisningar idag.. dvs folk har klickat in på min blogg massa gånger unde dagen..
Väntar ni på att jag ska ha nått viktigt att komma med?

Sorry, för det har jag inte.. Varit en sjuk jobbig dag.. Som dock slutade bra.. Helgens "innegångsförbud" är över o det har mysts (?!) i soffan med chokladfondue..

Det va allt för idag..

Tjurig..

Sovit dåligt i natt, glömde ta ut pengar till busskortet igår o fick göra det på Time i morse, o betala 35 kr för det..
Bussen va 8 min sen, det va svinkallt ute o när jag åkte ner till jobb i strålande solsken o såg all gnistrande snö gick det bara inte att låta bli att bli bitter över att jag ska jobba idag..
Kommer till jobb, upptäcker att jens haft fläkten på under natten?! Kallt som ett rent helvete här.. Stängde av fläkten, värmen va redan på, men har ju sugit ut, på med ugn, grillar, levande ljus osv men vad hjälper det när man e stelfrusen?
Ingen växel i kassan, dagens första kunde va störiga (eller va jag störig? :P) o när jag ändå är irriterad måste jag ta upp detta..

SÄRSKRIVNINGAR! Det borde itne va tillåtet att ha en blogg om man inte kan skriva ordentligt.. det heter jättebra, inte jätte bra.. osv osv osv.. o VART är inte ett ord..

Så, avreagerat mig lite.. :)

Trerätters..

Kände mig lite nere igår under dagen.. Messade kalle o frågade om han skulle va hemma på kvällen, då jag nog behövde lite kramar.. Kalle sa att han skulle fixa mat o när jag kom hem va jag lite småhungrig o såg framemot middag.. Det va dock helt blåst i köket o kalle tyckte vi skulle gå o träna först.. Detta va jag lagom sugen på, men med viss övertalning så gick vi dit.

Kom hem igen, Kalle sa att han skulle fixa middag o jag tänkte att det lär dröja, eftersom inget va gjort... Tog en dusch o kommer ut till dukat bord.. 5 min senare kom förrätten!
Rödbetor med chevreost o honung.. Modernt, men gott :P
Sen serverades huvudrätten,
Kotlett med svamp o grädde som legat i ugnen med ost ;) o.. bulgotti! typ risotto med med bulgur.. Sjuuuukt gott, tänk va en redig man kan göra med lite rester :)
Självklart blev det efterrätt också..
GI-chokladkaka.. dvs mörkchoklad med mandelspån, cashewnötter o massa kokos på toppen. Fick en rejäl bit som varit i micron en stund o va härligt mjuk..:)

Åh, det va så himla gott o mysigt, drack gott vin till o det  va verkligen va jag behövde..





Kalle gör mig lyckligare än någonsin...





Krutgumma..

Igår efter jobb åkte jag ner till farmor o hälsade på. Jag skäms enormt mycket för att jag är så grymt dålig på att höra av mig till henne.. Hon hör rätt dåligt, så det är inte så "givande" att ringa, men hon bor i Höllviken o jag jobbar i Höllviken, så det e sååå lätt att sticka dit efter jobb, egentligen. Men ja.. man e kass helt enkelt, o det är rent ut sagt för jävligt.

Hur som helst stack jag dit igår, snön låg så fint i trädgården runt hennes lilla stuga, men en fin skottade gång till dörren, o även runt stugan till uthusen..

Vi fikade lite (knappt gott med lingongrova med ost o kokt medvurst...! ) o pratade. Farmor sa att hon varit ute o putsat till gången o jag antog att hon sopat undan lite efter att pappa varit o skottat. Men nej då.
FARMOR HADE SKOTTAT.. Nu vet jag att somliga har farmödrar som är typ 60 o då e det ju inget konstigt kanske, men min farmor fyllde 97 i oktober..!




Farmor o Izabel på hennes 95årsdag


Orientering

Eskil vill ha uppföljning på tvättstuge-historian.. :P
När jag gick ner vid halv ett va den "snodda" maskinen klar, jag tog ut tvätten, EN HANDDUK?! o la på torktumlaren o slängde in min tvätt.. på väg in till grannhuset så mötte jag en man som knackligt förklarade att hans vän inte förstått att han va tvungen o va klar kl 12 o han bad om ursäkt, detta utan att jag sagt nått ens.
O jag sköt av ett leende o sa att det inte gjorde nått alls. Jodå, man kan va trevlig :D

Har jag berättat om mecket för att ta sig till min tvättstuga förresten?!

Jag går ut från lägenheten, ner en  våning på en snurr snurrtrappa, genom en låst dörr o sen en halv vånging för att komma till bottenplan. Där kan jag göra tre val.

1, fortsätta en trappa ner till källaren, gå igenom 2 låsta dörra (2 olika nycklar) för att kommer ner i källargången, gå igenom den, sen genom en låst dörr, upp för en liten smal trapp så jag kommer upp på bottenplan o sen ut på innergården. sen är det en dörr som ska låsas upp in till tvättstugan, en trappa upp o så möts man av en dörr in till tvättstugan

2, (bästa sättet) Ut genom stora dörren, gå en 10 m på stora gatan, i genom dörren i trappen bredvid, upp en halvtrappa en till dörr, genom en stor hall o så en dörr till, sen e man ute på gården, samma ställe som om man går genom källaren.

3, ut genom stora dörren, förbi dörren i alt. 2, runt hörnet o 20-30 m till, sen genom en stor port o ytterliggare en gallerdörr, sen är man på innegården.

Förstår ni att man blir galen när nån snott ena ens maskin o man måste springa en gång extra?!

Dessutom va tummlaren o torkskåpet sjukt sega igår, nästan ingen tvätt blev helt torr o det hänger nu tvätt i heeela lägenheten, hatar det! Så nu ska det vikas :)


PS, Soprummet ligger också ute på gården, dvs samma väg att ta sig dit... suck..

Klockan?

Hade tvätt-tid imorgon med eftersom jag ändå inte har nått vettigt o göra idag tänkte jag lika bra se om det fanns tid idag.. gick ner halv tolv, såg att det va ledigt 8-12 o 12-16, dock va det nån som använde tvättstugan då halv tolv..
Bokade tid till tolv o gick ner tio över.. hör att nån maskin går o tror det är tumlaren..
Kommer in o ser att ena tvättmaskinen är igång.. med en HALVTIMME kvar..  Hur tänkte man där?!
Får bara hoppas personen i fråga är beredd på att torka sin tvätt i lägenheten för jag ska ha både tummlaren o torkskåpet sen..

Japp, bitter o sur bitch, men va fan, hur svårt är det att kolla klockan?!

Skärsår..

I lördags när jag diskade kom jag åt nått vasst o skar mig mig i "innerböjen" på tummen.. blödde lite men behövdes inget plåster..

Igår  så fick jag dock ta på plåster när jag skulle jobba.. Står sen o ska dela massa bröd, får tag på ett som är lite hårt, slinter med kniven o skär mig i pekfingret istället för o mackan.. på sidan vid "första böjen" på fingret (nån som vill lära mig hand-anatomi? :P)
Sköljde, höll tryck på en stund o sen hårt plåster.. 5 min senare ser jag att plåstret är helt nerblodad.. :S

Skölja av o på med nytt plåster.. Sa jag att jag hatar plåster? Man kan inte röra fingrna ordentligt o sen blir man helt sumpig när man tar av sig det.. urk!

Efter några timmar när jag va färdig med allt mat-göra så hoppades jag på att kunna ta av plåstret o kunna lufta fingret, men icke.. började blöda igen..

Så, på med plåstert o hade det ända till jag skulle gå o lägga mig i gårkväll.. Tog av plåster, borstade tänderna o när jag kom till sängen hade det fantamig började blöda lite igen.. Orkade dock inte hämta plåster utan hoppades på det bästa :P

Idag blöder det inte, men är liksom.. öppet..?  O sviiiider.. oj oj oj, så synd om mig så..

Tur jag hittade diskhandskar så jag kan diska ändå :P

Lördag

Sista timmarna på jobb igår va kusin Emma här (som vanligt :P) o fikade o underhöll mig.. :) Åkte sen med henne in till stan. Släpptes på Mobilia där jag handlade rosor till Kalle som får möta honom när han kommer hem i eftermiddag..  :)

Snabbis inom Hemköp sen hem o diska o plocka undan.. denna eviga disk.. funderar mer o mer på en liten diskmaskin.. undra om det går o ha sån i lägenheten, med rör o så? får kollas upp..

Jag lagade massa mat o bjöd därför upp engo på middag :) Skulle ändå ses sen sååå..
Frida anslöt sen o vi kollade på Melodifestivalen, så klart :D
Efter första lyssningen va man rätt besviken o dom ända jag gillade va Emilia o Marie Sernholt, faktiskt! Trodde Shirley skulle va mycket bättre, ballad känns tråkig o när rösten dessutom spricker.. :/ Trist!
Va dock säker på att hon o Sernholt skulle gå vidare, men när det stod klart att INGEN av dom gick vidare såg vi alla ut som frågetecken..
Nåja, Emilia va bra iaf o Alcazar.. ja, dom e Alcazar :)

Satte sen på Djävulen bär Prada o hela filmen kämpade jag med att hålla mig vaken.. vilket inte gick, slumrade till hela tiden..
När filmen va slut o tjejerna gott trodde jag jag skulle somna som en stock men nej..


Ikväll blir det dock andra bullar, helt övertygad om att jag kommer somna ordentligt, o dessutom med ett leende på läpparna :)

Sleepless..

After Worken va trevlig igår, tyvärr va inte mollan med, annars va alla tjejer samlade för en gångs skull! Där va en gratisbuffe o ja jävlar va hagalna folk va.. började köa tio min innan dom öppnade..
Och VARFÖR tar man med 2 små barn + barnvagn?! :S

Jag o Engo blev kvar till sist, otippat :P gick sen hem o jag hatar mina fötter som alltid ska börja göra ont.. När vi kom fram till "avskeds-korsningen" upptäckte vi att klockan bara vi nio så jah följde med engo hem.. Kollade på slutet på let's dance, pratade, drack te o åt den äckliga chokladen i Alladin asken.. Eller, skalade av chokladen o sparade brandymarsipanen, men engo åt hela chokladen med ägglikör.. :P

Kom hem till en tom lägenhet, vilket jag inser att jag helt vant mig av med (eller egentligen aldrig vant mig vid :P)

Gick o la mig direkt, med datorn dock :P En stund senare va jag verkligen jättetrött o jag tror jag somnade rätt snappt när jag släck lampan.

Men.

Vaknade igen efter kanske 45 min, sjukt yrvaken o det kändes inte som jag somnat ens.. Sen höll det på så hela natten.. bara vaknar hela tiden, hatar det.
Vaknade vid fem o mådde jätteilla o så jag gick upp o tog en banan, en klassiker :P
Hade precis lagt huvudet på kudden o höll på o somna när jag vaknar av dunsen från tidningen.. Den halva sekunden innan jag förstår att det, som vanlig, är tidningen, då är man inte så tuff..
Kvart över sju vaknade jag till av att mobilen vibrerade av ett sms o när klockan ringde kvart i åtta va jag fan inte människa.. Försökte vakna till liv, men det gick inte. Ställde klockan på halv nio o flexade med jobbtiden ;)

Tur att Kalle kommer hem imorgon så man kan få sova igen.. :)


Vill sova..

Fattar inte varför jag inte går o lägger mig på kvällarna. Knappast så att man har massa saker o göra, utan jag bara sitter o klickar o klickar på olika bloggar o hoppas på att nått kul ska hända.. o så måste man kolla facebook stup i kvarten. Suck.

Ledig idag o klockan ringde halv åtta.. tidigare än när jag jobbar! Gäsp... Sov ju i Höllviken i natt o skulle fixa naglarna i stan kl nio..
Kom hem för en stund sen, slängde in lite tvätt i torkskåpet som inte hann torka över natten.

Nu sitter jag o försöker övertala mig själv att gå till gymmet.. Går sådär måste jag säga.,. Vill mycket hellre lägga mig i soffan under en filt o somna framför tv'n..

Men, jag måste träna.. o jag måste göra det relativt snart.. Klockan ett blir jag upphämtad o sen.. ja... äh, jag ska hjälpa en kompis helt enkelt! Och allt kommer bli bra, så de så!

I eftermiddag blir det Afte Work på St Gertrud.. Får man gå på AW trots att man inte jobbat? :P

Aldrig mer..

Det är med sjukt blandade känslor man kollar på denna filmen..

Sista sommaren...

 


99 %

När sötsuget kommer, vilket det gör då o då, främst efter middag, så blir det ofta en bit mörk choklad.. Godast är Lidls 81% choklad.. 86 % funkar också,  o så går det inte åt lika mkt.. :P

Hos mamma o pappa fanns bara 99% choklad, vilket jag provade.. Och det smakade.. ja.. mycket fast ändå lite.. o va rätt torrt på nått sätt.. :S

Men choklad ville jag ha så jag fick tänka om..

Värmde upp mjölk, rev ner choklad som smälte o smaksatte med pyttelite honung o lite kanel.. Gottigt!



Stillastående..

Vi började med GI en torsdag o därför har det blivit "vägar-dagen".. väger mig ibland där emellan med räknar bara med torsdagsvikten :)

Vecka 1 gick jag ner 2 kg, vecka 2 blev det också 2 kg ner, vecka 3 1 kg nedgång o idag, vecka 4.. o vågen stod still.. Blev lite tjurig, men det gick över snabbt :)
Slarvat med maten denna vecka, ätit för lite, va ute i lördags, blev chips o pinnar på förfesten o i tisdagskväll halv elva gav jag efter för min dagslånga craving för pizza.. ;) Det va svingott! Fast magen gillade inte den.. Vilket faktiskt känns bra ;)
Har dessutom bara tränat 1 gång denna veckan..

MEN, såna veckor får man ha.. dessutom har jag inte gått upp :D

Det ljusnar..

Hade nyss ett besök o fick lite besked som lugnade mig o gjorde mig glad.. Jag är helt övertygad om att saker o ting kommer ordna upp sig o allt kommer bli bra.. Bara man ger det tid..

Kalle kom hem i tisdagskväll o åkte igen i förmiddags.. o kommer hem först på söndag.. :( Känns verkligen sjukt tomt o tråkigt..


Är ledig idag o imorgon, men har nu planerat in grejer för morgondagen iaf.. Men idag e det noll planerat, o jag kommer va ensam hela dagen vilket känns trååååkigt så nu tar jag mitt pick o pack (tvätt:P) o beger mig hem till mamma.. som också är ensam, lillebror i Madrid o pappa i Sälen..



Oro

Det har varit en konstig dag. Jag har varit orolig, ledsen, arg o stundtals bara känt adrenalinet flöda.. Och så känner jag mig så hjälplös.. Eller hjölptlös är kanske fel ord.. Omförmögen att hjälpa, trots att jag inget hellre vill.

Du är värd det bästa här i världen vännen...


Ful blogg..

Just nu ser bloggen för jävlig ut, fick lite hjälp av Sarah men hon hann inte mer.. får se om jag kan mecka lite själv...



UPDATE

Sidan verkar ha laddats om eller nått o det e inte alls lika fult som innan.. ;) men lite meck är det kvar..

Gräsänka..

Klockan ringde som sagt knappt fem timmar efter vi somnat igår.. Kalle skulle till Sthlm o jag hade lovat o köra honom till Sturup.. När jag lovade det visste jag INTE att planet skulle gå 11...

Efter Sturup körde jag ner till Hölle o åt frukost o hämtade upp mamma. Vi åkte inom mig så jag fick byta om sen begav vi oss till Slagthuset där det va Bröllopsmässa!
Där va sjukt varmt o kvavt inne av alla spotlightsen vid alla montrar.. Och inne där dom hade modevisningen va det lika varmt o luktade svett, mysigt!
Hade hoppats på att få spana in snygga bröllopsklänningar, vilket jag älskar, men icke.. Tur jag redan har en liten bild i huvudet... ;)

Åkte bort en snabbis till Engo på Burlöv Center sen. hon va pigg o glad hon med :P Va massa snygga kläder inne på Vera som jag ska köpa när jag blir rik o smal haha!

Mamma släppte av mig hemma o jag kom hem till en tom lägenhet.. Sov en timme, lagade mat, åt, glodde på tv o gick sen o la mig.


Tog en timme för mig att somna o jag vaknade massa gånger under natten.. tyckte mig höra massa konstiga ljud o det va fasligt ensamt i sängen..

Längtar inte efter att även idag komma hem till en tom lägenhet, laga mat till sig själv, gå o träna själv, gå o lägga sig själv, somna själv..

Hååå...


Girls Night Out!... ?

Engo o Mollan kom hit lagom till jag kom ut från duschen o en stund senare kom Kongo hit..
Jag gjorde mig iordning medans vin korkades upp, groggar blandades o det lästes upp ett år gamla sms från när mollan gick sin guideskola.. hahaha, sjuuuukt kul.. Allt faller dock bort under min blogg-censur :P

Blev en blandad kväll, mest kul, men vi pratade även om lite jobbiga saker.. relationer, olycklig kärlek, mobbing o hur jävliga barn kan vara.. tunga grejer, men vi är vi, o blev på bra humör igen!
eller ja.. 3 av oss iaf, mollan fick för mkt grogg i sig o däckade på min soffa.. haha :) Vi hade haft på lite musik på min dator med sjukt dåligt ljud o pratat i vanlig ton, sen vid kvart över tolv när vi skulle börja bege oss blev det lite (en halv låt!) allsång o jag hann precis säga att 'nu kommer min kärring-granna snart o klagar', så hörde jag ett konstigt ljud som min bror förklarat är att hon slår på rören som går från hennes lägenhet upp genom min..
SERIÖST?! Kärring, hon e typ 40, klockan va kvart över tolv en lördag, vi hade varit lugna hela kvällen o detta va TREDJE gången jag 'störde' på ett halvår.. o därmed tredje gången hon klagade.. KÄRRING säger jag bara.. Jag baknade tillbaka på rören, o hoppades på att hon skulle komma upp så jag kunnde va lite bitch, men icke..
Jag drog iaf på min stövlarna o gick omkring med dom här inne o såg till att slå igen dörren ordentligt när vi gick :P
Ja, jag är ett barn!

För att hålla budgeten gick vi upp till stan, vilket faktiskt bara tar en kvart..
Ställde oss i kön till Etage i 5 min innan vi insåg att vi skulle stå där minst en halvtimme till.. Gick bort till Centiliter o Gram o började köa där istället.. :P
Hittade en kille i kön som jag ville va wingman åt, men han va lite skeptisk till det.. konstigt :P
Stod i kön i säkert en halvtimme, dom släppte in 2 åt gången, typ var femte minut.. sjukt..!
Höjdpunkten va när en gammal klasskamrat försökte komma före kön (om jag verkligen ber snällt så kan ni väl släppa in mig.. snäääälla snäääälla.. ) men inte lyckades alls.. GÖTT!

Frida gav upp efter en stunds köande o när jag o Engo äntligen kommit längst fram i kön anlände Kalle o Micke till Lilla Torg o dom vägrade köa så vi skippade kön o gick vidare med dom..

Enda stället utan kö va Buddah/White o där gick vi in.. Varit där en gång innan o tyckte det va kasst då, men igår va det skoj! Hann dansa loss (vilket va målet med kvällen) en timme innan dom stängde.. När vi kom ut SNÖADE det!! Stora vita flingor dalade ner o jag va saaaalig..

Blev onödig mat på Burger King o sen taxi hem.. Engo dricksade taxichauffören 'köp dig nått fint.. men inte cigaretter.. eller KNARK!' haha :)

Kvällen avslutade på bästa sätt o jag älskar att få dom där blickarna som säger så mycket mer än ord...


Knappt 5 timmar efter vi somnat ringde klockan o jag ville bara dö.. men mer om det imorgon, nu ska jag sova..

Sova ensam i min lägenhet.. det hör inte till vanligheterna.. kan räkna antalet gånger jag gjort det på mina fingrar..
So far, när veckan är slut kommer jag få börja räkna på tårna :P

Långlördag..

Hann tina lite hos mamma o pappa innan vi åkte ut till Räng o loppisen.. kom 1½ timme efter dom öppnat så där va rätt rensat.. Jag hittade iaf 3 saker som jag lyckligt köpte..! :)

För flera flera år sen på TV-shop så sålde dom olika köksgrejer som jag alltid ville ha..
En grej som man sägger i en gurka, sen snurrar man neråt o så blir hela gurkan som en girlang
3 olika.. plastmanicker som va kub- cirkel- o ovalformade, son man tex för trycker på en macka, sen ost, sen macka, sen ost osv o så blev det helt jämna snittar..
En grej där man kunde sätta en tomat tex o så vred man om så kom det ut knivar så tomaten blev sådär veckigt skuren.
En Spritspåse med roliga tyllar så man kunde spritsa ut galler typ..

(Måste hitta kameraladdaren så jag kan visa, men nån kanske minns?)

Jag blev helt salig när jag såg detta för jag ville dom sagt alltid ha det när jag såg reklamen.. :P alltihopa kostade 30 kr o jag gick lycklig (men stelfrusen) från loppisen :D

Fick sen låna mammas bil istället o begav oss till Tomelilla.. Körde kustvägen som är lite längre, men så mycket mysigare.. massa mysiga hus.. :)

Spenderade några timmar hos kalles mamma o hennes man i deras supermysiga hus ute på landet.. riktigt fridfullt o jag kom på mig själv med att sakna Almliden, gården som mormor o morfar bodde på innan...
Gun hade varit supergullig o gjort GI-mat till oss o det va jääättegott.. Sen va jag duktig o stålsatte mig o åt INTE den nybakade sockerkakan.. vilket jag faktiskt ångrar, för hur ofta bjuds man på det?

Hemresan va jobbig då jag hatar att köra i mörker o ständigt blev bländad.. SUCK!

Va hemma igen vid åtta, kall o gnällig efter en, som sagt, jobbig bilresa o utan nån vidare värme i mammas bil, men engo o hennes droppe fick fart på mig :P



Puckade korkade jävla idiot!

Igår morse ringde klockan halv nio..
På schemat stod att åka ner till Höllviken o gå på Lions loppis som öppnade tio o sen åka till Tomelilla o hälsa på Kalles mamma o äta lunch där..


Går ner till pappas bil som jag hade lånat, kvart över nio.. Kommer fram till bilen o ser att sidorutan på förarsidan är krossad, ligger glassplitter överallt i framsätet o på marken, där även två stenar låg..GPS'en va borta o hanskfacket öppet..
Blev så arg att jag knappt blev arg.. JÄVLA IDIOT som inte lärt sig skillnad på ditt o mitt.. seriöst.. Ja, det va jävligt dumt att lämna GPS'en i bilen men SO WHAT?! det ger inte nån jävla pundare rätten att sno den?
Började fundera på när det kunnat ske, då det är en gatan som ständigt traffikeras av cyklister o gående.. Kommer ut en kvinna på balkongen som säger att hon såg vad som hänt..
Tjugo över åtta på morgonen hade hon suttit o ätit frukost o hörde en smäll, sprang ut på balkongen o såg en man slinka in i bilen, sno åt sig nått o sen sticka iväg mot Möllanhållet..
Hon hade jättedåligt samvete för att hon inte hade haft med sin kamera, men jag sa att det nog inte spelat nån roll..

Fick hur som helst sopat bort det värsta från bilen o körde sen o lämnade den i jägersro där pappa hämtade oss o körde oss till Hölle..


RSS 2.0