Orientering

Eskil vill ha uppföljning på tvättstuge-historian.. :P
När jag gick ner vid halv ett va den "snodda" maskinen klar, jag tog ut tvätten, EN HANDDUK?! o la på torktumlaren o slängde in min tvätt.. på väg in till grannhuset så mötte jag en man som knackligt förklarade att hans vän inte förstått att han va tvungen o va klar kl 12 o han bad om ursäkt, detta utan att jag sagt nått ens.
O jag sköt av ett leende o sa att det inte gjorde nått alls. Jodå, man kan va trevlig :D

Har jag berättat om mecket för att ta sig till min tvättstuga förresten?!

Jag går ut från lägenheten, ner en  våning på en snurr snurrtrappa, genom en låst dörr o sen en halv vånging för att komma till bottenplan. Där kan jag göra tre val.

1, fortsätta en trappa ner till källaren, gå igenom 2 låsta dörra (2 olika nycklar) för att kommer ner i källargången, gå igenom den, sen genom en låst dörr, upp för en liten smal trapp så jag kommer upp på bottenplan o sen ut på innergården. sen är det en dörr som ska låsas upp in till tvättstugan, en trappa upp o så möts man av en dörr in till tvättstugan

2, (bästa sättet) Ut genom stora dörren, gå en 10 m på stora gatan, i genom dörren i trappen bredvid, upp en halvtrappa en till dörr, genom en stor hall o så en dörr till, sen e man ute på gården, samma ställe som om man går genom källaren.

3, ut genom stora dörren, förbi dörren i alt. 2, runt hörnet o 20-30 m till, sen genom en stor port o ytterliggare en gallerdörr, sen är man på innegården.

Förstår ni att man blir galen när nån snott ena ens maskin o man måste springa en gång extra?!

Dessutom va tummlaren o torkskåpet sjukt sega igår, nästan ingen tvätt blev helt torr o det hänger nu tvätt i heeela lägenheten, hatar det! Så nu ska det vikas :)


PS, Soprummet ligger också ute på gården, dvs samma väg att ta sig dit... suck..

Kommentarer
Postat av: Carro

Hua det låter omständigt! Har också tvätt i hela lägenheten idag. Vår torktumlare knasar också sig. Jag som klagar på våra 6 trappor som jag måste släppa tvätten nerför varenda gång, och drömmer om en hiss eller ännu bättre tvättmaskin i lägenheten. Då kunde man slängt in en diskmaskin samtidigt...hmm tåls att funderas på... ;) Kram!

2009-02-10 @ 12:25:07
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Emma Eskilsson

Tvätta också häromdagen, varpå jag uppfann ett nytt ord; Otorr!!! Haha, vet inte alls var jag fick det ifrån. Det jag ville säga var; Vårt torkrum är nog lika kasst som ert....



Postat av: Anonym

Haha, får nästan känslan av att de inte vill att ni ska tvätta i den delade tvättstugan.. ;) målet för föreningen ska kanske vara att alla ska ha sin egna tvättmaskin och kanske även ett eget nedkast till soporna :P

2009-02-10 @ 18:20:40
Postat av: Carro

Haha jävlar vilket projekt :)

2009-02-10 @ 20:37:36
URL: http://comse.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej, vill jag ens höra hur du mådde? :P Nu gav du mig ångest haha varför skulle jag äta det där mumsiga brödet för =/

2009-02-10 @ 21:39:20
URL: http://comse.blogg.se/
Postat av: Mollan

Hmm kanske det =) ska ändå ner till mamma på lördag så.. Aja hur du och engo mysigt >?=)

2009-02-11 @ 12:58:31
URL: http://www.malinsvensson.net
Postat av: Emma Eskilsson

Jag vet inte om jag kommer. Vet inte alls när jag slutar! Men vi får se!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0