Håll tummarna!

Efter många turer fram och tillbaka och oseriösa budgivare är det i eftermiddag dags för kontraktsskrivning. Storebrors lägenhet som i hyrt ska alltså säljas. Vilket innebär att vi tar vårt pick o pack på fredag och flyttar till vår nya lägenhet! Och prio 1 för min del blir att julpynta!!! :)

Så nu ska det röjas här för sista gången, dom ska nämligen skriva på papperna här i lägenheten!



Grym helg!

Måndagförmidag/morgon, precis ätit frukost o ska strax ut o gå med Engo..

Helgen har varit väldigt bra!

I fredags gick jag o Kalle hem till storebror o Helena där vi åt pizza o drack vin. Gick sen vidare till Baltiska Hallen där vi såg Lars Winnerbäck. Jag har aldrig varit ett stort fan, men gillar många av hans låtar. Dock spelade han inte så många som jag kunde.. ;) Så jag o Helena blev lite rastlösa emellanåt, men Kalle va salig stundtals och det va det viktigaste!

I lördags tog jag bussen till mormor o morfar. Hade med mig världens godaste wienerlängd som vi fikade på, innan jag o mormor åkte till Vellinge o handlade. När vi kom tillbaka va Malin o Emma och där och det blev mera fika, supermysigt!
På kvällen va det tjejkväll hos Mollan och det va skitkul! Vi åt tacos, drack vin, lekte lekar, snackade skit o skrattade så jag fick kramp i magen! Riktigt kul, längesen man träffades (nästan) alla tjejer!
Vi ville ut o dansa sen och först stod Båten på agendan. Efter att ha köat en bra stund o insett att vakten va tjurig o struntade i gästlistan så sket vi på det o stack till Hipp i stället, älskade Hipp!
Tre 24åringar, en 23åring, en 21åring och en 20åring och det va 25årsgräns o vi kände ingen i dörren och va smånervösa, speciellt nör killarna framför oss nekades.. Men eftersom att vi är snygga o trevliga gick det bra ;)
Va riktigt skoj o jag undrar varför man inte alltid går till Hipp?! Bästa musiken ju! Schlaaager.. Emelie va salig!
Avslutade kvällen som sig bör, på Max!

Igår bar det av till Trelleborg där vi mötte upp mamma o pappa på en auktion. Vi är ju på jakt efter ett matsalsmöblemang och såg ett vi gillade. Och jag vann auktionen! 1080 kr för ett stort matsalsbord som går att dra ut så man får plats med 10 stolar, dock ingick det "bara" 6 stolar. Köpte även 11 st supersöta rosa likörglas med tillhörande flaska och Kalle köpte en fiol..!

Åkte till nya lägenheten efteråt o fick upp möblemanget, kommer bli grymt när det blir klart! Köpte med oss mat hem sen och avslutade kvällen med Vänner..

Grym helg med andra ord!



Life is good?

Just nu känns saker o ting riktigt blä för att uttryck det snällt. Jag vet att det går upp och ner, men det va sjukt längesen saker va uppe på riktigt. Det är så längesen allt kändes bra att jag inte ens minns när det var. Och då är det riktigt illa!

Just nu känner jag mig bara helt tom. Och trött. Och ledsen. Och illamående. Och alldeles övertygad om att även kommande natt kommer bli jobbig med noll sammanhängande sömn.


När ska flytet komma för min del?


Jodå...

I natt vaknade jag inte lite innan fyra. Jag vaknade lite innan fem. Kan det ha att göra med att jag somnade ca en timme senare än jag brukar? Skumt iaf och all denna kassa sömn gör mig sååå trött..
Ska iaf ut o gå med engo om en timme, det piggar säkert upp!

Måste verkligen börja röra på mig.. inte varit på gymmet sen innan sommaren och förrutom att en hel del kläder krympt :P, så vet jag ju att man blir piggare och mår bättre av att träna..


Igår var det, förhoppningsvis, sista visningen av lägenheten. Visningar sön, mån, tis o ons.. Inte kul alltså.. Tvättar man händerna o torkar sig på handduken så måste man direkt hänga handduken rätt.. är man frusen i soffan o vill svepa filten om sig måste man sen vika ihop den helt perfekt. När man suttit vid datorn måste man sen dra ut laddnings-sladden o internet sladden och gömma dom i någon låda osv.

Blir troligtvis slutgilltlig flytt till nya lägenheten nästa helg. Pappa kom med ett förslag som vi kört på som innebär att vi gjort lägenheten från en tvåa till en trea. Tror det blir bra!

Och på tal om pappa så berättade han igår att om vi har svårt att hitta ett matsalsbord så har han en kund som kan göra ett åt oss! Dvs vi får själv designa det o bara betala materialkostad! Like!


Innan fyra

I natt efter att ha vaknat till många gånger och sovit oroligt, så vaknade jag kissnödig och med hunger-illamående. Redan innan jag tog mobilen för att kolla vad klockan var så visste jag redan. Och mycket riktigt, klockan var 03.45.. Samma tid som jag vaknat varje natt den senaste veckan.. Sjukt drygt..
Först sova oroligt från dess att man somnar o sen vakna då o va tvungen att gå på toa, ta en banan att äta för att bli av med illamåendet (klassiker) och sen blir det lite tv-zappande för att försöka bli trött.. Varför visas inte Lättlagat och Köket längre?! Gjorde alltid det innan när jag hade såna här perioder.. Fast kanske lite senare på morgonen?

Hur som helst så somnar jag om sen när jag går o lägger mig, men på morgonen är jag heeelt död då jag inte fått många timmars sammahängande sömn.

Tilläggas bör att jag går o lägger mig i tid och alltid är toktrött på kvällen o somnar snabbt.. men vad hjälper väl det?

Nån som har nått tips på hur man kan sova hela natten?


Bytt är bytt

I söndags genomförde jag en idé jag haft ett bra tag.

Kalle hade fixat ett konferansrum på Savoy Hotell dit jag bjöd ett gäng tjejer. Alla hade med sig kläder som dom kände sig färdiga med o kanske egentligen tänkt kasta.
Vi hängde upp allt, placerade ut skor, linnen o accocerarer på det stora bordet, drack bubbel och presenterade våra kläder. Sen var det dags att gå loss bland kläderna och prova en massa.

Så, det slutade med att alla blivit av med kläder dom inte använde, och att man fick med sig lite nya kläder hem!

Självklart blev det en hel del kläder över, dvs jag kom hem med mer kläder än jag gick dit med ;) Men allt som blev över skänks bort!


Packa?

Vi får som sagt nycklarna till nya lägenheten på fredag. Dock så ska det va visning på denna lägenheten på söndag o tisdag så vi kommer inte flytta än. Att försöka sälja en lägenhet och ha den omöblerad på visningar känns som det sämsta man kan göra. Dock finns det massa saker som inte behöver va här under visningen, och allt det ska vi flytta på lördag.

Så nu ska det börja packas ner. En del ligger redan nerpackat sen mäklaren fotade lägenheten, men det behöver packas om och mycket annat ska packas ner.. Lika bra att sätta på lite bra musik o sätta igång!


Tummarna hjälpte!

I torsdags va det dags för anställningsintervju. Liknande jobb som nu, men dagtid och heltid, dock sämre timlön..
Jag blev erbjuden jobb på plats o kände mig väldigt nöjd. Kändes dock jobbigt att behöva säga upp mig från mitt nuvarande jobb där jag trivs superbra, men jag behöver mer timmar..
Så i fredags va det dags att säga upp mig. Trodde jag. Chefen ville annorlunda och erbjöd mig fler timmar och sa att det kaaaaanske finns en öppning för att jobba dagbtid efter jul..
Så, hela helgen har jag grubblat och igår bestämde jag mig helt för att stanna kvar på gamla jobbet :)

I fredags kl 10 skulle tummarna också hållas, denna gången för att vi skulle på lägenhetsvisning, för en HYRESlägenhet.
En tvåa på 80 kvm vid Nobel, helt nyrenoverad, öppen spis, tillträde omgående... Behöver jag säga mer?
13.30 skrev vi på papperna och på fredag får vi nycklarna! Det va tydligen inte så svårt att hitta hyreslägenhet ;)

Så nu går dom mesta tankarna till nya lägenheten och hur vi ska ha det.. Våra två lägenheter (kalle hyr ut sin möblerad) ska pusslas ihop till en och vår budget är minimal.. men det ska nog gå bra :)
Känns helt underbart att slippa allt lägenhetsletande, all oro, och att få har en gemensam lägenhet som är vår.


Nu vill vi bara att denna lägenheten ska bli såld också och den hittar ni här




Håll tummarna..

Visst borde det vända nu?

Håll tummarna idag kl 13 o imorgon kl 10.. tack :)

Finaste..

Igår va en tung dag på jobb när inget gick som det skulle. Mitt huvud dunkade, jag fick knappt i mig nån lunch och ville bara hem, vilket jag också messade Kalle om och sa. Bad också om ursäkt för att jag skulle va sjukt grinig när jag kom hem, lika bra att förvarna ;)

Men grinigheten uteblev. Direkt när jag klev innanför dörren kom Kalle o gav mig en stor kram o tog min jacka o min väska.
Såg sen att han tänt ljus i vardagsrummet, det stod chokladmuffins på soffbordet och i köket höll Kalle på att värma o'boy.. :)

Så himla mysigt och precis vad jag behövde. Han hade även laddat ner 2 icke-läskiga filmer till mig ;) men jag ville hellre bara ligga i soffan o mysa o prata.

Fick även massage innan vi gick o la oss o jag sov som en stock hela natten, ovanligt och väldigt skönt!



Skicka 016 till 72470


Öland

I lördags förmiddag styrde jag mot Öland, med Johanna Kim o Patrik med mig i bilen. Solen sken hela bilresan och allt va så himla höstfint. Massa brandgula löv ;)

Vi kom fram till Löttorp o Kalk vid fyra och jag o johanna sätte igång o gjorde marsipanfingrar! fiffigt värre :)
Vi två åkte sen hem till Dödevi där vi lagade god middag och gjorde oss iordning till pirat o cowboy! Blev sen lite förfest med läskig skräckfilm hos patrik o kim, med david o camilla.

Begav oss senare bort till Kalk där det va läskigt pyntat, bra med folk och många utklädda! Fina Sanna, Prutten och Ragnar som jag jobbade med i somras va där och även min favorit Lasse! ;)
Såg en hel del annat folk som man kände igen från i somras o det kändes lite som att komma hem.. Blev en väldigt lyckad kväll med massa dans!
Eftersom att jag o Johanna skulle åka hem med Kalle o Hasse så blev det soffhäng för vår del medans de andra städade och innan hemfärd blev det älgburgare! Den satt som en smäck kan jag säga!

På söndagen hade vi blivit lovade lunch på Kalk, men killarna hade fullt upp med att städa, så vi fick fixa våra egna burgare, Build your burger! På söndagen hade dom inte tänt brasan där inne så det va med jackan på och väldigt huttrande som vi trycka i oss våra grymt goda burgare med massa bacon o parmesanost :)

Blev hemfärd efter lunchen och som vanligt kändes hemresan mycket längre än ditresan. Blev redbull o brownies för att hålla mig vaken :)


Var en väldigt lyckad och välbehövlig helg, va skönt att få komma bort lite. Och Öland är helt underbart.. :)






RSS 2.0