Deppmåndag

Solen skiner och jag har haft en bra helg, men ändå sitter jag här o känner mig deppig.

I lördags tog vi lång sovmorgon och slöade massa i soffan innan vi stack iväg och köpte en bil till i sommar. En röd Mujan! Åkte sen ner till Limhamnsfältet med Gabbe o Jonas för att heja på folk i Broloppet, men målgången va långt från där vi va så vi nöjde oss med korv, vykortsfotografering och gratis Bravo och Oreos!
På kvällen blev det fotboll hos Gabbe o Johanna. Eller ja, vi kollade väl inte så mycket på fotbollen :P

Igår gjorde vi ett nytt försök med brunch på kasinot. Sist kom vi inte in, för att Philip va med, men denan gången va vi alla över 18 och brunchen va gryyyyym! Jag, Kalle, Engo, Erik, Jonas o Karin satt där från ett till fyra och rullade sen därifrån. Va mätt hela dagen och åt bara 2 tunnbröd till middag vid nio ;)
Efter brunchen ville dom andra gå på bio, men jag o Engo gick hem till henna o kollade på förra veckans avsnitt av Greys! Det va så bra o spännande, så vi va tvungna att kolla på nästa veckas avsnitt också, haha.

Sjukt mysig dag, och helg, men trots detta somnade både jag o Kalle rätt så vemodiga igår. Det finns lite saker som inte är som vi vill just nu och det känns ibland så tungt. Inte mellan oss då alltså utan andra saker! Men men, det vänder väl snart får man hoppas!

Nu ska jag åka ner till Höllviken en sväng iaf!


Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hoppas vad det än må vara, att det löser sig!



Blev så glad för ditt sms men tyvärr kom jag precis hem... :/

En annan dag hoppas jag! Jobbar ju bara 75% så är ledig mkt mitt i veckorna, eller mkt o mkt men mer än en heltid ;)



kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0