Bloggar

Jag vettesjutton om jag egentligen gillar att blogga. Uppenbarligen inte eftersom jag knappt gör det :P

Men så här är det. Jag tycker det är kul och gå tillbaka själv och läsa vad jag skrivit och vad som hänt i ens liv. Om man nu skulle glömt. Nu har do ju t.ex börjat med det här timeline på facebook där man kan gå tillbaka ända sen man startade sitt konto och se allt man gjort. hade varit jättekul om det inte vore så att nån jävel hackade mitt facebook-konto (och bloggen, som jag lyckades få tillbaka, 2 mailer och min msn, som jag inte fick tillbaka) för knappt 2 år sen. Så istället för att min timeline hade gått tillbaka tills... slutet av 2006 så går den bara tillbaka 1 1/2 år.. Inte lika spännande.

Däremot så känns det ibland lite töntigt att blogga för att det känns som om att man göra det för att man vill att folk ska läsa. Och jag menar, come on, varför vill nån (förrutom möjligtvis några vänner) vilja läsa min blogg? Den ser ut som fan, eller snarare, den ser inte ut nånting, jag har sällan bilder, ingen inriktning och ja... Ett ganska trist liv helt enkelt ;)

Så nej, ni får inte tro att jag skriver för att jag tror att jag ska bli nästa Kenza ;)


Däremot så tycker jag det är kul att läsa bloggar och tänkte därför tipsa (?) er om vilka bloggar jag läser. Så kan ni ju kolla dom istället för min tråkiga :P

Utan inbördes ordning,

http://kenzas.se/ Sveriges största blogg skulle jag tro? Läst den nästan enda sen starten, då skrev hon mer personligt och därför vet jag att hon faktiskt är värd framgång om man nu kan tänka så..

http://tyras.se/ Också en storblogg..

http://www.englasshowroom.com/ En annan storblogg so jag också följt riktigt länge.. sen hon va gravid med sin dotter som nu är 3 1/2... galet...

http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna Dom kommenterar andra bloggar helt enkelt. Smidigt sätt att hålla sig uppdaterad ;)

http://exiback.blogg.se/ Min Allsång/Lasse-vän Hanna vars blogg jag tycker är väldigt olik de flesta andra bloggar, och kanske därför, är den så bra. 

http://nosslikse.blogg.se/ Kompisen Eskils blogg som just nu handlar en hel del om bebisen i magen och jag är så glad för henne och Fredriks skull!

http://traningsinspo.wordpress.com/ En annan kompis, Mollan, som tränar som ingen annan och har fått mig att skaffa mig en PT. det ni!

http://viktigakarin.blogspot.com/ En grym tjej som inspirerar ordentligt!

http://attvaranagonsfru.se/ Kul blogg som verkar ha blivit rätt stor. Kul parantes är att den här tjejen var min chef för ett par år sen ;)

http://77kvm.wordpress.com/ Cocos blogg som liksom är som hon. Fin, tänkvärd och vacker.

http://minbebis.com/blogg/hotmama/ Sarahs mamma blogg som (förlåt om nån tar illa upp) inte är en vanlig tråkig mammablogg. Kanske därför hon är så poppis? ;)

http://www.deermountaindesign.com/blogg/ Konstnärlig, kreativ, grym och trevlig tjej som jag träffat några gånger på Öland. Får mig att önska att jag iaf va lite konstnärlig. Men nej.

Dessa bloggar tillhör min stadiga lista, sen kikar man runt på lite andra ställen också ibland.

Ja, lite tips helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: Malin

Hahah mammabloggar är så tråkiga så jag förstår vad du menar med den:)Jag tycker du borde blogga mer, speciellt nu när du skaffat PT! :)

2012-01-22 @ 08:54:06
URL: http://www.traningsinspo.wordpress.com
Postat av: Emma

Tycker det är jätte kul när du bloggar! Jag kollar minst 1 ggn per dag om du uppdaterat! Kram

2012-01-23 @ 10:13:18
URL: http://nosslikse.blogg.se/
Postat av: Caroline

<3

2012-01-23 @ 13:35:31
URL: http://77kvm.wordpress.com
Postat av: Konstnären

Hej L!

Och tack för att du tipsar om min blogg. Och jag hoppas att du bloggar vidare för rätt vad det är kanske du blir konstnärlig och vill visa hela världen ;)

Ha det bäst och tack för de andra tipsen!

Kram Eva

2012-01-23 @ 22:12:19
URL: http://www.deermountaindesign.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0