Bra helg - igen!

Söndagkväll, sitter i soffan o kollar på Ensam mamma söker och har precis ätit middag. 

I fredags hade jag myskväll med bästa Engo. Vi handlade mat på Coop o lagade sen tacos, kollade på Idol o Se upp för dårarna, åt chokladmousse och drack vin. Grym kväll!

Tog en promenad med Johanna igår o avslutade med en långfika på Konsthallen. Massa bra samtal och kloka ord (ja, från Johanna då :P)
Sen va det dags för kalas för Emma o Gun. God mat, gudomligt god tårta och så drog Malin fram gamla fotoalbum vilket bidrog till massa skratt. Tänk så poppis det va med joggingdresser! haha :)

Idag kände vi för att lyxa till det med brunch på stan. Vårt favvoställe för brunch är utan tvekan Casinot, men det kändes lite för onyttigt idag. Istället blev det Metro på Möllan o det va väldigt bra!

Vid fyra kom pappa o hämtade oss o så gick vï på fotboll alla tre. Kalle hade fått fribiljetter från jobb o tyckte då att pappa kunde få en av dom :)
Har varit väldigt dålig på att gå på fotboll de senaste åren, mest av ekonomiska skäl faktiskt. Men det är skitkul, spiellt nu när det går så bra för MFF! Sen tycker jag det är kul med allt testosteron som hänger i luften. Alla killar som skriker o gormar åt minsta lilla sak. Bäst idag va killen som skrek o hade sig över ALLT, och sen satte sig igen - på sitt medhavda sittunderlägg! Haha, inte så manlig längre ;)

Nu blir det film o om Kalle har tur så plockar jag fram chokladen som han vet att jag köpt, men inte var jag gömt den ;)

Imorgon är jag ledig o ska till Höllviken, men mer om det imorgon :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0