Långhelg!

Jag borde egentligen sova nu eftersom att jag ska hämta mamma o pappa på Svågertorp vid halv tre i natt.. Åker med dom hem sen o sover i flickrummet :)

Är ledig både imorgon o på måndag så det blir långhelg för min del. Imorgon ska jag köra bud istället för storebror o så ska jag träffa Henkan o Alwin!

Och på lördag blir det Bokskogen med Engo o Mollan, mys! Sist vi va där, för 2 år sen, såg det ut såhär..

   

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Läste för ett bra tag sedan att din Facebook blev hackad, vad jag förstod fick du aldrig tillbaka den igen. Vad hände egentligen? Anledningen till att jag frågar är att igår när jag skulle logga in på min fick jag ett meddelande ifrån FB att mitt lösenord blivit ändrat. Något jag inte gjort. Försökte logga in på min hotmail, vilket inte heller gick. Kom desto värre inte ihåg den hemliga frågan (då jag skapade min hotmail för mer än 10 år sedan), har nu varit i kontakt med både FB och MSN support och kan inte mer än hoppas på det bästa. Som det verkar är min FB orörd, allt finns kvar, inga konstiga updates, spam-mail eller dylikt. Kom på att jag läst här om något liknande, så tips och råd mottages gärna. MVH Veronica

2010-10-09 @ 11:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0