Skit!

Åh, jag är så irriterad o grinig o sur o ledsen!

I fredags började min hals att strula, va torr o hostig.. i söndags vaknade jag genomförkyld och hängig o sådär väck i huvudet som man känner när man är förkyld ni vet.
Åkte till Ystad med mamma som planerat ändå i måndags, men mådde piss o kunde inte njuta av vår mysdag..
i tisdags började förkylningen släppa men då fick jag istället världens magkramper, vilka fortfarande sitter i.
Jag känner mig svullen och öm i magen hela tiden och sen ibland så hugger det till utav bara helvete. Får typ anda mig igenom smärtan (låter som att jag är gravid :P)
Och tillråga på allt så rinner allt igenom mig. Behöver inte gå in på detaljer, men att spebndera en timme på toa mitt i natten va ingen höjdare...

Hade bestämt att jag skulle må bättre idag, o så skulle jag va duktig o städa här hemma, ser förjävligt ut, men jag har verkligen inte orkat...
Diskade undan allt, torkade av skåpet där vi har soporna, o även köksluckorna. Sen va jag helt slut o skulle vila en liten stund. Slutade med att jag sov i drygt 2 timmar och vaknade för att Kalle ringde mig..

Så nu är jag så less på detta att jag bara gråter.

Värst av allt är att jag inte vet hur det blir till helgen nu. Jag och Kalle var lediga tillsammans för första gången i somras i helgen och har därför bestämt oss för en liten getaway i helgen. Ekonomin tillåter inga störra utsvävningar, så det blir "bara" Danmark. Tänkte åka över hyfsat tidigt imorgon, göra Köpenhamn, sen upp till Helsingör, med stopp på Louisiana. Övernatta i Helsingör, turista där på lördagen, sen båten över till Helsingborg o så hem så sent som möjligt.. :)
Kollade nu o såg att man inte kan avboka hotellet så nu fpr vi bara hoppas på att min mage håller sig i shack..

Nu har jag fått spy av mig lite här och så ringde en kompis till Kalle o då fick jag tankarna på annat en stund.  SÅ nu ska jag ta ett ryck här hemma och efterdet så kommer en sak kännas bättre iaf :)
Borde verkligen äta nått också, har bara ätit 3 mackor till frukost idag, visserligen vid tolv-halv ett, men ändå..
Men jag vet inte vad jag vågar äta? Vad gör en "fast" i magen? :P


Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-08-19 @ 19:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0