Fantastisk helg

Åh, helgen har varit så bra!

I fredags tog jag o Kalle tåget till Köpenhamn där vi möttes av solsken. Strosade runt på Ströget, åt smörrebröd o drack öl/cider på Nyhavn, promenerade vidare och tittade på alla fina hus, besökte Christiania som va speciellt, och väldigt mysigt! Och så fick jag se knark för första gången! haha :) köpte med oss wienerbröd och satte oss på en bänk vid kanalen, strosade vidare, köpte röd pölse och tog en entimmars kanaltur innan vi hoppade på tåget till Helsingör. Slöade på hotellrummet innan vi gick på restaurangjakt och till slut hamnade på en italiensk restaurang med fantastisk pizza och gott rödvin. Avslutade kvällen på en sunkig pub där man fick en öl, en gammeldansk och en Baileys för 60 dkk!

På lördagen blev det mysig hotellfrukost, lite loppisar i Helsingör och sen proppfull buss till Louisiana där vi va kulturella i ett par timmar. På bussen hem va det mindre folk och vi kunde njuta av utsikten över havet och alla fina hus vi åkte förbi. Lunch i Helsingör, och sen en jätteglass på torget i solen, med ett liveband som spelade mitt på torget.
Nöjda och belåtna tog vi båten till Helsingborg och sen tåget vidare hem till Malmö. Mysmiddag i form av friterad halloumi, korvar, parmaskinka, getost, kantarellost, vitlöksbröd, melon och rött vin.
Avslutade kvällen med spel hos Jonas med Johanna o Björn/Peter ;) Lagom (?) runda över fötterna gick vi hem i den ljumma sommarnatten.

Sovmorgon igår och massa slöande. Varma mackor till frukost vid tretiden och ett städryck med skinande lägenhet som resultat!
Lars Winnerbäck på festivalen med samma sällskap som i lördags och en friterad banan på hemvägen.

Tänk om alla helger kunde va såhär? :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0