Middag för 2

Sen 2 månader tillbaka har jag jobbat kväll. Slutat 21 mån-tors o 19 på fredagar. Jag gillar mitt jobb o trivs jättebra, men tiderna är skit!
Visst, det är grymt att ha sovmorgon varje dag, hinna uträtta lite ärenden mit på dagen, kunna kolla på Våra bästa år ;)
Men att komma hem vid tjugo över nio-halv tio varje kväll, nej det är ingen höjdare. När jag är ledig på dagen jobba nästan alla andra o när dom är lediga på eftermiddagar o kvällar, ja, då jobbar jag!

Dom senaste veckorna har jag o kalle ätit middag tillsammans typ en gång i veckan.. i veckan som gick va brunchen igår enda gången på veckan som vi åt en riktig måltid tillsammans :/
Jag vet att det är många som inte träffas så mycket heller o det e bra att sakna varandra o hej o hå, men jag börjar bli trött på detta nu..

Och såklart, när jag väl är hemma en dag, då har Kalle planer efter jobb o kommer hem senare.. Men han borde komma hem snart o då blir det måndagsmat, stuvade makaroner och stekt falukorv, jammi!



Kommentarer
Postat av: jaquelines julklappskalender :)

Missa inte min fina julklappskalender på min blogg! Jag lottar ut fina julklappar varje dag fram till julafton. Var med du också kika in min julkalender på:



http://jroom.blogg.se



Bra priser varje dag, från både små och stora företag. Lycka till !



Imorgon är det fina priser som står på spel =)



Kramar Jaqueline



2009-12-08 @ 01:02:07
URL: http://jroom.blogg.se/
Postat av: hanna

hennes fötter kommer förmodligen vara formade efter klacka, så då kommer det inte vara någe problem, och det är väll de som är poängen. att forma och göra hennes fötter vana vid sånna skor nu när de fortfarande växer.. äckligt.

2009-12-08 @ 17:17:51
URL: http://exiback.blogg.se/
Postat av: Tvillingarna

hej =)

2009-12-08 @ 17:36:30
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0